זה בעקרון עיגולים בצד הימני של המסך שמתריעים 3 פעמים כל פעם לפני שצריך להחליף את הגלגל של הסרט.
מ מיצי007 New member 5/7/03 #21 זה בעקרון עיגולים בצד הימני של המסך שמתריעים 3 פעמים כל פעם לפני שצריך להחליף את הגלגל של הסרט.
L little girl New member 5/7/03 #22 נכון נכון!! התחלתי לשים לב אליהם רק אחרי שראיתי פייט קלאב, ועכשיו זה אשכרה מפריע לי במהלך הסרטים.. אני חושבת לעצמי "כן, עכשיו הוא מחליף גלגל או משהו כזה.." ואיך שתיהיה הפסקה עכשיו כי כבר החליפו גלגל קודם... נפלא ממש. תודה טיילר.
נכון נכון!! התחלתי לשים לב אליהם רק אחרי שראיתי פייט קלאב, ועכשיו זה אשכרה מפריע לי במהלך הסרטים.. אני חושבת לעצמי "כן, עכשיו הוא מחליף גלגל או משהו כזה.." ואיך שתיהיה הפסקה עכשיו כי כבר החליפו גלגל קודם... נפלא ממש. תודה טיילר.
מ מיצי007 New member 6/7/03 #24 מה את דפוקה? חשבת שזה גם בדיוידי? הרי כל המשמעות של מערכות דיגיטליות זה שאין גלגלים,משמע-אין חורי סיגריות.
מה את דפוקה? חשבת שזה גם בדיוידי? הרי כל המשמעות של מערכות דיגיטליות זה שאין גלגלים,משמע-אין חורי סיגריות.
G goldyboy New member 12/7/03 #27 באמת עכשיו אני שם לב לחורים האלה אתמול הייתי בסרט ושמתי לב לחורים האלה. אז אמרתי לחבר שלי והוא לא הבין. אחר כך הסברתי לו.
באמת עכשיו אני שם לב לחורים האלה אתמול הייתי בסרט ושמתי לב לחורים האלה. אז אמרתי לחבר שלי והוא לא הבין. אחר כך הסברתי לו.