למה לשנאה?

למה לשנאה?

למה להתאכזר לקיקיו היא מה עשתה "לשונאי קיקיו...." תניחו לה בשקט( אחרת יהיה לכם עסק איתי) תגיבו...............

HAN2005

New member
חחחחח אני לא שונא את קיקיו

אבל למה לעצור את מי שכן

harar8

New member
אופס

נשלח לי פעמיים. אה והיא גם מפריע לאינויאשה וקאגומה

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אינו| ארג.שונאת אותה><

למה להתאכזר? כמו שהיא מתאכזרת לאינו וקאגומה, אנחנו נתאכזר אליה!~ מוהאהאהא!~P: טוב, אני מאמינה שאינו/קאגו וקיקיו *חמץ*חמץ* מפריעה להם להיות ביחד! והיא גם נתנה לנאראקו את רסיסי האבן! ויש לי קישור ל-10 סיבות לשנוא את קיקיו ^^

היא יפה זה נכון

ולפעמיים מתגישה ת'לפעמיים היה נחמדה וכל זה.. אבל היא כזו לא יודעת רעעההה ובעע, ולא מאמינה לאינויאשה שהוא לא הרג אותה!

פינל

New member
כמה סיבות!

1. היא ניסתה להרוג את אינויאשה! 2. היא סתם מפריעה לאהבה אמיתית... אינו' וקאגומה! אפקורס! 3. היא די סנובית... 4. דמות טרגית, מסכנה, אוהבת לשנוא, רוצה להרוג, אוכלת נשמות, עוד משהו? אבל מה שנכון *נא לא לסקול אותי* זה שהיא ממש יפה, יותר מקאגומה בעצם. אני אוהבת בה את העינים כי יש בהם הרבה רגש...

HAN2005

New member
בלי הרבה שטויות..

בתכלס היוצריום ניסו להשים אותה אחד הרעים לא משנה כלום.. היא רעה

Yoley

New member
אני דיי אוהבת את קיקיו...

היא כזאת יפהפיה. חוץ מהפעמים שהיא מתקרבת יותר מידי לאינויאשה, שאז אני פחות מחבבת אותה. אבל בסך הכל היא לא רעה והיא חמודה.

magicalgirl

New member
מממממממממממ

דווקה קיקיו מאוד חמודה. כמובן שאי אפשר להכריח אנשים לאהוב אותה אבל הסיבות לשנוא אותה ממש אבל ממש אבל ממש אבל ממש מפגרות ><.חוץ מי זה מה היא עשתה כבר?!הדבר היחיד שהיא מנסה לעשות זה לנקום -_- פעם באינויאשה פעם בנאראקו פעם בו פעם בו חוץ מי זה לא מראים אותה כמעט ואתם סתם שונאים אותה והיא לא מנסה להפריד בין קגומה לאינויאשה....נראה פשוט שהוא עדיין אוהב אותה אבל הוא גם אוהב את קגומה אז הוא תקוע בלבחור אחרי מי ללכת!

למעלה