"למה צריך לשקר כדי להכניס אישה למיטה?"

wolik

New member
אתה נתפס לציטוט שלא משקף את רוח המאמר

המסר העיקרי של המאמר הוא שיחסים בין גברים ונשים מתחילים בצורה לא ישירה ולזה הכותבת מתכוונת ב"שקר". נראה שהכותבת מעדיפה שגבר יבוא לאישה ויגיד משהו עם מסר ברור כמו "רוצה להיות חברה שלי ?" או "רוצה לקיים יחסי מין ?".

ציטוט בסוף:
"לפחות עד שלגברים יהיה את האומץ לכתוב לך בפייס משפט פשוט כמו "מצאת חן בעינייך" ולשאת באפשרות שנאמר לא. זה עדיף אלפי מונים על הי סתום שאיני יודעת מה לעשות איתו, או על שיחות על הא ועל דא שבשלב כלשהו נחשפת המוטיבציה האמיתית מאחוריהן, ושגוזלות ממני זמן יקר, אך בעיקר אמון."

כמה גברים אתה מכיר שניגשים לבחורה וישר חושפים את הכוונה שלהם ?

DogsPCI

New member
אני ניסיתי, לא הלך טוב... היא רצתה לדבר על דא ועל הא

ommerl

New member
קודם כל- הכותרת זה ציטוט של הכותרת של המאמר

זה לא שנתפסתי לציטוט. פשוט זה הניסוח שבחרו כדי למשוך קוראים (אחד משלושת הכללים הראשונים של תקשורת המונים- אין קשר בין הכותרת לתוכן)
&nbsp
לגבי השאלה שלך- יש לי חבר אחד שמתחיל ככה עם בחורות. הלך לו יותר טוב מלרוב החברים שלי שהולכים סחור סחור.
גם אני הייתי יחסית ישיר לפני וכאשר הכרתי את חברה שלי. לא אמרתי "מצאת חן בעיניי" אבל ניגשתי ואמרתי "שלום, אני עומר לוין" והיה ברור לבחורה שאני מתחיל איתה.

זה באמת הדבר היחיד שעובד עליי נגיד.

אני שונאת משפטי התחלה, ושונאת פוזאיסטים (״יש לי ויש לי ויש לי..״) היה אחד שתאכלס אמר לי כל פעם כמה מס יורד לו כל חודש כדי שכביכול אבין מזה שהמשכורת שלו גבוהה!
זה לא הזיז לי בכלל. אני מבינה שגם גברים שוברים את הראש המון על מה לומר ואיך להתנהג בשביל להתחיל... אבל בחייאת, תגידו ״היי, אני ........ נעים להכיר״! זהו, זה כל מה שצריך (אם הכוונה היא קשר רציני ולא שטויות אחרות)

Berethor

New member
כנות היא דבר מוערך, אצל אנשים שלא חיים באשליות

רק חבל שלפעמים דווקא לאנשים כנים באים בטענות, ולא לנוכלים המתחסדים, בעלי "המלכודת דבש".

זה נושא ממוחזר ומשעמם גם אם זאת כותבת שמחנכת גברים לשוויון

זה עדיין לא מחדש כלום, למה הגבר ויותר מעניין- האישה צריכה לשקר לעצמה ולדחות את רצונות גופה בנוגע לרצונה להכנס גם למיטה כשהיא רוצה קשר? זה יותר מעניין, לא?
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Skar FaSe

New member
סערה בכוס מים

&nbsp
&nbsp
&nbsp
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?ForumId=30&MessageId=176811048

Berethor

New member
רק תהיו מודעים לכך שזה נחשב לאונס בעזרת הונאה

"This is basically the definition of rape by deception (or rape by fraud), though that crime can also include lies like pretending to be a doctor and fondling someone. Not all areas recognize this crime, but in the U.S. under expanding federal definitions of rape to include any non-consensual penetration, it's very likely to be prosecuted in the same vein as all other forms of rape."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/BedTrick

superorti

New member
בוקר טוב אליהו!!!

אכן תופעה נפוצה מאוד.מי שיגיד שזה לא קיים הוא פשוט משקר לעצמו אוהשהוא פשוט מנותק מהמציאות.לא מבינה מה הבעיה להיות כנה ואמיתי..אם זה מקובל על שני הצדדים (קשר רק של סקס) לא צריכה להיות שום בעיה.אבל שצד אחד משקר כדי לקבל..? זה כבר גועל נפש.לא אומרת שכולם כאלו.יש גם בחורים הגונים וישירים שיודו מראש שזה מה שהם מחפשים..אבל אכן קיים בקרב גברים רבים.תופעה דוחה זה מה שיש לי לומר על נושא.

sharoms

New member
לא יודעת, בעיני זה שקוף

וגברים שאומרים את זה - האישה יכולה להחליט אם היא רוצה לזרום עם זה ולהכנס למיטה או להגיד לו שיעבור הלאה

Berethor

New member
Be careful what you wish for."

