למה למה למה למה למה למה למה?

Aviad1987

New member
למה למה למה למה למה למה למה?

למה בyes ממשיכים להתעקש להרוס לנו את כל המתח וההפתעה של הפרק הבא
למה זה קורה שוב? לעזאזל.

invisiblegirl

New member
בהחלט!

ממש הורס! טוב אני כבר ראיתי את הקטע הזה באינטרנט... אבל בהחלט אני לא מבינה למה בפרומו לפרק הבא צריך לשים קטע מסוף מותח של פרק הבא. כזה לא הגיוני!

Aviad1987

New member
וזאת כמובן לא הפעם הראשונה.

חבל שזה קורה שוב.. ושוב.. ושוב... זה לא צריך להיות ככה. בשביל פרומו של כמה שניות יכולים להראות לנו קטע קטן, טיזרון, טיזרוביץ'.

R i s a

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif לפרק הבא.

אם כבר הקטע הזה, אז שיראו שקירסטן השתכרה, נסעה ואז הפלאפון נפל לה מהידיים. או משו >.< אבל להראות שמתנגשים בה? זה ממש להרוס הכל. =/

TheCharm

New member
אם כך

מזל שההקלטה נעצרה בדיוק לפני שהפרומו שודר (-:

TheCharm

New member
אני כבר גם ככה לא רואה טלוויזיה

רק בסופ"ש. באמצע השבוע, אם כבר יש לי זמן לטלוויזיה, DVD.

ממש לא מבינה אותכם

אז מראים קטע קטן מהפרק הבא ! אז מה !!! מראים לכם קטע קטן שבטוח לא המרכזי של הפרק! הרי לא יודעים למה היא השתכרה או מה קרה לה אחר כך או מה שקורה עם סאמר וסת' או מריסה אחרי מה שטריי עשה!!! אז צ'יל אווט !

shiri li

New member
../images/Emo58.gif אז זה הקטע שזה...

נקודת מפנה לכל העונה... וזה הורס הכל כי לפי הפרומו כל כך ברור מה הולך לקרות לקירסטן בפרק הבא...

invisiblegirl

New member
זה חובבני לחלוטין

להראות קטע מסוף מותח של פרק הבא. יש מספיק קטעים מותחים מתחילת או אמצע הפרק, למה להרוס את סוף הפרק? במיוחד שזה סוף מצמרר לחלוטין, ממש לא מקצועי

dorin266

New member
אבל בשבילם זה טוב. ../images/Emo58.gif(?)

זה רק יותר יותר מתח לפרק הבא; מה יקרה לקריסטין? למה היא רבה עם סנדי? מה קרה שם? ז"א, מבחינת יס, זה מעולה. ככה יהיו יותר צופים לפרק הזה. ובשבילם, צופים ורייטינג זה הכי חשוב.

אז זהו

שזה כן הקטע המרכזי בפרק. בתור מי שצפתה כבר בפרק ובכלל בכל פרקי העונה השניה, אני יכולה להגיד לך שמי שלא אוהב ספוילרים ואוהב להיות מופתע, פרומו כזה ממש יהרוס לו.

TheCharm

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

ראיתי את ההתחלה של הפרומו. גרררר

dht160

New member
../images/Emo45.gif זה הפעם ממש מכעיס !

הראו את כל הקטע עוד ! רז

Aviad1987

New member
גם פעמים קודמות זה ממש ממש הכעיס

פשוט עבר הרבה זמן מאז שזה קרה אז חשבתי שהם סיימו להרוס פרקים.

למעלה