למה נשים סובלות במערכות יחסים?

אורחת204

New member
למה נשים סובלות במערכות יחסים?

הן פשוט לוקחות הכל קשה מדי, וגם מנתחות כל דבר עד שאמת הופכת לשקר.

עוד דבר, הן מניחות שבן הזוג רומז להן דברים כל הזמן, כשבעצם יכול להיות שמה שקרה היה מסיבות אחרות- למשל: הוא לא ענה 3 ימים כי התקלקל לו הפלאפון. ודבר נוסף: גברים לא רומזים לעולם- הם פשוטים ומובנים לכל מי שרוצה להבין.

מזדהים עם התובנות?

לא. וגם לא מסכימה איתן.

אמת לא הופכת לשקר אם לא היתה שקר מלכתחילה.
לאמת יש עוצמה, אין בה מקום לתעתוע.
3 ימים לא עונה? ולמה הוא בעצם לא מחפש טלפון נייח כדי להתקשר ולשאול בעצם מה שלומך?

גבר הוא לא יצור דביל, הוא פשוט לא אוהב את הסרטים שיש להרבה נשים בראש.

Berethor

New member
גבר אומר ישירות למה שהוא מתכוון עליו

אלא אם כן הוא משקר, נשים מפילות תמתוסבכות האישית שלהן על הגבר ונותנות פרשניות הזויות וקונספרטיביות להתנהגותו הפשוטה. שוב בלי להכליל על כולם כמובן, יש גם גברים מתוסבכים ונשים לא מתוסבכות, אבל זאת המגמה הכללית בין גברים ונשים.

זו אשליה

כי לגבי לא להרים טלפון 3 ימים, גם נשים וגם גברים עושים את זה.
לא ערכתי מחקר, אבל אני מוכנה להתערב שבמינימום 90% מהמקרים - זה בגלל שהם פשוט לא ממש בעיניין.

כנ"ל לגבי המון סיטואציות אחרות שנשים כביכול "מנתחות" יתר על המידה.
לדעתי, לנשים יש אינטואיציה טובה יותר,
ואם משלבים את זה עם תכתיבים חברתיים שאומרים שגבר צריך לחזר, ושלבחורה אסור ליזום, להתקשר, לשלוח אסמס או אימייל -
יוצא שבזמן שגבר שהיה מרגיש שלבחורה קצת ירד ממנו, היה מתקשר, שואל, שולח פרחים או מגיע לפתח ביתה,
נשים יושבות בבית עם קופסת גלידה וכל חברותיהן בשיחת ועידה, ומחכות.

Berethor

New member
לי אישית לא מזיז הרבה לא לדבר שלושה ימים

בין משום שאין זמן ובין אם משום שאין צורך, אולי גם כי פשוט אני רגיל לדברים האלה. חוץ מזה אם מדובר בזוגיות, הרי עיקר הצרה שהם לא נפגשו שלושה ימים, ולא זה שהם לא דברו שלושה ימים, לדבר אפשר גם עם ידידים. אז כמה אנשים פה עודדו מצבים של לא להיפגש שבוע או יותר עם הבן זוג, אבל מצד שני אם לא מדברים שלושה ימים אז זה אסון, נו באמת. עם כל הכבוד לשיחות, זה לא עד כדי כך חשוב. האינטואיציה של נשים מוטלת בספק, יש מקרים שהיא טובה, אבל יש מלא מקרים שהיא מטעה אותן, אם האינטואיציה שלהן באמת הייתה טובה כל כך, איך זה שפעם אחר פעם הן נופלות על גברים לא טובים, ודווקא עם הגברים שבסדר אבל שלא 'משחקים אותה' הן רבות יותר. יש נשים שחיות באשליה, מבחירה או מחוסר בחירה. המחזרים הכי גדולים זה בהרבה מהמקרים גם הרמאים הכי גדולים, ככה שזה אינטואיציה בשקל. הרבה נשים לא מבינות תדבר הפשוט הזה. אני גם יודע את העניין החברתי שמצפים יותר מהגבר לעשות דברים מאשר מהאישה, אבל אני לא באמת מסכים עם זה שזה נכון, באותה מידה גם היא יכולה להתקשר עליו אם זה כל כך 'בוער לה'.

עם כל הכבוד לשיחות, זה לא עד כדי כך חשוב.

איזה שטויות.

כשמתחילים לצאת, לא נפגשים כל יום, ולפעמים גם לא פעם בשלושה ימים,
בטח כששני הצדדים עובדים, לומדים, ומתעסקים בעוד כמה דברים שלא צריך לדחוק הצידה בשניה שפוגשים בנזוג פוטנציאלי.

יצירת קשר, גם אם זה אסמס או שיחה קצרה, מראה על עיניין בצד השני.

Berethor

New member
מבחינתי זה אותו עיקרון

מה היית עושה אם לא היו פלאפונים?

לפני פלאפונים

היו טלפונים ביתיים ואי מיילים,
ולפני כן - היו מכתבים

לפני לפני
היו מחתנים נערות בגיל 15 עם הבן של השכן.

Berethor

New member
הבן של השכן, לפחות זה קרוב

Berethor

New member
גם הן מתחרטות, בכל פעם שלא נפגשים שבוע

אלא אם כן הן מהסוג שמעדיף לא לראות את החבר. אבל מאוחר מדי בשבילן.

sweetjane1982

New member
תקשיבי, מתוקה, החיים מספיק קשים גם ככה

הדבר האחרון שאנחנו צריכות זה גבר שיעשה אותם עוד יותר קשים.
אז כל פעם שאת מוצאת את עצמך עם אחד כזה, תורידי לעצמך שתי סטירות,
תגידי לעצמך מאה פעם שאת נהדרת ושכל גבר היה שמח להיות איתך
ותדפדפי אותו הלאה.

אורחת204

New member
אהבתי את הביטחון העצמי

האמת שזה דיון תיאורטי..לא ציפיתי לתגובות מעשיות..באופן כללי את צודקת.

שלום

נשים יותר רגשיות, וגברים יותר שכלתניים. לכן גברים מפרשים מצבים באופן שכלי, ונשים באופן רגשי. לנשים נפש חזקה, והן יכולות להתמודד עם מצבים קשים. גם נשים יכולות להיות מאד ישירות. לנשים חשוב הקשר הרגשי, ולגברים חשוב יותר הקשר החומרי.

Berethor

New member
כן לנשים יש נטייה להיות מתוסבכות

לא כולן כמובן אבל יש חלק דיי גדול. גברים באמת הרבה יותר פשוטים להבנה ובצרכים שלהם בדרך כלל.

למעלה