שכחתי להגיד שעוד סיבה מדוע לא הוצאתי על כוכבית מצויה פקודת חיסול, חוץ מזה שהיא מתמודדת נפש בעלת נפש מיוסרת, ושלא נעים לי לחסל אותה, כמו גם חוסר היכולת האינטלקטואלית ו/או הכישרונית שלה להזיק בכל צורה או דרך, זה שאם תשים לב, כוכבית מצויה, בגלל האופי הקשה והנוטה לקונפליקטים שלה הגורם לה לריב עם כולם, ושנגרם לה בעקבות חייה הקשים והטראומתיים במהלך התקופה הקריטית, אם תשים לב, ולמען האמת אם זכור לי נכון אתה כן שמת לב ואף הערת על כך דבר מה, האופי הזה שלה גרם לה כל-כך הרבה לריב עם כולם ולהתווכח עם כולם, וכולם התווכחו איתה וקיללו אותה בחזרה מכיוון שהם לא מבינים שמדובר בפגועת נפש ושלא משנה מה היא אומרת להם, זה מגיע מכאב עצום ועליהם לעזוב אותה במנוחה או להעניק סיוע, שלא לדוגמה כמוני, שמעולם לא קיללתי אותה או הטרלתי אותה בחזרה אלא ניסיתי להעניק סיוע, אם תשים לב, ושמת לב אבל בכל זאת אני אומר את הדברים, כוכבית כל-כך הרבה סבלה וסובלת מהריבים שלה עם כולם, ומזה שהיא רבה עם כולם ומקללת את כולם, וכולם רבים איתה ומקללים אותה בחזרה כי הם לא סטודנטים לפסיכולוגיה אז הם לא מבינים את הסיטואציה ומגיבים בהתאם, עד כדי כך שבחודשים האחרונים חלו שני סבבים של צמצום מהיר, גדול ופתאומי של פעילותה באתר, כאשר בסיבוב הראשון של צמצום הפעילות החלה להגיב הרבה פחות להרבה פחות אנשים, ואז ולפני שבועות אחדים, הפסיקה לכתוב כליל באחד משני הפורומים שהיא כתבה בהם כתוצאה מויכוחים חוזרים ונשנים עם הרינגטון, אדם כל-כך מכובד ומכבד, מנומס ונוח לבריות, עד כדי כך שעצם זה שהיא הצליחה להיכנס איתו לויכוחים ללא סוף זה בדיוק הדבר שמוכיח את טענותיי על היותה אשת ריב ומדון בעלת אישיות הנוטה לויכוחים עקרים ולקונפליקטים בעקבות עברה הקשה, כי אחרת פשוט אי-אפשר להיכנס לויכוח רציני, בטח לא כזה של גידופים, עם האדם הזה.
בכל מקרה, הנקודה היא, ומה שאני מנסה להגיד, זה שחוץ מאשר הכישלון שלה להזיק לי בעקבות חוסר כלים אינטלקטואליים וכישרוניים לעשות כן, והרחמים עליה וההבנה שהתנהגותה נובעת מכאב כל-כך עצום שלידו חוסר הסיפוק של סתוונית מרגיש כמו עקיצת יתוש, סיבה נוספת ושנייה לכך שמעולם לא הוצאתי פקודה לחסום אותה לצמיתות, ולמרות שללא קשר לסבא ושחר יש לי שני חברים מנהלים שעושים כל שאני אומר להם כבר מאז אוקטובר שעבר, זה שאם תשים לב, ושמת לב, בגלל ההתעייפות של כוכבית מעצמה, ומהמקומות שאליהם אישיותה הקונפליקטואלית ונטייתה לריבים ולקללות מביאים אותה, כוכבית מצויה, שפעם הייתה כותבת עשרות הודעות ביום, ירדה להודעה אחת או שתיים ביום או יומיים בממוצע, כי היא, בחוסר רצונה ובחוסר הסכמתה לעזור לעצמה ועל אף ניסיונותיי להעניק סיוע, כל-כך הרבה סבלה וסובלת מעצמה וממה שאישיותה הפגומה גורמת לה לעשות, עד כדי כך שהיא בעצמה כאילו כמו "התעכלה" בתוך מיצי הכעס, הקנאה, המרמור והכאבים של עצמה, עד כדי כך ש"נגמר לה הסוס" והיא בעצמה קמה ואמרה "די" מכיוון שלא יכלה עוד, והיא כבר לא כותבת כמעט כלום לכמעט אף אחד.
אתה מבין, הסיבה השנייה, ושעליה שכחתי לדבר בפעם הקודמת, ושבגללה לא הוצאתי פקודת חיסול, היא כי חוץ מזה שהיא אישה מתמודדת הסובלת מכאבים נפשיים ושחסרה את הכלים האינטלקטואליים והכישרוניים בשביל באמת להזיק, להציק או להטריל, כך שליטרלי היא אף-פעם לא עשתה לי כלום ולא הצליחה לעשות לי כלום למרות ניסיונותיה (כאילו, מה, הייתה איזושהי פעם אחת שהיא סיפרה לך על איזשהו חשבון שלי והצליחה לחסום לי איזשהו חשבון שפתחתי בארבע דקות, שיכולתי להנחות להוריד מעליו את החסימה אבל לא טרחתי כי היו לי עוד עשר חשבונות פתוחים בצד?), חוץ מכל זה, העניין הוא והנקודה היא, שבהתחשב בכך שכוכבית ירדה מעשרות הודעות ביום לאחת או שתיים, פעם ביום או יומיים, פשוט לא נשאר את מי לחסל ואת מי להוריד. היא כמעט לא פה יותר והיא כותבת מעט מאוד, בטח בהשוואה לכמה שהייתה כותבת.
מבלי שאף-אחד היה צריך לעשות לה כלום, ובסירובה לקבל עזרה וסיוע, ודרך כך להשתנות, כוכבית נותרה להתעכל ולהתבשל בתוך מיצי האישיות החולה וההרסנית של עצמה, קיללה, הציקה והטרילה את כל העולם בגלל הכאבים שלה, הקנאה שלה, והסבל שלה, כאשר כל העולם שלא כמוני לא למד פסיכולוגיה, ולכן כל העולם קילל, הציק והטריל אותה בחזרה. כוכבית נותרה להתעכל ולהתבשל בתוך המיצים של עצמה עד שהיא נעלמה אט-אט וכיום כבר כמעט שלא נשאר ממנה כלום. כבר לפני יותר מחצי שנה כמעט שלא נשאר ממנה כלום, אבל היום במיוחד.
אין יותר כוכבית מצויה. אין את מי לחסום. אין את מי "להוריד" גם אם זה כן היה בזין שלי לעשות את זה וזה לא כי אם זה היה, היא הייתה נחסמת לצמיתות כבר ב-2022.
לא נשאר את מי לחסל. היא הפכה לכמעט כמו רוח-רפאים פה בפורום.
לא נשאר ממנה כלום.