אתה באמת לא מודע לדבר שנקרא "מלכודת דבש" או שכל מה שאכפת לך ממנו זה דברים מיניים? בכל מחיר?

"In Real Life, this is also a term for a grifter's Blackmail scam where in a sexy woman approaches a wealthy married man and gets him into a compromising position (preferably in bed, though in some cases just a passionate embrace will do), while her partner-in-crime secretly takes pictures. Then the pictures are sent to the man with a demand for money; no money, and the wife gets sent copies of everything."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/HoneyTrap

אוקיי נכון.4

אבל מאחר ופותחת השרשור הפנתה את כעסה כלפי גברים,וידוע שרוב הגברים שמחפשים סקס,רוצים סקס אך לשם מטרת סקס,ולא טומנים לה מלכודת,כלומר המניע של גברים הוא מובן וברור ללא כוונות נסתרות,לכן התכוונתי שלא הייתי מתנגד אם אשה היתה מנסה להכניס אותי למטה באותו אופן שבו גבר מנסה להכניס אשה למטה. ולצערי זה קיים רק באגדות.

Berethor

New member
גם גברים יכולים לטמון מלכודות, פשוט הן שונות לרוב

"אמני פיתוי" ידועים בכך שהם מנצלים מינית ואף אונסים נשים בעזרת הונאה, לא פיתוי אמיתי, ואם הם לא מצליחים אז חלק לא קטן מהם גם מתחילים עם מגע מלא זימה ויותר מכך. שגבר מחפש רק סקס אבל משקר לאישה לגבי זה, בהחלט מדובר במלכודת והונאה, רק אם הוא כנה לגבי זה אז זה לא מלכודת. זה שאתה חושב שכל אישה אמורה לדעת מראש "שרוב הגברים רוצים רק סקס" זה לא מצדיק את ההונאה של גברים שרוצים רק סקס אבל מנסים להסתיר את זה מהאישה, עד לשלב שהוא הם חושבים שהיא כבר נפלה ברשת שלהם וזה מאוחר מדי בשבילה להימלט מהמזימה שלהם. שלא לדבר על כך שאותם גברים נוכלים בהחלט שיכולים לפגוע באימון שיש לנשים בגברים כקבוצה, וכך הם למעשה פוגעים לא רק בנשים אלא בדיעבד גם בגברים אחרים. הביקורת בפוסט שלה לא הייתה על גברים שרוצים רק סקס מאישה, אלא על אלו שרוצים רק סקס וגם משקרים לגבי זה, מעמידים פנים שזה לא מה שהם רוצים ממנה, או שזה כל מה שהם רוצים ממנה. גבר שרוצה רק סקס אבל לפחות כנה לגבי זה, זה אומנם לא מצב אידאלי אבל זה מתקבל על הדעת, מי שגם חרמן גדול וגם נוכל גדול זה הרבה יותר גרוע. במקום לחפש נשים שגם כמוהו, הוא מנסה להוליך שולל נשים שלא מעוניינות בו או בקשר שיש לו להציע להן. לגבי אישה שמחפשת סקס לשם סקס, ולא בשביל כסף, בטח שיש נשים כאלה, אני הכרתי לא מעט כאלה בחיי, כנראה שאין לך הרבה מזל עם נשים או שאתה לא יודע לזהות גולדיגריות, קטנות או גדולות. הסיבות שנשים פחות יוזמות מצידם הן שלושה, א' נשים פחות מיניות בממוצע מגברים, ב' יש נשים שפוחדות ליזום רק מסיבות חברתיות וסקסיסטיות, ג' הגבר הספציפי הוא לא מספיק מושך לדעתן. מצטער להרוס את האשליה, אבל זה ממש לא קיים רק באגדות, וזה אני אומר לך גם מידע וגם מניסיון. מה שכן, תתפלא לדעת שלא תמיד מי שמעוניינת בך, אתה תהיה מעוניין בא גם מצידך, אלא אם אתה מסוג הגברים שמוכנים להיות עם כל אחת.

