למה פתחתם בלוג?

dedi1602

New member
למה פתחתם בלוג?

יש משהו שמסקרן אותי אצל כל הכותבים. למה נפתח הבלוג? מה מטרת הכתיבה שלכן/ם? שמתי לב שיש אנשים שפתחו מספר בלוגים שעוסקים בנושאים שונים יש אנשים שרשמו לתקופה מסוימת ועלמו. מה הסיבה שהביאה לפתוח בלוג ולרשום בוא בתם מתוך סקרנות ורגע לפני פתיחת הבלוג הראשון שלי שמתבשל בראש כבר כמה זמןץ הסיבה שלי מקום לפרוק בו מעין שיחה עם פסיכולוג ני כותב אנשים קוראים ומגיבים וזה יכול לתת כיוון אישית אני גם כותב הרבה לעצמי וגיליתי שתוך כדי הכתיבה אני פשוט מבין את הבעיה למה לשתף את כולם? אולי הרצון לספר בלי שידעו מי אתה להסתובב בהרגשה שהנה סיפרתי אבל מעטים או אולי אף אחד ידע שזה אתה באמת יום מקסים לכולם

seymore butts

New member
אצלי קודם פתחתי את הבלוג

ורק אחר כך הבנתי מה המטרה, או בעצם המטרות... אני חושב שבראש ובראשונה אני מנסה לגרום לאנשים שלכודים בתוך הדעות הקדומות והסטיגמות שלהם לחשוב עליהן מחדש ולהיפתח לדברים חדשים. לא תמיד זה מצליח, והדוגמה הבולטת לכך היא הקלפטה הפולניה שטרחה ופירסמה רשומה מושקעת ומנומקת היטב נגד הבלוג שלי. אבל גם כאן מעז יצא מתוק, ותודה בהזדמנות זו לקלפטה על הפרסומת בחינם. מטרה שניה - להרחיב את השכלתי, שכן בלי מחויבות לפרסום רשומות לא הייתי מגיע למחקרים עמוקים מספיק. מטרה שלישית - לתת ביטוי ליצירתיות. ומטרה רביעית - השכנת שלום במזרח התיכון (אני מודה שהיא נוספה בדיעבד לאחר שנתחוור לי השיעור הגבוה של מבקרים משכנותינו בבלוג, ובראשן איראן).

dedi1602

New member
לגבי מטרה שניה

ולאחר עיון "מעמיק" בבלוג שלך אין ספק יש שם דברים עמוקים מאוד.... :) האמת לאחר הרשומה האחרונה שלך שאלתי את עצי כמה זמן לקח לך לכתוב את זה באמת מושקע ומפורט וכל רשומה אצלך היא כזו כל הכבוד לך המשך כך :)

seymore butts

New member
תודה רבה על המחמאות והפירגון !!

אני שמח לדעת שאתה מבקר בבלוגי. לא השארת שם סימנים... העבודה על הרשומה האחרונה לקחה בערך חודש ברוטו. קח בחשבון שכיוון שאני לא מתפרנס מזה ויש לי עוד כמה דברים לעשות בחיים אני לא יכול להקדיש לעניין הרבה זמן מדי יום.

gils33

New member
גם אני מצטרף למחמאות של דדי../images/Emo45.gif

אחד הבלוגים היותר מושקעים

סימור אתה נשמע כמו מתמודדת בתחרות מיס יוניברס

לא משנה מה היא אומרת תמיד תסיים ב"שלום עולמי" (אתה לפחות מתרכז בקטע ספציפי של העולם).

seymore butts

New member
וזה עוד לפני שראית את התחת שלי

ואיך אני בביקיני...

Bezalel P

New member
אני פתחתי בלוג

כי היה לי משהו דחוף להגיד. הייתי צריך מקום לפרוק, וזה היה המענה הכי זמין ויעיל לצורך הזה. התהליך שבו העברתי את המחשבות שלי למילים, ואח"כ קראתי אותן על המסך מולי, אפשר לי גם להרגע וגם להבין טוב יותר מה אני חושב ומה אני רוצה. אחרי שנפתח, הבלוג לקח כמובן חיים משלו, והשתמשתי בו לפרסם תכנים מכל מיני סוגים...

liza26

New member
התחיל בשיטוט בתפוז

שוטטתי באתר והגעתי גם לבלוג היה לי משעמם בעבודה אז סתם פתחתי בלוג לאט לאט המדיה הזו היתה נוחה לי לכתיבה(יותר מאשר רישום יומן) ואז זה היה פשוט צורך לכתוב וכמה שיותר לשתף בחוויות, להוציא מהלב וכן, גם לקבל פידבקים

דנטל

New member
בשביל לזכור

זה כתוב גם בתיאור הבלוג, למיטב זכרוני... את דיטי פתחתי כשהיה לי צורך לכתוב על דברים בתחומים אחרים. את בתי תל אביב פתחתי בגלל שסיו זרקה כפפה. את תאוה לעיניים כדי להנציח כאלה שאני מריירת עליהם. אגב, הרבה מהקוראים שלי יודעים טוב מאוד מי אני. אני לא טיפוס מתחבא וסודי.

suki da yo

New member
אני חייבת לבגיד, דנטל

כל כך הרבה פעמים ענית על השאלה הזו, שכבר אני יכולתי לענות עליה בשבילך

דנטל

New member
כן, שקלתי לא לענות

אבל עם זכרון כמו שלי, עדיף לענות, כי אם אפסיק לענות, מתישהו אני עשויה לשכוח את התשובה
.

wish you well

New member
טיפול פסיכולוגי נטו

זו הייתה דרכי להתמודד עם תקיפה מינית שעברתי בגיל 17. כתבתי כדי להתנקות ולהחלים, מאחר ולא סיפרתי בבית מה קרה לי ולא יכולתי לפנות לטיפול פסיכולוגי. לאחר שנים של הדחקה ובעקבות התמוטטות שפתחה את כל המגירות, הרגשתי שאני אשתגע ואתמוטט סופית אם אני לא עושה משהו. אז כתבתי. הרבה מאוד זמן זו הייתה כתיבה אינטנסיבית וישירה, בלי עריכות כמעט בכלל, ולאט לאט הכאב שכח ועמו פחתה הכתיבה לצערי, מה גם שהפכתי לסטודנטית וזה השאיר לי מעט מאוד זמן לכתוב. יש מעט אנשים שמכירים אותי ויודעים שזו אני מאחורי הכינוי, כמה חברים קרובים מאוד שלא איכפת לי שידעו. או אפילו איכפת לי מאוד, אבל בצורה ההפוכה - שרציתי שידעו וזו הייתה הדרך גם להפתח כלפיהם כי אני אדם שתקן וסגור בדרך כלל, כשרע לי אני נאטמת. וזהו. אישית, זה עזר לי מאוד ואני במקום אחר לגמרי עכשיו, שלא חשבתי לעולם שאגיע אליו לפני שפתחתי את הבלוג.

gils33

New member
אני פתחתי בלוג

כי התחילו לעוף לי מילים ומשפטים כתובים מהפה
עכשיו ברצינות,נושא הנדלן שיגע אותי ורציתי לצעוק נורא ע"כ ולא היה לי היכן אז פתחתי בלוג וזו הרשומה הראשונה שלי. מאז הרבה מים עברו בנחל...

mic1511

New member
כל מיני סיבות אבל היום אני כבר

יודעת את העיקרית. אני משאירה סוג של יומן/מחברת מתכונים לבנות שלי, ואני נהנית מזה כל רגע ורגע!

למעלה