למה צינזרו?? עכשיו אנחנו לא מבינים כלום!!!אוף

דנה1982

New member
השידור חזר. לאון ורנין על סף שבירה

הבכי הכי אמיתי שראיתי מרנין כל התוכנית. וגם לאון, ששבור על כך שיש לו חלק בהדחה של שי ועכשיו שהוא ראה אותו זה מעלה לו הכל כי הוא יודע שבשלב הזה שי יודע טוב מאוד שלאון הצביע נגדו. אין ספק שזה ערער את לאון. נראה שגם צבר בשוק. שפרה קצת אדישה...

רשל"צ באבל לאומי !!! מטורףףףף !!

מפחיד אותי לחשוב איזה השפעה מטורפת היה ועדיין יש לדיקטטור שי על החבורת הלא שקולים האלה !! ממש מדאיג ומפחיד !!

keren332

New member
רנין כזאת מגעילה בא לי לנער אותה תתעוררי!!!!

אין לה מושג איזה בושות היא עושה למשפחה שלה עם כל האהבה שלה לשי וכמה היא נראית פתטית , ובכלל מאז שהשידור חזר אני נגעלת להסתכל עליה בוכה " לאון רק שתדע שיושב לידנו הדבר הכי טהור ויפה בעולם" כאלו צאי מזה!!!!! איפה את חיה . דרך אגב למי שרואה גיא פינס אז ראיינו את אמא שלה לפני כמה ימים ועוד אנשים מהישוב שלה נווה שלום וכולם אמרו שהם בהלם מההתנהגות של רנין בעיקר אמא שלה.

Eil

New member
נראה לי שרנין הודתה בפני אחרים ועצמה שהיא אכן

מאוהבת בשי. היא דיברה על כמה שהוא הורס ועל כך שקרה לה משהו אמיתי, אהבה אמיתית בלב שהיא מרחמת על כל מי שלא חש אותה פעם.

T E N I

New member
עינבב הכרישההההההההה!

עושה להם שם ריקודים , צוחקת ומחייכת בזמן שהם אוכלים את עצמם . וביננו מגיע להם ? הרסו להם את המשימה בכזאת אכזרות והם יושבים שם בוכים כמו ילדות בנות 12 ומדברים על זה שמה שהם עשו בסדר גמור...כן אה להרוס לח'ברה שלך את המשימה זה בסדר גמור ?

ארז08

New member
אי אפשר לדעת מה אמיתי אצלה

היא בוכה מכל שטות, הבכי הוא כנראה הכלי שלה להתמודד עם הבעיות. בנוסף לכל היא צבועה מאוד וגם לאון.

T E N I

New member
מה שבטוח שהקהל שיראה את זה

לא יתמוך בהם כשהם ישופדו על המנגל.

T E N I

New member
כי היא קרה כמו הקוטב הצפוני

גם ברגשות שלה כלפי אחרים. ואני לא אחד ששונא אותה אבל לאט לאט ההתנשאות שלה נמאסת.

ordiki

New member
אל לפי מה שאתה אומר

לעינב מותר לשמוח ולצחוק כי זה מה שהיא ולשפרה אסור כי היא צריכה לשרת איזושהי תדמית שיצרתם?

T E N I

New member
לא

דיברתי על עינב כלליות שזה מה שהיא. שפרה לעומתה אחרי שהרסה משימה בכזה קלילות מבלי להתחשב לגמרי מרשה לעצמה ולא רואה משהו רע במה שהיא עשתה אז כן היא קרה. (ובכזאת הפגנתיות שלא אכפת לה)

T E N I

New member
חוסר האיכפתיות שלה לגבי המשימה הזאת

שהיא הלכה להעיר את רנין ואמרה שלא אכפת לה. זה לא אומר שרנין לא הייתה קמה או שלא הייתה נפגשת עם שי אבל הצורה ששפרה עשתה את זה מראה על החוסר ההתחשבות שלה והיא הייתה חלק פעיל בהריסת המשימה. תסתכל על התגובות של שאר החבורה שלה כולם עם פנים של תשעה באב. היא כבר אמרה שלא אכפת לה שהם עשו בסדר גמור. הינה קישורים שמוכחים את הדברים : http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2077&MessageId=123454439 http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2077&MessageId=123454448

ordiki

New member
אני לא בטוח שלא הייתי עושה

את אותו הדבר. רנין מדברת כל הזמן על שי אז אני חושב שזה יותר חשוב מהמשימה. למרות שזה יכול להצטייר כזריקת המשימה וזה יכול להתנקם בה. אבל זה לא משנה כי נגד כל אחד מהדיירים החדשים היא תנצח.

ordiki

New member
ואני אחדד

אני לא בטוח שעינב לא היתה עושה את אותו הדבר. היא גם יודעת מה שי לרנין. צריך להיות ממש קר כדי לא לעשות את זה.

למעלה