הכל נכון ובכל זאת

לא היה מפריע לי אם נשים היו מנסות לעשות את אותו הדבר שאומני פיתוי עושים לנשים רק כלפי,הייתי אפילו מאוד שמח,אולי הערכים המוסרים שלי פגומים אך אני הייתי מעדיף את זה מאשר אשה שבמקום סקס בעצם רוצה לכרות לי את הכליה מהגוף לצורך סחר באברים,בעיני זה הרבה פחות גרוע
אותי יותר מתסכל שקיים בכלל מכונים שמלמדים אומנות פיתוי,שמטרתם ללמד רק גברים,לא תראה אף מכון שמלמד נשים לחזר אחרי גברים באופן אקטיבי,רק לגברים יש כאלו מכונים,וזה למרות המהפכה הפמיניסטית,יש שיאמרו שזה הטבע,אבל הטבע מבאס.

Berethor

New member
זה משום שאומנות הפיתוי היא שוביניסטית במהותה

כל "התורה" שלה היא שוביניסטית, גם ביחס לנשים שהם "מפתים" וגם ביחס לנשים באופן כללי, ויש סדנאות של אומנות הפיתוי לנשים עד כמה שידוע לי, פשוט הם מלמדים שם שאישה "צריכה" להיות פסיבית ולתת לגבר לעשות הכל, למעשה באומנות הפיתוי הם יוצאים נגד נשים שיוזמות בעצמן, זה נוגד את "התורה" שלהם. "המהפכה הפמיניסטית" פסחה על מקומות כמו אומנות הפיתוי, בדיוק כמו שהיא פסחה גם על החברה החרדית והחברה המוסלמית. לנשים קשה יותר ליזום או לפתות מבחינה חברתית, לא מבחינה טכנית, אני בטוח שאישה שבאמת מנסה, יש לה סיכויי הצלחה יותר גבוהים מאשר לגבר בממוצע. חלק מהנשים גם מודעות לכך, לכן יש גם נשים שמתמחות בפיתוי אמיתי, לא רק או דווקא על בסיס הונאה, אלא גם על בסיס זה שהן באמת יודעות לפתות גברים, בדרך כלל מדובר בשילוב של מראה טוב והתנהגות מושכת. דרך אגב קיימים גם גברים מושכים באמת, שלא בעזרת הונאה או כסף. חוץ מזה אל תשכח את העובדה שגם אם נשים הן מיניות פחות ממוצע, הן מצד שני רומנטיות יותר בממוצע, זאת אומרת אישה יכולה לרצות בגבר גם מסיבות רומנטיות, בנוסף או במקום סיבות מיניות, וגם סיבות רומנטיות זה לא סיבות כספיות. לכן הגולדיגרית הממוצעת, היא בדרך כלל אישה לא רומנטית. אני מבין אותך, כן גם אני חושב שעדיף שירצו אותך מסיבה מינית מאשר מסיבה כספית, לפחות המיניות הן יותר חלק ממך מאשר הכסף. אבל בשביל נשים שרגילות שגברים מתחילים איתן או חושקים בהן, זה כבר לא משהו מיוחד, לכן הן עדיין יכולות להעלב מזה, אבל גם אצל נשים זה דבר שנוי במחלוקת, "אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים", יש נשים שהיו מתות להיות מושכות והן לא, ויש כאלה שמתלוננות על כך שהן כביכול מושכות בעיני גברים. יחד עם זאת, אני לא בטוח שאם הייתה במקומן של נשים שעברו הונאה מינית, הייתה באמת כל כך שמח על כך, זה רק נראה לך ככה, מעט מאוד אנשים אוהבים שמשקרים עליהם ומנצלים אותם, אני בספק אם ברגע האמת הייתה באמת שמח כל כך לגלות שאישה שקרה עליך כדי להשכיב אותך, במיוחד אם מדובר היה בשקר מהותי וחמור, אחד שאם הייתה יודע תאמת עליו, לא הייתה מתקרב עליה, ולכן גם שללו ממך בחירה מודעת. ניתן לך דוגמה קשה רק כדי שתבין, למשל לא הייתה רוצה לשכב עם מישהי ללא קונדום והיא תשקר לך שהיא לוקחת גלולות כאשר למעשה היא לא לוקחת, תופעה אשר נקראת "גנבת זרע", או לשכב עם מישהי שאתה חושב שאוהבת אותך ואתה מעניין אותה גם מבחינות לא מיניות, ולגלות שהיא איתך רק בשביל סטוץ, ומחר היא תלך לחפש סטוץ עם גבר אחר. כך שגם אתה יכול להיפגע מדבר דומה.

קשה לי להאמין שמדובר רק בקודים חברתים או תרבותים.

