למה מדריכים לא אוהבים לסיים בזמן את האימון???

k r a u s

New member
למה מדריכים לא אוהבים לסיים בזמן את האימון???

אני הכי לא מבין את המדריכים האלה שאוהבים למשוך עוד קצת את האימון...עוד 3 דקות עוד 5 דקות...עוד 7 דקות-----אני רוצה להבין,משלמים להם על הזמן הזה תוספת בשכר???? הם רוצים להראות שהם מדריכים טובים למתאמנים שלהם??? שהם מפנקים את המתאמנים שלהם??? שהמועדון על ה......שלהם,והם עושים מה שבא להם??? הכי לא ברור ,למה מדריכים אוהבים לגנוב זמן על חשבון מדריך אחר שצריך להתחיל אימון 10-15 דקות אחריו. אותם מדריכיםשעושים את זה--רק שלא יאמרו כי לא שמו לב לזמן שעבר "כל כך מהר" -- אם המדריכים חושבים שהם משיגים משהו בזה,אז הם טועים ובגדול. מדריך שמושך,יהיה לו קשה אח"כ לקצר את הזמן-בגלל שלמתאמנים זה פתאום לא יראה נכון לסיים אימון אחרי שעה. הם לא נראים טוב כלפי החבר שלהם לעבודה שממתין להכנס ולהתכונן לאימון שהכין. תמשכו כמה שאתם רוצים,לא על חשבון מדריך אחר שממתין להתחיל את האימון שלו. לא על חשבון מתאמנים שאין להם זמן להתכונן בגלל שלא נשאר זמן. תמשכו את הזמן כמה שאתם רוצים-בתנאי שאין אף אימון אחרי האימון שלכם. לכבד את המדריך שאחריכם ואת המתאמנים שממתינים בחוץ,יהפוך אתכם לאכותיים יותר כלפי אותו מדריך,כלפי המתאמנים שלו,וכלפי המועדון שבו אתם עובדים. אומר את זה כי אני מכיר את התופעה המגעילה הזו ( לא באופן אישי ). צחי קראוס (פייסבוק ) מדריך ספינינג

Tami661

New member
אני אגיד לך למה... כי הם מתחילים באיחור של 10

-15 דקות, ככה שהעוד 3-5 דקות, הם לא פינוק אלא יותר "על חשבון"

k r a u s

New member
היי תמי

הם יכולים לאחר (למרות שזה לא אחראי) הם יכולים לקחת "על החשבון" בתנאי שאין אחריהם אף מדריך. אף מדריך לא צריך "לשלם" על איחור של מדריך אחר.

Tami661

New member
צודק במיליון אחוז, ולמרות שכמתאמנת היה מצופה

ממני שאדרוש את 'השעה המגיעה לי' - צריך תמיד לזכור שהיום אני המתאמנת של השעה הראשונה ומחר, באותה מידה, אני יכולה להיות המתאמנת של השעה השניה. מדריכים מאחרים זה בזיון! ולא מדובר במקרים חד פעמיים (עד 20 איחורים בשנה זה סביר מבחינתי) אלא במשהו שיטתי. אני רואה באיחורים הללו אמירה שמטרתה להעביר למתאמנים מסר ש'הזמן שלכם הוא לא דבר חשוב... בטח לא כמו הזמן שלי...'

ornatal23

New member
כאן הבעיה

"עד 20 איחורים בשנה זה סביר"??????????????????? מצטערת אבל ממש... ממש.... לא סביר !!!!!!!

k r a u s

New member
המדריכים האלה פשוט מעצבנים

צריך להגיע בזמן נקודה!!. אם לא מגיעים בזמן ומאחרים.....אל תקח את הזמן על חשבון מדריך אחר. תהיה אחראי לאיחור שלך,תבקש סליחה מהמתאמנים ---ולסיים בזמן. הענין הוא שהמדריך שמאחר באופן קבוע ----לא יקח אחריות ויסיים בזמן,כי הוא יודע שהמתאמנים שלו לא יאהבו את זה.....סוג של מדריך פחדן. צחי קראוס (פייסבוק) מדריך ספינינג

balkanyi

New member
איזה דיון מעמיק

חבר'ה תזרמו אז עוד חמש דק' פחות חמש דק' מה זה חמש דק' מ24 שעות ביממה ומה קורה עם מרתון\רכיבה ????

איפה אתה בנאדם? ../images/Emo24.gif

תרשום לעצמך 7/10 מרתון לזכרו של גולן שלמון בנהריה! אנחנו שם!

balkanyi

New member
אשמח לבוא באיזה שעה אתם יוצאים?

