למה למה למה למה למה למה למה למה

מוצרלה

New member
גביזון ../images/Emo124.gif

מי אוהב אותך יותר ממניייייייייייייייי מי מצחיק אותך כשאת (במקרה הזה זה אתה) עצובה (במקרה הזה זה עצוב)

nalathe1

New member
מוצמוצ, למה מתעצבנת?

יש מספיק גביזון לכולן, גפילטע בשפע (תמורת לחוח טוב, כמובן) אין לי בעיה עם שלישיות וקבוצתי באופן כללי (תמורת מגדי טוב, כמובן) תנור, נלה, ילדים, רכוש, שלי, שלך, שלו, שלנו...

מוצרלה

New member
עיסקת חליפין,בלי שגביזון ישמע../images/Emo163.gif

גפילטפיש אלי, גביזון אליך. לחוח לא בא בחשבון ( כי בכל פעם שאני מכינה,הוא יוצא עם המון חורים
) שלישיות וקבוצתי עלי
רכוש, תנור, נלה שלי ושלי ושלי ילדים שלך
מספיק הוגן????

nalathe1

New member
אז ככה,

יש בסיס לדיון (ז) גביזון לבד - גדול עלי, חייבת עזרה. גפילטע - מתי שתרצי. מרק רגל? חילבה? משו? יום אחד עם נלה ותתחנני לקבל את הילדים בחזרה. אבל סבבה. את ביקשת. לגבי השאר נראה לי הסכמנו (
) גביזון בטח ישן, אבל הוא כנוע, יעשה מה שנגיד לו (זה כל הקסם...)

nalathe1

New member
ומגדי - שיתן יד לגביזון

אין מה לעשות כפרה בעסקאות צריך גם לעשות קצת ויתורים

מוצרלה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

מצידי תחזירו את גבולות 67, רק לא את מגדי
(זהו, כאן נשברתי) אהבתי ת'ראש שלך
(אבל בלי רוטב
)

מוצרלה

New member
אז ככה מס' 2 ,

בסיס לדיון (ז) כבר טוב גביזון לבד גדול עליך??? לא יודעת אם ראית אותו, אבל שווה למדוד אותו
גפילטפיש בקו סדיר אלי כל סוף שבוע,בתמורה תקבלי חילבה (הריח נשאר אצלך
) אפילו חצי יום עם נלה, ותתחנני להחזיר לי ת'ילדים
סיכמנו, סגרנו. אבל אם את חושבת שגביזון ישן עכשיו, טעית!!!!! הוא בטח אופה לשכנה שלו מוס טונה מתוקה. וכן,בטח יעשה מה שנגיד לו, יש לו כבוד למבוגרות ממנו
וחסר לו שלא!!

nalathe1

New member
כמעט סגור

1. מגדי בעיסקה (מוכנה לצרף גם כבד קצוץ אם גפילטע לא מספיק) 2. הזמנתי היום 5 קרפיונים לראש השנה, שניים יכולים לעבור אלייך. 3. חילבה? תמורת גפילטע? עם הריח? תחשבי על משו אחר
4. גביזון גדול, אני קטנטונת (חחחחחחחחח בטח) 5. נראה לי הכי טוב נלה והילדים בתורנות ביחד, שבוע שבוע. 6. גביזון בטח ישן על מוס טונה מתוקה של השכנה שלו (לא מעיזה להעיר אותו אחרי הצעקות שחטפתי אתמול
) חוץ מזה, נראה לי אפשר לחתום אוטוטו.

מוצרלה

New member
תני לי לחשוב ../images/Emo66.gif

חשבתי על הכל מסכימה. אבל על מגדי, אין מה לדבר!!! והתורנות של נלה והילדים???? לאאאאאאאאא
בבקשה לא
ואני עומדת על כך
(בעצם כרגע אני יושבת

nalathe1

New member
לא מגדי, לא לחוח, רק חילבה?

לא שווה לי. אין עסקה. לא חותמת. לילה טוב. תאמיני לי, לי זה עולה יותר!

מאקי

New member
בוקר טוב.. (בשקט)

לדעתי פורום גישור יעשה בכן שימוש...... לגבי גביזון... מהיותי המבוגרת בחבורה... אני יודעת שהזמן יעשה את שלו.. רק תספרו לי ... איפה הוא ומה שלומו.. ולא להציק לו ... אנחנו (מי שגר איתי) מאוד מאוד מאוד מאוד.. ופונים לרחמיכן שתנהגו בו יפה ותחזירו במהרה בימינו להר

מוצרלה

New member
פורום גישור??? מאקי,את ישנה בעמידה

היא לא מוכנה להתפשר איתי על מגדי
,וההסכם שהצעתי היה הוגן (אני כבר מבינה בהסכמים לצערי
) חילבה ביקשתי לתת לה,יש לחילבה גם המשכיות עם הריח!!!!! מה יותר מזה?? תיראי איך הייתי נדיבה. אבל במגדי???????? אף אחד לא נוגע!!!! אחחחחח גביזון, אחחחחחחחחחחחחח קום כברררררררר

מאקי

New member
פססססססס

אפשר לקבל את מגדי לבדיקה אוביקטיבית כמובן להבין על מה יצא כל הרעש? מנדבת את ג. יפית לרב בוחן... הולך? ולישון בעמידה זה לא רע... העיקר לישון... אני כבר מחכה שהכרית שלי תחזור....

נירהמ1

New member
../images/Emo39.gifאין לכם מושג בכלל - איך השרשור

הזה הציל אותי מלהרדם בעבודה אתמול בלילה. אחרי שכולם הלכו המסדרון שלי היה כל כך שקט ורק השרשור הזה הציל אותי מלהרדם על המקלדת. במקום נחירות נשמעו במסדרון שלי פרצי צחוק ככל שהשרשור נעשה מצחיק והזוי יותר. תודה חברים.

מוצרלה

New member
נירה, זה שירשור הזוי????זה???

זאת המלחמה לחיים!!!!! משא ומתן על גביזון המתוק
ועל הזקנקן שלי (שלא יגמר לעולם) ומגדיייייייייייייייייייייייי
מה שלומך יקירתי?????? מואההההההההההה

נירהמ1

New member
מוצי יקירתי...../images/Emo24.gif

עלק משא ומתן - זה נראה כמו "מאבק איתנים" בין ג'חנון לגפילטע פיש. מה שכן, על מגדי אני לא יודעת כלום, אבל בקשר לאשריקו (גביזון) המאבק בהחלט שווה. שנה טובה וכל טוב לך ולמשפחתך. נשיקות,

למעלה