מתוך מחקר שנעשה בארה"ב ,מדינה שהיא בהחלט מתקדמת ומאוד ליברלית,הרבה יותר מישראל לפחות,גילו,באופן ספק מפתיע ספק לא,שאחוז הנשים שהתחילו עם גברים אי פעם במהלך חייהם הוא כמעט אפס עגול,בעוד שלמעלה מ84 אחוז מהגברים התחילו מספר פעמים עם נשים,להתחיל אין הכוונה באשה שמתלבשת יפה ,עושה עיניים ,או משחקת עם השיער שגבר חולף על פניה,גם אם היא עושה את זה במטרה למשוך את אותו גבר זה לא באמת יכול להחשב שהיא התחילה או חזרה אחריו,לפחות על פי המחקר,יש אבחנה בין שני סוגים ,האחד זה מה שתיארתי כרגע,זה נקרא חיזור לא מסתכן,כיוון שהסכנה לקבל דחיה ולהרגיש מובך או מושפל היא לא קיימת,מאחר וזה נתון לפרשנות,ותמיד ניתן להכחיש,לעומת זאת חיזור מסתכן הוא חיזור שבו הגבר אומר לאשה שהוא מעוניין בה,דבר שלא משתמע לשני פנים,ברחל בתך הקטנה כמו שאומרים,והסיכון כאן גבוה מאוד,אין לך אפשרות לחזור בדבריך,וזה מה שרוב הגברים נאלצו לעשות בחייהם,ונשים לא,היה במחקר הזה כל מיני היפותזות שמתבססות על פסיכולוגיה אבולציונית ומנסות להסביר מדוע זה כך,כיוון שזה יכול להפתיע חלק מהחוקרים,בכל זאת מדובר במדינ38ה מאוד ליברלית עם שוויון הזדמניות,והמון מוזריות,ובכל זאת מסתבר שבני אדם לא שונים בהרבה מקופים,כנראה שלא התפתחנו מספיק.

Berethor

New member
לדעתי הסיבה להבדל בין המינים בנושא הזה היא יותר חברתית

מאשר ביולוגית, אגב אני לא שולל את זה שיש פה גם סיבות ביולוגיות, זאת משום שלגברים יש יותר טסטוסטרון, הם באמת נוטים להיות יותר מיניים ויותר אקטיביים. עדיין חלק גדול מהנשים שלא יוזמות זה קורה בגלל קודים חברתיים "שאוסרים עליהן" את זה, זה לא בגלל שהן לא מעוניינות, או שהן לא היו עושות את זה אם היה להן מספיק אומץ, לפעול כנגד התכתיבים בנושא, ומספיק אומץ גם לקבל את האפשרות שהגבר יכול "לדחות אותן", לא להיות מעוניין מצידו, מה שכמובן אפשרות ריאלית ולגיטימית. עדיף שיהיה עניין הדדי ולא חד צדדי. כן גם אני לא הייתי מחשיב נשים שרק "שולחות רמזים" כנשים שמתחילות, משום שלרוב הרמזים האלו לא מספיק ברורים וקל להתכחש עליהם, אם מסרבים להן. אז קשה לדעת בוודאות ככה לטוב ולרע.

בכל אופן אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שיש קודים חברתיים נוקשים כלפי נשים בנושא, אם נשים באמת היו ככה מטבען, למה צריך היה לחברה להגביל אותן בנושא? להטיף להן שהגבר הוא זה שתמיד צריך להתחיל ולא האישה. בנוסף יש גם את העובדה שבחלק גדול מהמקרים האישה גם כן מעוניינת בזוגיות, לא רק הגבר, בין אם באופן כללי ובין אם עם גבר ספציפי, וזה יכול להיות גם מסיבות מיניות ורומנטיות, ולא בשביל הכסף או הסטטוס של הגבר. ההיגיון אומר שאם האישה באמת מעוניינת מצידה, לא צריך "לצוד" או "לכבוש" אותה, לכן כל נושא "החיזור" הוא מיותר למעשה, מה שבאמת עדיף שיהיה זה עניין הדדי, בזוגיות, וזה בזו.

כמובן אי אפשר להתעלם מההשפעה של הסביבה או החברה שבה אתה חי

בגלל זה היה לי חשוב לציין שמדובר בארה"ב ,אם היה מדובר במדינת ישראל,אז הייתי מאוד סקפטי,בגלל שמדובר בארה"ב אני פחות סקפטי,אולי גם ארה"ב חוטאת במידה מסויימת של שמרנות,מי יודע?

למעלה