למה רק חובבי RPG נהנים מהדור החדש?

מישהו 2

New member
אני מסכים

בשבילי למשל , בתור אחד שמעולם לא שיחק בסדרת סולס, BloodBorne שווה ציון 9.
אבל מצד שני , אני גם מהתמהונים האלה שמעדיפים את Infamous על Shadow of Mordor,
לעזאזאל, אני גם לא מת על הקצפת של המילקי...
אז אני לא פקטור

אתה גם היחיד שאוהב את שיין במתים המהלכים!!!!

כאילו איך אפשר לאהוב את הבן זונה הזה. (אני בפרק 4 בעונה השנייה אז תהיה נחמד איתי :)
כאילו, אתה מערבב את המילקי כדי להימנע מהקצפת?
חתיכת חידה לא מפוענחת שכמותך! :)

מישהו 2

New member
כל מה שאני יכול להגיד, זה שאולי דעתך תשתנה

ככל שתתקדם בסדרה ותחשוב על האירועים לעומק הדברים.

חוץ מזה, כשאמרתי שאני אוהב אותו, התכוונתי שאני אוהב אותו מאוד בתור דמות,
זאת אומרת, עצם העובדה שאתה לא סובל אותו כרגע , מראה עד כמה הוא נכנס לתפקיד כמו שצריך.

הוא שחקן מספר 1, והדמות שלו נורא במקום, לא שאני מסכים לגמרי עם כל דרך ההתנהלות שלו.

השחקן של שיין באמת נהדר.

מוכשר בטירוף ומעניין לדעת מה הוא עצמו חושב על הדמות.בכל מקרה, אין על נורמן, אין!

amithas190

New member
בזמנו שיחקתי בסולס2 , שיחקתי בערך 10 שעות בלי ידע מוקדם

ורציתי להעיף את המשחק לכל הרוחות.
הכל היה כלכך קשה ולא מתגמל , הגישה המענישה של המשחק מדכאת את ההרפתקנות והיוזמה וגורמת לך לשמור על הגב יותר מידי.
&nbsp
במקרה קראתי מדריך של איך לגשת למשחק וטיפים כלליים.
&nbsp
משם הכל היה יותר קל ,סיימתי את המשחק והשקעתי בו איזה 130 שעות שזה השיא שלי למשחק בודד.
&nbsp
בגדול זה משחק ממכר יותר ממה שהוא מהנה והוא מצריך גישה שונה לחלוטין.

בעיני כל משחק שחושב שהוא הכי חשוב בעולם והזמן שלי לא חשוב.

עושה משהו רע :) אני מקבל את זה לגמרי שיש אנשים שחושבים שהמשחק כן שווה את הזמן כן ממכר כמו שאתה אומר וגורם לך לרצות לנסות שוב ושוב כי התגמול שווה את זה. מקבל את זה, שאם אנשים נפלים 4 פעמים בבוס וצריכים כל פעם לשרוף זמן רק כדי להיות מוכנים אליו זה שווה את הזמן שלהם.

אני חושב שמתישהו זה ימצה את עצמו, המשחק הזה לא מציע שום סיפור או אלמנטים של הרפתקה מלבד האתגר.

ממה שאני קולט החוקים הכי חשובים, זה ללמוד את הבוסים ואת הpattern attack שלהם ולחזק את הדמות שלך מספיק.
לי אין בעיה ללמוד pattern attack של בוס. זה אפילו כייף, אני פשוט לא חושב שהוא מעניש אותך בצורה פרופורציונלית, אני לא אמור לחרוש על אותם
אויבים וסביבות כל פעם שאני נכשל.

זה ברור שיש המון אנשים כמוך ואחרים שהמשחק לא שובר להם את המוטבציה וממכר אותם מספיק כדי לנסות... ההרגשה שלי היא שאחרי שאני אנצח
את הבוסים מה מחכה לי? איזו התקדמות בעלילה מדהימה? אתיזה מכניקת גיימפלי חדשה? מה התגמול שלי חוץ מההרגשה
"אני אלוף" ניצחתי בוס חזק.

