למה לשנאה?

פולי3

New member
מה ?! קיקיו *רעשן*רעשן* היא כה רעה

! ארג, איך אפשר לאהוב אותה ?

y a m i girl

New member
^^|מדוזה|../images/Emo82.gif

בדיוק! ואי... אנשים עם השם נטע... כמה גאוני מצידם
ואכן, יש הרבה אנשים שאוהבים את קיקיו. וכן! גם אינו! אני מזכירה לכן רק מה הוא אמר בסוף הפרק אתמול "קיקיו שלי"!

היא מסכנה...../images/Emo16.gif

קיקיו מתה בגלל נאראקו והיא חשבה שזה בגלל אינויאשה. היא עדין אוהבת את אינויאשה ורואים שהיא בנאדם טוב לפי איך שהתנהגה עם ילדים. היא חזרה מהמתים בשביל דבר אחד : לנקום את מותה. למי שעוקב אחרי הסדרה יראה שהיא עצובה מאוד שאינויאשה אוהב יותר את קאגומה. אבל בגלל שהיא קמה לתחייה וכנראה שלא לעוד הרבה זמן היא מעט יותר קרה, היא עוזרת לנאראקו ואת זה אני באמת לא מבינה למה.. אבל באחד הפרקים היא אמרה שאחרי שהם יאספו את כל האבנים היא תשלח אותו לגהנום, אולי היא רוצה את האבן לעצמה כדי לחזור לחיים?? אין לי מושג אבל דבר אחד ברור. היא מסכנה, היא אוהבת את אינויאשה ופגועה שקאגומה עכשיו היא אהובתו. והיא רק רוצה לחזור לחיות בשלווה. ללא נאראקו קיקיו היתה עדין בין החיים. ורואים שהיא היתה בנאדם טוב-לב טהור. כי אם לא למה הביאו לה לשמור על האבן..?

y a m i girl

New member
יש לי משהו לומר לך|מדוזה|../images/Emo82.gif

ולכל מי שחושב שקיקיו עוזרת לנארקו... היא לא עוזרת לו! היא נתנה לו את השיקון בשבל שככה יהיה לו יותר קל לאסוף הכל כדי שהיא תוכל להרוג אותו|סגש| ולקחת ממנו את כל השיקון בחזרה כדי לחזור להיות המגנה שלו. היא שונאת את נארקו. למה שהיא תעזור לו?

Kawaii Me

New member
נשנא את מי שנרצה ../images/Emo29.gif

חופש הביטוי, חופש המחשבה, חופש העיתונות (מה אנחנו מפרסמים עליה מאמרים שפלים!!) kikyou must DIE

ליסאן

New member
היא כבר מתה...../images/Emo41.gif

היא פשוט לא נשארת מתה!!!! לא יפה לדבר עליה ככה את יודעת שאני אוהבת את קיקיו

sintesis

New member
לפחות קיקיו נלחמת על האהבה שלה

לא כמו קוהארו החלשה והמטומטמת

למעלה