למה שוכחים את החיילים התותחים

IssEyE

New member
למה שוכחים את החיילים התותחים

מילה אחת טובה לא שמעתי על החיילים לא בתקשורת לא בשום מקום, רק המתנחלים הפושעים האלה הם המסכנים, מראים אליהם כל מיני סרטים, עוקבים אחריהם במשלך חודשים, גיבורים הם קוראים להם, איזה גיבורים הם בדיוק. מה עם החייל שהגן על המשפחות האלה וסיכן את חייו יום יום ועכשיו הם קוראים לו בוגד ונאצי, זה גיבורים זה, כל אחד מהחיילים האלה הם תותחים, אני במקומם לא הייתי מצליח להגיב בכזה איפוק, כי אם אני הייתי מגן על המתנחלים האלה ואחרי זה היו קוראים לי בוגד ונאצי, אני לא הייתי שותק, אז במקום להראות 50 סרטים ביום על כמה "מסכנים" המתנחלים שיראו לפחות סרט אחד על החיילים שעושים את העבודה הזאת על הצד הטוב ביותר ועל מה שהם עוברים, כל הכבוד לכם, אני גאה בכם כמו שכל עם ישראל צריך לעשות

deathcaster

New member
אתה אולי חרש ועיוור

או שאתה רואה חדשות באל ג'זירה. בכל ערוץ שאני רואה ובכל תחנה שאני שומע - כל 5 דק' מרעיפים שבחים על כוחות הבטחון, וכמובן שבצדק.

IssEyE

New member
זה לא מה שואמרים

מה שכל הזמן חוזרים ואמורים שהם מבצעים את העבודה "בנחישות ורגישות" לא שמעתי פעם אחת שעשו דיון על זה שהחיילם שהגנו עליהם 30 שנה עכשיו קוראים להם פושעים ונאצים ופוגעים בהם פיזית, ומה שהם אומרים בתקשרות שהחיילים מגלים איפוק והבנה, על מה ולמה הם צריכים לגלות איפוק, אני לא הייתי שותק על זה

sr16

New member
אני מעריכה את עבודת החיילים!

אין על החיילים של ישראל! הם תמיד היו ותמיד יהיו שם בשבילנו! כולנו אחים!

HawkEye3

New member
לא מעריך אותם - צייתנים ואלימים

מי שבכה היו היוצאי דופן שגילו רגישות, השאר מילאו פקודות בצורה שמביישת מאד את המדינה, וגילו ברוטליות ואלימות כי שרון החליט שהוא רוצה פינוי מהיר על חשבון הנפש הקרועה של מפנים ומפונים הם חרפה. צריך לסרב לשרת בשטחים כמו שצריך לסרב לשפנות אותם.

shoreran

New member
ברוטליות ואלימות? מה אתה אידיוט?

בחיים שלי לא ראיתי כזה איפוק... אפילו אם הם היו יורים בכל המתנחלים שהיו על הגג זה היה איפוק אחרי מה שהחיות האלו עשו עם הצבע והחומצה!!! כזה איפוק אני עוד לא ראיתי בשום מקום... כל הכבוד לחיילי צה"ל. מגיעים לכם כל השבחים שבעולם

איתי חי

New member
אתה באמת נשמע ילד...

בכמה מילים קצרות... אתה לא מודע לעובדות בוחר להתייחס למה שאת מזוהה איתו וקיים חשש שאנחנו לא מדברים בכלל על אותה מדינה.. אז לצורך העדכון אנחנו בישראל...

Scarlight

New member
אני לא מצדיק את המתבצרים על הגג

אבל תחשוב איך אתה היית מרגיש אם היו מעלים אליך כלובים (!) כדי לקחת אותך ואח"כ משפריצים עליך מים וסבון ומלכלכים את הדגל. אני אדגיש, אני לא מצדיק את שפיכת השמן והצבע, אבל לא שופטים אדם בשעת צערו ולא ראוי שתעביר ביקורת עליהם. וזה ממש לא משנה אם הם גרים שם או לא, כואב להם שמפנים את אלה שגרים שם, וזה מה שחשוב.

kobik15

New member
הוא לא היה מתנהג כמו מופרע...