הכול זה עניין של אם אתה מרגיש שאתה רוצה לבזבז זמן על להגיע לנקודת הסיפוק הזו :)

אני חושב שבסוף להמון אנשים ימאס מהסגנון הזה, שזה in ובאופנה עכשיו אבל מי יודע אולי אני טועה, וזה ז'אנר חדש שישאר איתנו הרבה זמן.

eran_le

New member
איזה משחקי תפקידים היו טובים לדעתך בדור הקודם?

לגבי ההערה שלך שמשחקי תפקידים טובים מגיעים 3 שנים אחרי יציאת הקונסולה, כדי לקבל פרספקטיבה - איזה אהבת וחשבת שהם טובים? skyrim למשל?

דאוס אקס 3. סקיירים, דרגון קווסט 9, דיאבלו 3 וזהו.

די נהנהתי מפוולאוט 3 אבל יצאו יותר מדי משחקים טובים ושכחתי להמשיך אותו, אני רוצה עדיין להתחיל אותודש מח, אלא אם כן פולאוט 4 באמת יוצא לדור הנוכחי
ויהיה לו תאריך, כי אז אני אחכה לו.

אגב, דאוס אקס זה בהחלט RPG אם מישהו רוצה לטעון שלא :)
יש לך עץ פיתוח של הדמות, אתה מקבל XP על דברים שאתה עושה בעולם, יש לך שיחות עם NPCS, שיחות מורכבות עם דיאלוגים מסתעפים וארוכים
עם דמויות חשובות, ושיחות סרק עם NPCS, ויש התמקדות עלילית, אז זה RPG לכל דבר ומהשורה הראשונה.

סקיירים היה דפוק מהרבה בחינות- בעיקר רמת קושי לא קיימת, קווסט ראשי מעפן והזוי, מערכת קרב הכי דפוקה בעולם וחסרת מורכבות.
אך המשחק סיפק את הסחורה בדברים הכי חשובים טונות של תוכן צדדי שהוא מעניין, טונות של LORE טונות של מקומות לחקור שיש להם סיפור והיסטוריה משלהם.

אני לא יכול לתת לדרגון אייג שום שבח, הוא מנסה להיות סקיירים של הPS4, כי הוא לכאורה נותן לך עולם גדול, דרקונים, המון רקע וLORE ומערכת קרב
יותר אקשנית.

אבל הוא נכשל במה שעשה את סקיירים לטוב, עולם ענקי מחובר שכייף לחקור אותו עם המון תוכן צדדי טוב, גם אם צריך להתאמץ למצוא אותו הוא לפחות ישנו בניגוד לDA3.

eran_le

New member
אוקיי, תודה, אם כך אדלג על DA3...

דאוס אקס 3 ודיאבלו גם לדעתי נפלאים.
ה"בעיה" שלי עם משחקי התפקידים היא שהם שורפים לי המון זמן :), כך שאני מעדיף כאלה שהם באמת טובים, ואני מנסה תמיד לברר קודם (ביקורות וכו'). חשבתי על DA3 לאור הביקורות הטובות. הוא היה גם במחיר מוזל לאחרונה. אבל אוותר לאור חוות הדעת שלך.
באמת קשה למצוא משחק טוב לדור הזה. בלאדבורן לא נשמע כמו הסגנון שלי, אין לי סבלנות למשחקים "מאתגרים" (מעצבנים ומתסכלים אני מניח) כאלה. אולי בכל זאת וויצ'ר 3? בכל זאת 10 בגיימספוט, למרות שהביקורות שלהם קצת משונות והרבה פעמים לא קולעות לטעם שלי.

