למה שוכחים את החיילים התותחים

Lאחד

New member
הכינו אתכם היטב למשימה

שטפו לכם את המוח בצורה מדהימה. הנוער הנפלא של מדינת ישראל, נוער שהמדינה יכולה להשתבח בו, הוא היום הנוער הכי מושמץ במדינה. הנוער שאני צריך להסביר לו כמה שהשמאל שונא אותו והם עדיין מתווכחים איתי שזה לא נכון ושאנחנו רק צריכים להראות להם את האמת. תמשיכו לומר זאת, תמשיכו להכות ולהתנהג באלימות פיזית ומילולית. הנוער שלנו ימשיך לספוג את המכות ולא להגיב למרות שימשיכו ויגידו עליו שהוא אלים וחוליגן. כי ככה זה בתקשורת שלכם. כפי שכבר כתבתי לכם - היום הזה לא רחוק, היום בו אנחנו נהיה הרוב ואתם... זה הרי ממילא לא ממש מעניין אתכם ארץ ישראל או לא ארץ ישראל. אז תלכו להודו, לארה"ב, לקנדה... הרי זה ממילא מה שאתם רוצים, לא?

kadmony

New member
זה נוער?!!!

זה חלאות המין האנושי נוער שקורא למי ששמר עליו לאורך שנים נאצי זה לא נוער נוער ששופך על המגינים שלו חומצה זה לא נוער אילו המחבלים הבאים של המדינה הזאת ואתם המבוגרים אילו שבניתם אותם ובשם האלוהים בדיוק כמו האיטולות באירן מחר תקימו גם גדודי מתאבדים זה ממש בדרך

Scarlight

New member
סתם שאלה

כמה זמן כבר אתה אומר שיהיו גדודי מתאבדים? יש לי הרגשה שכבר הרבה זמן, ובמקרה הזה ה"מחר" שלך ממש מתארך.

kadmony

New member
חחה...

לשפוך חומצות ולנסות לפוצץ בניינים זה לא התחלה של מתאבדים? לעמוד ולקצור 4 חפים מפשע זה לא מתאבד אה שכחתי זה רוצח אה ועוד דבר שכחתי הערבים אצלכם זה לא בני אדם

Scarlight

New member
אדוני

אם אתה רוצה ליצור רושם של אדם אינטיליגנטי, כדאי שתפסיק עם ההכללות. אני לא חושב שמישהו כאן אי פעם הצדיק את רצח הערבים או את שפיכת החומצה, ואני בטח לא. ואם מישהו הצדיק, אז הוא מיעוט, בדיוק כמו המיעוט שתומך ברצח רבין. ואצלי המחבלים לא בני אדם, לא הערבים. אבל אתה מכליל בכל דבר אפשרי, אה?

kadmony

New member
אם לא נעים לך תוקיע אותם...

אם לא היה טוב לכם הייתם רצים להוריד את כל הנוער הזה מהגגות ההנהגה שלך!!! תמכה בזה לכל אורך הדרך ולכן אתה חלק מזה כשתעמדו מול כל הנוער ותעשו להם משפט פומבי על שהכפישו אתכם יהיה על מה לדבר!!!

Scarlight

New member
איך רצים?

איך רצים להוריד כשפינו את כולם? ומי זה "ההנהגה שלך", על מה אתה מדבר בכלל? שמעתי נציגים של הציבור הדתי בטלוויזיה והם קראו לנוער הזה "פרחחים", מה עוד אתה רוצה? שהם ייצלבו?

kadmony

New member
בדיוק כמו החברים שלך

שמבקשים לתלות את כל מי שהשתתף בפינוי זה האנשים שאתה חי בקירבם אז כנראה שאתה לא מתאים לחברה הזאת ואם אתה לא תזדכא על הציוד שלהם ותעבור למקום אחר תכנס לאתר של נעם רוטר ותבין מי האנשים שאתה חי איתם

shoreran

New member
אם יבואו אלייך חיילים מטעם המדינה

אם אישור חוקי שאת צריכה לעזוב את הבית שלך את תתבצרי בו? תשפחי עליהם שמן וצבע? אז את גברתי פושעת... אני יודע שאני לא הייתי עושה דבר כזה בחיים.!!!

kadmony

New member
../images/Emo24.gifכל הכבוד לחיילי הפינוי

אתם המלאכים שעלינו שומרים מחבורה כתומה מלאה מסיתים ואם למעלה יש אלוהים אצלו כבר נרשמתם בספר החיים תודה תודה תודה!!!

OMER G17

New member
אכן כן..כל הכבוד למפנים! תמשיכו ככה

עד שרצועת עזה תהיה מנותקת ממנו לגמרי

kobik15

New member
כל הכבוד לחיילים ולשוטרים המפנים!

עבודה טובה. במהרה בימינו גם ביהודה ושומרון.

Scarlight

New member
יהודה ושומרון?

מעבר לדת ולאידיאולוגיה, יש לך מושג איזה חשיבות אסטרטגית ראשונה במעלה יש ליהודה ושומרון? ועל זה אף אחד לא מתווכח, אפילו לא השמאלנים הקיצוניים ביותר.

kobik15

New member
מה אתה אומר? אתה נורא מבין...

אולי אז נכבוש את כל העולם? אז נהיה הכי מוגנים. אם למשהו שם יש חשיבות זה לבקעה. וגם זה דבר שאפשר להתגבר עליו.

Scarlight

New member
נכבוש? מי דיבר על לכבוש?

אם היינו רוצים ביטחון מלא היינו נמצאים בשטחי הרשות הפלשתינית 24 שעות ביממה ודואגים שאף נושא נשק לא יראה את פרצופו (או ליתר דיוק, את כיסוי ראשו) ברחובות. אל תכניס לי מילים לפה, אני מדבר על שטחים שיש לנו כרגע, כדוגמת יהודה ושומרון ורמת הגולן, שהחשיבות האסטרטגית שלהם היא עצומה. אם אתה באמת חושב שנסיגה משניהם תביא ביטחון, אתה הוזה.

OMER G17

New member
אני חושב שדווקא כן מפרגנים להם..

אבל תמיד טוב להוסיף ולהודות להם...הם ממש עושים עבודה חיונית למדינה ועושים אותה בצורה הכי טובה שיש!

nooshP

New member
מאוד מפרגנים לחיילים! ../images/Emo45.gif

כולם אומרים שהיחידים שעשו עבודת הכנה טובה להתנתקות זה כוחות הבטחון

למעלה