למה קורות תאונות אחרי שגברים שותים?

Paranoid Eyes

New member
שוב פעם ההכללות

חחחח יש לי חברה שכל החיים שלה היא על ההגה, והיא נוהגת הרבה יותר טוב מכמה בנים שהכרתי. זה כל מקרה לגופו... קאט דה בולשיט, מיתוס מעפן. בינתיים כל אלה שאני רואה על הכביש שחותכים ונוסעים כמו מטורפים למשל זה גברים. אין לי רשיון לכן אני לא מעידה על עצמי, אבל אני אומרת מה שאני רואה כמוך גם. ומבחינה סטטיסטית פעם אחרונה שקראתי ואני לא זוכרת איפה זה היה.. גברים עושים יותר תאונות מנשים חחחח

L y c a n

New member
הסטטיסטיקה נכונה אולי

כי יחסית, יש נהגים יותר מנהגות חשבת על זה?

d e m o sthenes

New member
לא נראה לי שההבדלים כאלו משמעותיים

או שכן? בטוח אפשר איפשהו לברר את זה.

L y c a n

New member
גם אני אומר

גם אם אני משתכר.. אצא לרחוב עם נתיב אחד באוטו, אבחר אחד מהחמישה, ואנהג בהם

ChilD SouL

New member
כפי שאמרו - למה להכליל../images/Emo35.gif

אני מתה על נהיגה. תן לי לנהוג יום וליל ואני מבסוטה.

d e m o sthenes

New member
או שהזמנם השתנו לחלוטין ולא שמתי לב

שפשוט יש פה בפורום אחלה בחורות.

עד 15 טון זה מספיק?

יש לי רישיון על משאית.. אני ממש אוהבת לנהוג. ורק על הילוכים. עם אוטומט אני ממש גרועה.

זכוכיות

New member
אין לי רשיון.

לעולם גם לא יהיה לי. אני מפחדת פחד מוות בכבישים גם כשמישהו אחר נוהג (כן כן, גם גברים), לא הייתי רוצה להעמיס על עצמי גם את היסטריית האחריות, סביר להניח שהמשפט שהכי לא סביר שיצא לי מהפה בחיי הוא "אני אוהבת לנהוג" או לחילופין "קלאץ
". מבחינתי- עדיף ללכת ברגל, כל עוד יש זמן וכוח. אבל מה, פגשתי הרבה בחורות חולות נהיגה. פגשתי בחורים חולי נהיגה. פגשתי בחורים ששומעים "נתיבי איילון" ופורצים בבכי. ואני מאוהבת נואשות באחד שלא משנה מה הוא יכתוב כאן אחרי שהוא יקרא את ההודעה הזאת כי הוא לא יתאפק- הוא עדין לא יודע לחנות! והוא עדין בדיחות על נשים ונהיגה וכמה שזה לא עובד. שי- אתה לא יודע לחנות, אתה משאיר את הרכב באמצע הכביש, ודפקת לשכן שלי את הפנס בחניה ענקית עם פול מקום!! תודה ויום טוב. (אתה יודע שאני אוהבת אותך
)

חחחח..

משוגעת אחת! ושי, אתה מוזמן לבוא ללמוד אצלי איך חונים :) את המשאיות של צהל קצת קשה לדפוק..

בנות נוהגות טוב יותר

יש נהגים ונהגות גרועים מאוד-אבל בכללי על פי רוב הבנות נוהגות ביותר אחריות ויותר בטיחות. וזה בדוק
אתה אולי מיתכוון שבנות לא אוהבות לסכן את החיים שלהן או את החיים של האחרים בכביש..

למעלה