למה מולטי????

funkbass

New member
למה מולטי????

אני אישית שונא מולטי אפקטים ... את התפעול שלהם .. הסאונד וההגבלות שלהם!! אין כמו סאונד אנלוגי לdistortion , wha wha ,filter ,phaser....... ושאני אומר סאונד אנלוגי .. אני לא מתכוון לפדלים הדפוקים של ibanez!!

סך הכל אתה דיי צודק...

זה נכון שמבחינת סאונד ואיכות תמיד עדיף את הפדלים הבודדים והאנלוגים...אבל מבחינת נוחות וכסף והמולטים יותר משתלמים,לא לכל אחד יש את הכסף והזין לקנות איזה מאה אפקטים...

Black-Tooth

New member
לא נכון!

למורה שלי יש digitech ב6000 אלף שקל שהכל שם אנאלוגי ובגלל זה הוא נראה ענקי כי כל האפקטים שם אנאלוגים.

funkbass

New member
זה לא אנלוגי !!!

זה יקר כי זה הכי קרוב שאפשר לסאונד אנלוגי .... אבל זה עדיין לא אנלוגי ! בגלל זה גם קוראים לחברה digitech ה "digi" בתחילת השם מסגיר את העובדה שזה דיגיטלי!! :) אני לא אנטי דיגיטלי ... רק באפקטים אני מעדיף את הסאונד האמיתי

V.W

New member
אני לא מבין...

מאיפה יש לו כסף למולטי ב6 מיליון שקל?

wiz

New member
אני מאמין שהוא התכוון

למולטי בששת אלפים שקלים... ממש מורה ללשון נעשיתי....

wiz

New member
כעיקרון אתה צודק,

בקשר לאיכות סאונד, אבל אני מעדיף מולטי. זה יותר נוח למשתמש ביתי כמוני, ואפשר גם להופיע עם זה. זה הרבה יותר נוח, מסודר, והסאונד בכלל לא רע. יש גם מולטים מאוד איכותיים, יקרים, שנגנים מקצועיים משתמשים בהם, עם אפקטים אנלוגיים, ומספר אפקטים מצומצם בכל מערכת... תראה את המולטים של לקסיקון ורוקטרון (פטרוצ´י משתמש בחלק מהם בין היתר...
), ותבין שיש כזה דבר מולטי איכותי, אבל עבור זה צריך לשלם. והרבה... wiz

funkbass

New member
אני בחיים לא אהיה מסוגל ...

להחליף את האפקטים שלי ... אחרי המון קניות מאכזבות והחלפות וחיפושים מתמידים... הצלחתי להשיג את רוב האפקטים שרציתי .... בתור בסיסט .. יש לי די הרבה ..... מה אתם חושבים???

funkbass

New member
המלצה

תוריד את הקטע שלי שהוספתי בקישור ותגיד לי מה אתה חושב !! הכל נעשה בלייב עם הבס והאפקטים (שכוללים מעיין סמפלר)

wiz

New member
קטע יפה מאוד ../images/Emo45.gif

כל האפקטים זה על הבאס? ולמען האמת, אני מעדיף את הצליל הנקי של הבאס, ואם כבר אפקטים אז לא כ"כ הרבה... לדעתי זה מאבד איפהו את הטעם... אבל עדיין, הקטע יפה מאוד! ד"א, גם לי יש קטע שאני רוצה להכניס לרשת, אבל מחפש מקום... יש הצעות? wiz

funkbass

New member
תודה!!

אם אתה רוצה ... פשוט תרשם לאתר הזה ... בחינם!!! ותעלה כמה שירים שתרצה ... תקבל תגובות ותגיב על אחרים אחלה אתר

למעלה