כמה זה עולה? כמה זמן דיווש?

חינם! שלוש שעות - אתה לא חייב הכל

תיאום דרך הכתומה

מגן רן

New member
לא חשבת לפנות למדריכים המאחרים / להנהלה?

שיחה קצרה עם המדרכים המאחרים בתוספת הנהלה מספיק חזקה שעומדת על נהלים אמורים לפתור את העניין.

k r a u s

New member
היי רן----זה לא קורה אצלי

אני מסכים איתך.....זה שיחה מקצועית עם המדריך-ואם זה לא עוזר, אז רק ההנהלה.....???? אני העלתי את הענין הזה כי אני יודע שזה קיים---ושהייתי מדריך מתחיל זה באמת היה מפריע מאוד. אבל בו נשים אתה האמת כמו שצריך. מדריך "שמפוצץ כיתה במתאמנים"---מה הסיכויים ש-אותו מדריך חדש/ביישן/או לא הכי יוצלח ,לעמוד מול ההנהלה ולבקש מהם להעיר לאותו מדריך?. הרי זה ברור ברוב המקרים (חוץ ממקומות שבאמת מכבדים את השם שמתנוסס בכניסה לעסק),שהמכון לא יעשה כלום---ולא ממש יתייחס לאותו מדריך מתלונן. זה מתחיל ונגמר במדריך. צחי קראוס ( פייסבוק ) מדריך ספינינג

Tami661

New member
ומי כמו רן מכיר את התופעה... למרות שלאחרונה

הגיע אצלנו מנהל חדש ועשה סדר בעניינים כמו שצריך

למעט מאמן אחד שמאחר באופן כרוני, ממש אובססיה

בנושא האיחורים, כל המאמנים האחרים מתחילים ומסיימים בזמן. המאחר הכרוני, לא רק שהוא מאחר, הוא גם מאריך את האימון כמו מסטיק שאבד עליו הקלח. רוב המתאמנים יוצאים בדיוק בזמן שהאימון אמור היה להסתיים, וכתוצאה מכך האימון שלהם מתקצר. האימון מתחיל עם אולם מלא ומסתיים מספר מועט של מתאמנים. ניראה את המנהל החדש שלכם "מחנך" אותו להתחיל ולסיים בזמן.... אחד האימונים שבדרך כלל היה צריך להתחיל בשעה 10:30 היה מתחיל ב-10:50, אז ברבות הימים שינו את השעה כך שהאימון יתחיל ב-10:45, אז הוא התחיל ב11:05, עכשיו מדברים על זה שיעבירו את האימון לשעה 11:00 חחחחחח אצלנו ההנהלה עוד לא הבינה את האובססיה.... אימון שהיה צריך להתחיל ב10:30 ולהסתיים ב11:30, מסתיים היום כמעט ב 12:30, וכיון שהמזגן מכוון אוטומטית להכבות אחרי שעה, משאיר את המתאמנים ללא מזגן וללא אויר במשך זמן רב.... לאימון הזה הפסקתי לבוא, ורק באה בלית ברירה ויוצאת באמצע, דבר שאני לא עושה אצל אף מאמן... לא פעם הייתי עדה לחילופי דברים לא נעימים, בסניף אחר בו אני מתאמנת מידי פעם, בינו לבין המאמן הבא אחריו..

may77

New member
או-הו... אחת המדריכות שלי יכולה לקבל בזה תואר

האמת שאם יש שיעור אחריה, היא תמיד תסיים על הדקה, אבל אף פעם לא תספיק את כל מה שתכננה ותשנה קצת את הסוף של האימון (היא מפרטת בתחילת האימון איך הוא יהיה מורכב...). בפעמים שלא היה שיעור מיד אחריה, היא המשיכה לפי התכנון שלה וזה ארך עוד 20 דקות!!! ולא שיש לי בעיה עם 20 דקות נוספות של אימון כשזה לא ע"ח אחרים, אבל תמיד אני תוהה - למה היא לא מתכננת אימון של שעה? היא תמיד נראית מופתעת מזה שנגמר לה הזמן
. חוץ מזה היא די מעולה. (אגב, נעים מאוד, פעם ראשונה שאני כותבת כאן. בעבר הייתי מכורה קשות. בהווה לא יוצא לי לדווש יותר מפעמיים-שלוש בשבוע לצערי, אבל עדיין מאוד אוהבת).

ברוכה הבאהmay77 , ברוכה השבה../images/Emo140.gif

אשמח אם תשתפי אותנו בחוויות הספינינג גם בהמשך.

למעלה