למה מדריכים לא אוהבים לסיים בזמן את האימון???

taltalon88

New member
חברה חברה רגע רגע...

בפעם הבאה שאתם מעבירים אימון גם אם אין אחריכם שיעור נוסף תסתכלו בבקשה על השעון ותראו מתי אתם באמת מסיימים... לא נתקלתי עד היום בשום מדריך(וגם מהבחירים ביותר)שסיים שיעור 5 דקות לפני על מנת לאפשר לקבוצה הבאה להיתארגן,תמיד מסיימים על הדקה או גולשים בדקה,ואני מודה שגם אני כזה,אז אנא בקשו ממנהלי הסטודיו שישאירו מרווח של 15 דקות בין השיעורים והכל בא לטובה-וזה מניסיון שיש לי עם מועדון אחד מתוך כל אלה שאיתם אני עובד. שבת שלום

רוןר9

New member
מסכים איתך ותומך ב"מקדם בטחון"

תמיד מקפיד להגיע כ-15 דקות לפחות לפני תחילת האימון -זה זמן להדלקת מזגנים , בדיקה והכנה של מערכת השמע, הגברה והמדונה.מקבל את פניי המתאמנים מסייע בכיוון אופניים ומדריך את החדשים. האימון מתחיל על הדקה ! קורה שהקהל מבקש עודדד ואם זה מתאפשר אני תמיד איתם עוד כמה דקות זה רק גורם ל-WOW ואם אפשר אז למה לא? . לא מדלג ולא עושה קיצורי דרך במתיחות בתום השעור . נדיר שלא ניגשים אליי מתאמנים בתום האימון לשתף ,לשאול,,, אני תמיד איתם זה חלק בלתי ניפרד מתפקידנו. ואז סגירת כל המערכות שלעיל. וסיבוב אחרון בחדר, מתאמנים גם שוכחים בקבוקים אישיים ,חולצות וכו' דואג להעביר לקבלה. ובסוף משאיר דלת פתוחה ואם יש אז חלון לאיוורור. רבותי בתום האימון (גם במהלכו) יש רייח מעוד לא נעים שלא תמיד מורגש בחדר אלה אם אתה יוצא לרגע וחוזר .מדובר בריחות שנפלטים בזיעה ,בנשימה וכו'.... וחייבים איוורור תקין בין אם יש שעור נוסף אחרי ובין אם אין אימון , לצערי מרבית חדריי הספיניג לא מאווררים מספיק . בחדר תיקני חייב להיות "אוויר מאולץ" נקי . לעיתים החדרים נימצאים בתת-חמצן דבר שגורם לעייפות של הנוכחים בחדר. תמיד מאוורר בחדר יכול רק לסייע בסכום השעור הוא נטו 60 דקות אבל ההכנות "לטיסה" והסגירה עבור המדריך זה כ 90 דקות נטו. לא קשור לזמן ההכנה לאימון בבית (-: רון9

למעלה