למה למה למה למה למה למה למה?

Angelus

New member
צודק.

מזל שרובנו ראינו את העונה כבר לפני, אחרת ממש הייתי מתרגז אני מניח שהם עושים את זה בשביל למשוך צופים, כמובן. בלי להתחשב בצופים הכבר קיימים, וחבל.

Aviad1987

New member
רובינו -בפורום-

יש עוד די הרבה אנשים שלא ראו את העונה הזאת קודם והם רואים אותה בקצב של יס וויקאנד (כן, עוד יש כאלה
) יכול להיות שזה בשביל למשוך צופים. אבל טיפההה התחשבות.

TheCharm

New member
לא שזה מאוד יעזור לך.

מידי פעם הפרומואים צצים גם בערוצים אחרים. זה נדיר אבל כל אחד יכול ליפול למלכודת המרה.

Aviad1987

New member
אני אנסה להסביר

שאת אומרת את המשפט "כי זה X" אז סביר להניח שזה משהו שקורה לעתים קרובות באופן כללי אצל X. נגיד פשלות. ואז שאת אומרת אבל זה 'תלוי' אז המשפט כבר לא נכון. כי כאילו זה משהו שתלוי בדבר אבל אצל X זה לא צריך להיות ככה כי הוא X! בעצם הפרכת את המשפט של עצמך. זה כמו החידה הזאת - באי מסויים שואלים כל בנאדם כשהוא מגיע שאלה. אם הוא אומר אמת יתלו אותו, אם הוא משקר ירו בו. איך בנאדם שמגיע לאי יוכל לצאת ממנו בשלום?

TheCharm

New member
אני יודע אני יודע

הוא פשוט לא מגיע לאי!
זה מה זה שיעור לחינוכית.

Aviad1987

New member
LOL. והתשובה האמיתית..

הוא אומר להם "באתי לפה בשביל שתירו בי". אם הוא אומר את האמת אז מן הסתם צריך לתלות אותו, אבל אז זה אומר שהוא בעצם שיקר אז צריך לירות בו אבל אז בעצם הוא אמר את האמת אז צריך לתלות אותו. וככה חברי מועצת השבט על האי מחליטים להטיס אותו מהאי ללא פגע. ואז ג'ף מכבה לו את הלפיד..

TheCharm

New member
אבל ילדים בני 3

שפותחים "חינוכית" לא יודעים מי זה ג'ף. סתם, כולם יודעים שחינוכית בכלל משדרת פורנוגרפיה רכה לילדים (חני נחמיאס, ציפי שביט ודודו זר בטריסום קטלני)

dalida1988

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שתיכם הרגתם אותי!

dalida1988

New member
חחחחחח עכשיו ממש הרגת

אותי אני הבנתי מה שאמרת אבל עכשיו ממש חפרת את הנושא שתהיי לי בריא!!!! ומה התשובה של החידה?

Aviad1987

New member
2 הודעות מעלייך .. ../images/Emo13.gif

אם הבנת אז עבודתי כאן הסתיימה... טאטהטהטאטםםם.

למעלה