למה נשים סובלות במערכות יחסים?

Berethor

New member
יש גם וידאו מצחיק על זה בflix

http://flix.tapuz.co.il/v/watch-3843828-.html

p0st

New member
הוא לא עונה 3 ימים כי התקלקל לו הטלפון?

באמת?
כי אין בעולמו מיילים ופייסבוק, נכון?

אם מישהו חושב שזה לגיטימי ביום בהיר אחד להעלם לשלושה ימים, אז צר לי,הוא לא ישמע ממני יותר.

Berethor

New member
ומה אם אין לו פייסבוק?

https://www.youtube.com/watch?v=hCDrV00Nrl0

אם הוא לא עונה בגלל בעיה טכנית או כי הוא עסוק, ולא כדי לעשות לה דווקא אני לא רואה בכך בעיה מיוחדת, ואם כבר צריך לשאול את עצמך אם הוא בן זוג שלה למה הקשר כל כך מרחוק הוא מרחוק בלי קשר לטלפונים או פייסבוק. בכל אופן כל אחד וקווים האדומים שלו, על אותו עיקרון אפשר גם לומר שאם הוא לא נפגש איתך שלושה ימים אז מי צריך קשר עם אחד כזה. למה שלקשר מרחוק יהיה יותר משמעות מלקשר מקרוב שמדובר בזוגיות.

p0st

New member
אם אין לו פייסבוק

בטוח יש לו מייל. לא חושבת שיש מישהו שאין לו אי מייל.
אם הוא לא עונה שלושה ימים כי הוא עסוק? באמת? כל כך עסוק שאין לו זמן לחשוב עלי? שין לו חצי דקה כדי לשלוח לי מייל שהתקלקל לוהטלפון והוא מצטער? ששלושה ימים הוא לא שואל מה שלומי?

לי זה ממש לא מתאים שבן זוגי יעלם לשלושה ימים ולא תהיה לי האפשרות לדבר/להתכתב איתו.
צריך סיבה מאוד טובה לזה, וממש לא "הייתי עסוק,התקלקל לי הטלפון".

אם לאנשים אחרים זה מתאים - שיהיה להם בכיף.

Survivor Man

New member
יותר מדי הכללות ופסיכולוגיה בגרוש בפסקה אחת.

השכל הישר נכון לגבי שני המינים. אם גבר או אישה בקשר זוגי לא עונים לטלפון 3 ימים ולא חוזרים בשום דרך - סימן שמשהו בקשר מאוד לא תקין.

נשמע כאילו קראת את "גברים ממאדים נשים מנוגה" ואימצת את המסר בכותרת כמו שהוא. האמת היא שאנחנו לא עד כדי כך שונים, עובדה שרוב הזוגות מסתדרים מצוין ומבינים טוב מאוד האחד את השנייה.

אולי גברים לא רומזים

במכוון, אבל רובם גם לא יגידו לך -
שמעי, נהייה לי קצת לחוץ מה שהולך פה, אני מתכוון לקחת כמה צעדים אחורה עכשיו, שתביני שזה לא הולך לכיוון רציני מבחינתי.

יש שיחות שלא נעים לעשות, יש אמיתות שקשה להגיד באופן ישיר,
אז אנשים בוחרים להתחמק.

אגב, זה כל זה תקף גם לגבי נשים.

Berethor

New member
כן זה נכון

אבל זה בגדר השערה, כל עוד הוא לא אמר לה את זה, לא צריך ישר לקפוץ למסקנות האלה. בטח שלא באופן חד משמעי.

לקפוץ

מבחינתי, כל מי שגורם לי לקפוץ למסקנות במקום לדבר פתוח,
יכול לקפוץ לי.

ברור שרגע לפני שאני חוסמת את הבן זונה בכל מדיה אפשרית ולא נותנת שום סיכוי,
אני אציב את השאלה באופן ברור מולו, כדי שלא יהיה ספק.

Berethor

New member
סבבה, ככה עדיף

כדי שלא יהיה ספק, למרות שקיימים מקרים שאדם באמת לא יודע באמת, וצריך מידה מסוימת של חשדנות אבל לא מוגזמת.

למעלה