אני גם מסוקרן לגביו למרות החשדנות הרבה שלי :)

איוול משחק בזה עכשיו. אני מחכה לחוות הדעת שלו ולעוד קצת ביקורות ודעות, אני די בטוח שהוא יצא יותר טוב מדרגון אייג 3 אם תקנה תספר בהרחבה, אני אשמח לשמוע את דעתך נראה שיש לנו טעם דומה :)

ואתה צודק, משחקי תפקידים דורשים כל כך הרבה שעות מול הטלווזיה ודורשים לפנות להם זמן וריכוז כדי להיטמע בעולם שלהם ובאווירה שבאמת
אין זמן לבינוניות.

eran_le

New member
אוקיי, קניתי אותו, אתחיל עוד כמה ימים

לאחרונה כשהתלבטתי מה לקנות, קניתי בסופו של דבר משחקים שלא הספקתי לשחק בהם בדור הקודם כמו Mass Effect (נמכרים בעלות נמוכה מאוד מהחנות הדיגיטלית כמו שבטח אתם יודעים) כי לדור החדש האיכות לא משהו כמו שאמרת, אבל קצת נמאס לי להיות בדיליי וממילא קיבלתי מהעבודה קופונים בכ 2000 ש"ח לאמזון הבריטי שאת רובם ככולם אסב ל PSN כך שלא נורא אם ייצא לא משהו..
אסיים את The last of us שהתחלתי לאחרונה (משחק מדהים לדעתי!) ואז אעבור לוויטצ'ר.

וואו קופונים של 2000 שח! תהנה!

פשש. רק אל תשכח לבוא לספר על המשחק כן ? :) פתח שרשור או משהו על זה, או שרשור שבועי או מה שבא לך, TLOU מדהים תנצור את הרגעים.
יאללה שמישהו כבר יספר לנו איך המשחק!!!@#$%^&*^%$#@!

eran_le

New member
TLOU באמת מדהים, השאיר עלי רושם חזק מאוד עד כה

וואוו איזה שילוב של סיפור, משחקיות ודמויות.
&nbsp
אגב דיברתם על מחסור ל AAA בדור החדש, אז אני יודע שזה לא "זה" אבל סה"כ המשחק הזה ועוד כמה שיצאו גם וגם כמו GTA V (אותו קניתי גם לדור הזקן וגם לחדש) מראים שיפור די מרשים של גרפיקה לעומת הקודם, מבחינתי אלה משחקי ה AAA לדור הנוכחי בהעדר משהו מקורי יותר... קצת מוזר בעצם שאין משהו משובח יותר כשעברה שנה וחצי כבר. אולי וויטצ'ר, נראה...

eran_le

New member
משחקים זה דבר די יקר, כבר לא נשאר מזה הרבה :)

witcher, project cars ו just dance (לילדות...) כבר אכלו כ 150 מתוך 350 פאונדס...

evilplate

New member
אני לא משחק בזה עדיין

זה יוצא ב 18 דיגיטלית.
&nbsp
חוץ מזה אני לא מדד הכי אמין ל RPG, לטוב או לרע, אהבתי למוות את דאוס אקס אבל חוץ ממנו (שבתכל'ס למרות האלמנטים של ה RPG הוא גם סוג של משחק התגנבות) לא יצא לי להתנסות יותר מדי עם הז'אנר בשנים האחרונות.

אתה יודע להעריך משחקים שמשקיעים בעלילה ואתה מחפש חוויות

מקוריות :) אני לא צריך יותר מךזה כדי לסמוך על חוש הביקורת שלך :)
בסופו של דבר שנינו, מחפשים בעיני חוויות כאלה ששואבות אותנו לתוך עולם המשחק כמו שדאוס אקס עשה, אז אתה צריך שזה יהיה יותר אקטיבי כמו בwitcher ודאוס אקס, ואני מחפש את זה גם בז'אנר הRPG הפחות אקטיבים, ובזאנר ההרפתקה פעולה :)

בסופו של דבר אנחנו דורשים את אותו דבר מהמשחקים שלנו :)

למעלה