למה צינזרו?? עכשיו אנחנו לא מבינים כלום!!!אוף

T E N I

New member
מה שי לרנין ?

לא ראתה אותו סך הכל שבועיים לא לדבר שעה זה כל כך מסובך ? זה לא שלפני זה הם היו קשורים בחבל הטבור. וזה לא רק שפרה זה כל החבורה שהרסה להם את המשימה שפרה רק הפגינה קרירות וחוסר איכפתיות מוחלטת מהמשימה. נקווה שנקבל פרטים יותר ברורים לגבי זה בשידור הבא ושלא יחתכו יותר מידי.

T E N I

New member
מה הקשר ? ../images/Emo12.gif

ביקשת הסברים קיבלת זה הכל. תחליט לבד אם להסכים\לא להסכים

T E N I

New member
היא לא אמורה לקבוע

זו לא משימה אישית וההפסד הוא לכל הדיירים חוסר ההתחשבות הזאת פוגעת בסופו של דבר בכל מי ששם - בתקציב שזה האוכל של כולם והסיגריות שחשובות למעשנים. והיא לא זו שקובעת מה משימה חשובה ומה יש לזרוק הפגישה של רנין עם שי בסיטואציה הזאת חסרת חשיבות בעליל, הם במשחק ויש משימה שצריך לנסות לקחת . וזה כן יפגע בה ללא ספק אם ישדרו את זה אנשים לא יאהבו לשמוע את החוסר איכפתיות הזאת שלה זה בטח שלא יוסיף לה לתמדית 'המתנשאת'. ראיתי באחת ההודעות פה בפורום שהקרינו סרט שהיה החתונה של יוסי והוא עמד במשימה ולא הסתכל. זה אומר שהוא מתחשב ובכל זאת אכפת לו מהשימה. תאמין לי אני בטוח שגם לו זה היה קשה אחרי מעל 60 יום בלי אישתו והמשפחה הקרובה שלו.

כי לא איכפת לה

היא במילא לא מעשנת ככה שהיא לא צריכה דברים מיוחדים אה שכחתי היא חייבת חלב קוקוס זה מה זה נחוץ.. פליצה!

droriko

New member
תגידי בת כמה את בכלל?

עושה להם שמח? עוד שניה צבר זורק עליה כיסא! אלוהים ישמור מה את ילדה בת 12 בטיול שנתי, מה זה כל הריקודים והצווחות האלה תתבגרי כבר יא קופה! אעלק "עושה צחוקים" אני חייב לציין שאחרי שנתנו השבוע זמן מסך רב לעינב אני מבין פתאום ששיפרה לא כל כך נוראה......

T E N I

New member
קודם כל אני בן

עושה להם שמח בפניים על אפם ועל חמתם. הם לא מסוגלים עליה לא צריך להיות גאון לדעת את זה. צבר בעצמו פועל מאחורי הגב תמיד ואפילו וויכוח נורמלי לא יכול לנהל עינב אוכלת אותו בלי מלח תסתכל על השיחות שלו הוא בקושי גומר משפט העלק עו"ד הזה... ושפרה...אין אחד שלא אומר שהיא מתנשאת? אז נראה לך שאת אהדת הקהל היא תקבל ? הקהל זה שקובע בסופו של דבר והעממיות של עינב ויוסי והפחות 'מסובכיות' הזאת קנו אותם.

droriko

New member
חמוד

"לא יכולים לעמוד מולה" אומרים על מנהיגה , לא על איזה פרחה שאף אחד מדיירי הבית לא סובל ועקרונית היא עפה כבר בתוכנית השניה , ככה שקרה היא על תקן לא קיימת .

אז מה עדיף משחקים של בית הקשיש?

היא מכניסה לבית שמחת חיים. אם זה היה הפוך והיא היתה פוסלת את המשימה כולם היו מתהפכים עליה. הא הבינה את העניין ולוקחת דברים בצחוק ובעקיצה לרנין.

droriko

New member
רנין היתה היחידה שבכלל זרקה מבט לכיוון שלה

ועכשיו גם איתה היא רבה,ממש דוגמא ומופת ליחסים בין אישים.

MineraL

New member
כנראה לאף אחד מכם אין חבר אמיתי

הרשו לי להזיל דמעה

למעלה