למה למה למה למה למה למה למה למה

חסמו אותי במתכונים מה עשיתי לא אוותר לכן מנהלות יקרות הבטחה החסימה תפתח על ידי הנהלת הפורומים כפי שלא חסמתם את מוצרלה על סגנון דיבורה ועל התמונות המיוחדות שלה כך לא תחסמו אף אחד ,חברים לחוד והנהלה לחוד

music1

New member
כי כי כי כי

"לכי ילדה אבודה אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים יש עוד דרכים נסתרות להגיע דרכן לכי איתן..."

מוצרלה

New member

שמי מוזכר לשווא
שפנפנה, ההודעה שלי נכתבה ברגע של חמת זעם, ונמחקה על ידי המנהלות ברגע שראו אותה. לא יפה להזכיר אותי סתם,מה?? אני שעיר לעזאזל???

gabizon79

New member
חס וחלילה שעיר לעזאזל../images/Emo24.gif

אבל שעירה בכללי לא? חחחחחחחחחחחחחחח

מוצרלה

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אהובי, מחמל נפשי, וואלה געגעתי
אומנם אני שעירה בכלללללל אבל סכין גילוח טוב,מוריד יופי את השיער, במיוחד ת'זקנקן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראית איך כולם עושים לי עין הרע??? ככה עושים אותי מפלצת??
אני בעילוב קשההההההההההה גביזוןןןןןןןןןןןןן
חולה עליך!!!!

gabizon79

New member
לאאאאאאאאאאא

חולה על הזקן שלך!
שלא תעזי להוריד אותו
מה ישאר מהיחודיות מה
את בעילוב עכשיו,עוברת תקופה קשה,צריכה מישהו שיתמוך בך... אהההממ...אהההמממ...|מכחכך בגרון|-אפשר לבקש אותך מההורים?? יעשה כביסה,ידיח כלים,יאכיל תחתול הפוזל הכלללללל... רק ג'חנון וקובנה כל בוקר צהריים וערב אני מסודר(בן אדם הגיוני אני).
אם לא מסכימה...אני עדיין זכאי לג'חנון נכון?

r66

New member
התינשאי לו../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif מיד ../images/Emo70.gif רחמנות על

הילד. לא כואב לך הלב
תיכף מתקפל מרעב
קולולולולולו

מוצרלה

New member
רינה, הוא מתקפל גם בלי לגווע ברעב

הילד מקל!!!! מקל על כולנו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מוצרלה

New member
הזקן הזה, בנפשי הוא ../images/Emo11.gif

אכרות את זרועי הימנית, לפני שאוריד את זקנקני הקט והקטן. ואם אתה כבר מציע לי להינשא לך, למרות ובגלל..... איך לא אקפוץ על המציאה. יכולה להעיד על עצמי, שאני אשה טובה, לא מדברת גסויות, תמיד שומרת על קור רוח, ועל ג'חנון מחומם
אבל אל תגזים!!!!!!! קובנה וג'חנון כל בוקר צהרים וערב???????????.. חאליקקקקק

מאקי

New member
רק אוכל בראש שלכם??

באיזה צבע השערות?? זה חשוב.... דחוף..

gabizon79

New member
סגול כהה

לא יודע מה היא חשבה לעצמה,תמיד אמרתי שהיא משדרת ברונטית.

gabizon79

New member
ידעתי שככה זה יגמר../images/Emo4.gif

ג'חנון וקובנה של מעדנות. חאליק...מי זה בחור בדואי מסיני?

nalathe1

New member
דארלינג, רק תגיד

מכינה לך גפילטע פיש עד סוף ימיך
פולניה, זה מה יודעת להכין

gabizon79

New member
וואלה??

יש מצב להמיר תגפילטע לחריימה עם אקסטרה חריף? מחר ברבנות טוב לך? אבל התנור נשאר על שמי כן...

nalathe1

New member
מה דעתך על

גפילטע עם אקסטרה חריף וחריימה מתוק עם רוטב ג'לטיני? בשביל הגיוון, מה כפת'ך? אה ו... . . . . . . נלה נשארת על שמי

מוצרלה

New member
הלוווווווו כבר בוגד????../images/Emo124.gif

מה אתה חושב??? שאם אני עסוקה בכביסות חיתולים ומגדי למיניהם, אני לא רואה איך אתה מפלטרט עם נשים שמציעות לך גפילטפיש???????????.. ועוד לא להציע לי????????? וואלה, הגברים של היום, אי אפשר להשאיר אותם רגע לבד
והתנור ישאר על שמי,גם אם הוא לא על שמי!!!!!!!!!!!!!

למעלה