מה ניגנת בתחילת הקטע? זה נשמע לי מוכר מאוד אבל הזיכרון שלי מוליך אותי שולל. אולי סטאר וורס?
G Gooner New member 29/9/01 #17 מה ניגנת בתחילת הקטע? זה נשמע לי מוכר מאוד אבל הזיכרון שלי מוליך אותי שולל. אולי סטאר וורס?
F funkbass New member 29/9/01 #21 walla !!! star wars לא התכוונתי להקליט את זה ... אבל זה בא לי לראש לפני שהקלטתי ... נגנתי ויצא טוב ... אז עזבתי את זה שם
walla !!! star wars לא התכוונתי להקליט את זה ... אבל זה בא לי לראש לפני שהקלטתי ... נגנתי ויצא טוב ... אז עזבתי את זה שם
ס סניור ברווז New member 29/9/01 #19 יפה!!! זה עם סמפל בלופ? או שהאפקטים זה רנדומליים ופשוט ניגנת בלולאות ואז נוצר דבר שווה בטירוף?
F funkbass New member 29/9/01 #22 ככה... נגנתי לופ ... הסמפלר מריץ אותו !!! על הלופ הקלטתי עוד לופ (distortion) ... ומאז רק אילתרתי כל מיני סולויים עם כל מיני אפקטים!!
ככה... נגנתי לופ ... הסמפלר מריץ אותו !!! על הלופ הקלטתי עוד לופ (distortion) ... ומאז רק אילתרתי כל מיני סולויים עם כל מיני אפקטים!!
M metal head New member 29/9/01 #24 זה אחלה קטע אבל רק מבחינת ביצוע... זה לא אישי נגדך אבל את המוזיקב עצמה האמת שנאתי.... אבל הביצוע באמת מצויין, כמה זמן אתה מנגן?
זה אחלה קטע אבל רק מבחינת ביצוע... זה לא אישי נגדך אבל את המוזיקב עצמה האמת שנאתי.... אבל הביצוע באמת מצויין, כמה זמן אתה מנגן?
F funkbass New member 29/9/01 #25 10 שנים ..... האמת זה יותר בקטע של סקיצה .... אני בכייף הייתי רוצה להקליט את הקטעים שלי שבאתר שם עם להקה (למרות שהעלתי לשם כמה קטעים של הלהקה שלי) ... כל הקטעים שיש שם רק עם בס מבחינתי הם סקיצה תודה בכל אופן !!!
10 שנים ..... האמת זה יותר בקטע של סקיצה .... אני בכייף הייתי רוצה להקליט את הקטעים שלי שבאתר שם עם להקה (למרות שהעלתי לשם כמה קטעים של הלהקה שלי) ... כל הקטעים שיש שם רק עם בס מבחינתי הם סקיצה תודה בכל אופן !!!