והם התנהגו כמו ילדים מופרעים וזה מה שהם.

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif מה הקשר? ../images/Emo121.gif

הם לא היו צריכים להגיע לגג ולשפוך עליהם כל הדברים האלה אם המתנחלים היו עושים מאמץ ויורדים למטה ומתפנים מרצונם? מה זה השטויות האלה. יצאה פקודה וי לקיים אותה, אין פה וויכוח. וזה שהם שב"חים עוד יותר מזוויע ומעצבן!

איפה אתה חי? ../images/Emo12.gif

בכל כלי תקשורת אפשרי משבחים את החיילים ואם תעשה דיפדוף מהיר בפורום זה תמצא אין ספור הבעות תמיכה ועידוד לחיילים!!!
העם כולו עם צה"ל והעם גאה בצה"ל. החיילי והחיילות העניקו לצה"ל את הכבוד האבוד שהמתנחלים ניסו לפגוע בו.

ובנוסף...

אני כל המשפחה שלי שולחים, כל יום, SMSים לכל החברים שלנו שמגוייסים להתנתקות
ואני קורא לכולם לעשוטת כמונו!!!!

LooLa2

New member
חיילים תותחים.. משתגיד..

אבל מתנחלים פושעים??????? אני רוצה לראות עוד מישהו שיבואו לגרש אותו מהבית והוא פשוט ילך משם... אני בטוחה שרובנו אם מישהו היה מעיז לדפוק לי על הדלת ויגיד לי שאני צריכה לעזוב את הבית שלי, אני רוצה לראות בדיוק איך אתם תתנהגו!!!!! וזכותם של המתנחלים לעשות קצת רעש!! ולשפוך צבע ושמן ווואטאבר!!!! זה הבית שלהם!!! והם ילחמו עליו!!!! אמנם יש קו אדום, אבל לדעתי הם עדיין לא עברו אותו!!!! והם גם לא יעברו... ועוד משו שחשוב לי להגיד, בטלוויזיה מכל נמלה עושים פיל!!! וראיינו שם איזה רב אחד על אלימות והוא אמר להם שאם התקשורת לא תעשה אלימות לא יהיה אלימות!!! התקשורת היא זאת שעושה את האלימות, שעושה את המלחמת אחים!!

Scarlight

New member
לא צריך להגזים

אני נגד ההתנתקות, אבל המתבצרים בכפר דרום לא היו צריכים לשפוך שמן וביצים על החיילים. איזו מטרה זה משיג? זה לא מעכב ולא שום דבר, זה רק מגעיל ומעצבן. הם היו צריכים לעשות כמו בנווה דקלים, פשוט לשבת ביחד, להחזיק ידיים ולשיר. בשביל מה השטויות של לנסות להפיל את הסולמות וכל זה...?

OMER G17

New member
זה לא המתנחלים מהגוש זה המסתננים!!!

אם הם לא היו שם היה פחות בלגן..זכותם של תושבי המקום למחות גם לא באלימות אבל לא זכותם של כל השב"חים להיות שם..הם בהחלט פושעים!

kadmony

New member
אם זה מסתננים זרוק אותם...

כל השנים צעקתם על הפלסטיאים כי הם לא עושים כלום מול המסתננים ומה אתם שונים נתתם לאחרים לעשות לכם את העבודה

למרות שחנן פורת קרא להם:

"אחים גיבורים"? את מי אתה מנסה לבלבל? המסתננים השב"חים יושבים שם על פי רצון המתנחלים ובהזמנתם ונהנים מהאירוח שלהם!!!!! ולכן, יש להם גם אחריות על ההתנהגו תשלהם!!!!!

למעלה