למה מועדון קרב הוא הסרט הכי שווה

למה מועדון קרב הוא הסרט הכי שווה

שנעשה אי פעם? עם כל צפייה בו לומדים יותר על עצמך ,מגלים פרטים חדשים או שיותר נכון פרשנויות שונות בסרט. בקיצוניות בין טיילר וג'ק למרלה איפשהוא כל אחד מוצא את עצמו. אני טוענת שלכל שלב בחיים יש סרט מאפיין .... פייט קלאב מאפיין כל שלב של בלבול לכן הוא מתאים כמעט לכל גיל.... שילוב של 2 שחקנים שפשוט אין לי מה לומר עליהם חוץ מאת שמם(שאומר כבר הכל). עלילה מעומעמת שעלולה להתפרש במספר דרכים במיוחד בצפייה ראשונה בסרט ובכללזה סרט שלראות אותו פעם אחת בלבד זה כמו להריץ אותו כי אי אפשר מצפייה ראשונה להבין את הסרט רק את המסר הכללי... ולכן כמישהו אומר לי שהוא לא ראה את הסרט אני שולחת אותו ישר לבלוקבאסטר

S P O C K

New member
../images/Emo153.gifהממ בקשר לבראד פיט

מסכימה שאין לו משחק צורם, ואף שונה (ולטובה) מטכניקות הבעות הפנים המעצבנות של הוליווד..=/
אבל... אף פעם לא הערכתי אותו.

אממממממ.....אין מה לומר חוץ מחבל

הוא שחקן מעולה.... פעם גם אני חשבתי שהוא רק פנים יפות אבל צפייה מהירה ב7 החטאים מועדון קרב ראיון עם ערפד וכו' העמידה אותי על טעותי!

S P O C K

New member
../images/Emo153.gifשכחתי מראיון עם ערפד..

האמת היא אני זוכרת רק שהתלהבתי מהמשחק של טום קרוז.. לא ממש הסתכלתי על בראד.. וואו לגמרי שכחתי מראיון
אולי אני פשוט חושבת ש.. הוא מביא יותר מדי מעצמו לדמות אותה הוא משחק?

ayaliar

Well-known member
וזה מהכרות אישית איתו?

בראד פיט הוא אחד השחקנים הכי מוכשרים בהוליווד. וזה מאוד תמוה כי הוא כל כך יפה שהיית מצפה אולי שהוא יצליח בעיקר בגלל זה. אני מודה שבעיני הוא הגבר היפה ביותר בעולם אבל אני מסוגלת לנתק את זה ולהסתכל על המשחק בלבד... הבן אדם שחקן אדיר. 7 שנים בטיבט ראית? המקסיקני ראית? יש עוד כל כך הרבה סרטים שהוא עשה ובכל אחד מהם יש דמות שונה לחלוטין ומשוחקת בצורה מושלמת.

ayaliar

Well-known member
זה יצא קצת תוקפני

זו לא הכוונה... פשוט כשקראתי את זה זה נשמע לי קצת כאילו אני תוקפת ואני ממש לא

מיצי007

New member
ובראד פיט הוא אחד היפיופים

של הוליווד,כמה שאני אוהבת את המשחק שלו,לטעמי יש לו לפעמים יופי פלסטי מידי. אבל הוא שחקן מעולה,קומדיה לטעמי הכי מתאים לו לשחק,אבל שהוא שיחק בראיון עם הערפד או בשבעה חטאים הוא פשוט העביר רטט בכל גופי עם הרגש שהוא הצליח להעביר דרך המסך. ואיה,אני אדווח לחברות הג"ש-הכי יפה
האם שכחנו את פיטר
האם הזנחנו את גייל
את מתדרדרת

ayaliar

Well-known member
תמיד אמרתי

בראד פיט ודודי בלסר חולקים את המקום הראשון. אחריהם כל השאר דרך אגב, ראית את התמונה החדשה של פיטר?? אני לא נושמת טוב כבר איזה 20 דקות

ayaliar

Well-known member
חחחח את מלכה!

הוא מושלם ואני תמיד אמרתי את זה

מיצי007

New member
גם אצלי,אחד מהקריטריונים

שאני מדברת עם רוב האנשים זה-ראית פייט קלאב?לא ראית?ביי
טוב,אולי זה לא ממש ככה אבל בכל זאת,אתן מבינות למה אני מתכוונת. פשוט הסרט הזה בנוי על כל כך הרבה רבדים שונים. כל כך הרבה פילוסופית בסרט אחד,מסרים גלויים וחבויים. לטעמי הפעם הראשונה שאת רואה את הסרט בכלל לא נחשבת. אמנם את עושה את הגילוי המרעיש לקראת הסוף אבל את לא ממש מפנימה את הסרט,לכן לטעמי צריך לראות את זה לפחות 4 פעמים וככל שתעלו במספר הפעמים,ככה הסרט יותר ישתבח.

S P O C K

New member
../images/Emo153.gifעכשיו אדבר עלי והסרט=/=/

דרך אגב, למיצי.. אני לא ראויה לפורום. ראיתי רק פעם ושלושתרבע... להגנתי גיליתי רק השנה(לפני איזה 3 חודשים...), ולא תמיד הוא נגיש. אני גם פשוט בנאדם שלא ממש נהנה מלקרוא או לראות דברים פעמיים... אבל עכשיו אני מרגישה צורך עז לראות אותו=/ בעיקר בגלל שאני כל הזמן קוראת פרשנויות של אנשים אחרים על הסרט ואף פעם לא מנסה להבין אותו בעצמי!
ובגלל זה אני גם מקנאה בכם. אתם חשבתם עליו בעצמכם, ואני מיד אחרי הפעם הראשונה שראיתי אותו (לפחות זה היה בלי שום ידע מוקדם עליו, חוץ מהשם, והניחוש שזה יהיה סתם סרט כזה אממ.. קליקי אקשני(?)), התחלתי לקרוא פרשנויות. אני חושבת שיש משהו בי אבל, שהבין איזשהי פואנטה בו. רק אין לי מושג איפה המשהו הזה נמצא=/ ו........ הוא ללא ספק הוציא חלק משוגע בי, אחרי הפעם הראשונה שראיתי (אין לי מושג אם החלק הזה נעלם). ו... לא הבנתי מה זה סיגרט ברנז (לזכותי יאמר גם שאני לא הכי טובה בלהבין סרט בלי תרגום למטה בעברית). גם בקשר לענין עם בראד פיט - טוב, אממ....... בעיקרון אני חושבת ככה בגלל הפרק שבו הופיע ב"חברים".
ממש לא אהבתי את המשחק שם=/ אבל, לזכותו יאמר, העונות החדשות בנויות באוירה מדכאת, זקנה ומיובלת.

SoundsOfSilence

New member
אההה פייט קלאב...

אני לא זוכרת אפילו כמה פעמים ראיתי את הסרט... וכמה פעמים עשיתי סלואומושין על כל ההבזקים. חחחחח סיגרטברנז... מאז שראיתי את פייט קלאב אני מחפשת אותם בכל סרט.

מיצי007

New member
אם תסתכלי טוב טוב

יש אותם עדיין בכל סרט. רק בבתי הקולנוע שרואים ממש חלק והם לא עברו למערכת דיגיטלית(טיפשים( אז לא יהיה את זה.

למעלה