למה?!

6MR. NICE GUY

New member
למה?! ../images/Emo7.gif

למה אנשים לא מנסים בכלל להכיר אותי?! למה הידידות הבודדות שיש לי... ושאני מעריך ומכבד אותן מאוד לא שמות עלי ואני מרגיש שהן דורכות עלי כל הזמן?! למה אין לי חברה?!?!?! או מישהי שתאהב ותכבד אותי.. אפילו ידידה ממש טובה.... למה אני כ"כ חסר בטחון בעצמי?! למה אני חושב שחוץ מהמשפחה שלי- לאף אחד לא ממש אכפת ממני ואם אני אסע עכשיו לאיזה שנה במקום מבודד לאף אחד לא אהיה אכפת?! למה גם החבר "הכי טוב" שלי לא כזה חבר טוב?! למה אני כמעט כל יום שישי תקוע בבית?! מה אני כבר מבקש מאנשים?!!? קצת כבוד?!? למה בת אחת מהשכבה שלי שביוזמתי טרחתי והכנתי לה ברכת יומולדת ב-24.5 ועדיין אני מחכה לאיזה מילת תודה או בכלל מילה לכיוון שלי?! למה כ"כ הרבה אנשים לא מעריכים אותי?! למה כשאני חושב על זה הנקודת אור היחידה שיש לי בחיים זה הכדורסל?! פעם ראשונה מזה הרבה זמן אני מרגיש ממש על הפנים..... אוף!!! :( אני מרגיש ממש שאני עומד לבכות... וזה קורה לי אולי פעם בכמה שנים... ע-ז-ר-ה

6MR. NICE GUY

New member
לך איש הלילה... תומר נכון?

קודם כל הקשבת... או קראת... זה מזה לא משנה...אבל תודה בכל מקרה...

Vilia©

New member
אהמ.... טוב תתנחם בזה...

לי יש חיים יותר גרועים.. ואם אתה ממש צריך מישהו לדבר איתו..תפנה ליועצת (אויש באמת טלי.. למה את מציאה לאחרים משהו שאת לא אוהבת...) תראה..יכול להיות שפשוט האנשים שאתה חי איתם הם לא אנשים בסגנון שלך..זה הכל! אולי..תלך לחוגים או תנועות נוער כדי להכיר אנשים חדשים? זה תמיד יכול לעזור.. טלי -מקווה שעזרה ושונאת פסיכולוגים-

6MR. NICE GUY

New member
ניסיתי..

ללכת פעמיים לתנועת נוער... לא בשבילי... כל הדברים האלה... ואני לא יכול עם הכדורסל... שכמו שציינתי זה מה שמביא לך הרבה אושר

No Doubt

New member
תשמע מותק.....

אם אתה צריך עזרה....אני באי סי, ואל תחשוב שזו עוד סתם עזרה שיגידו לך יהיה בסדר, אני פסיכולוגית (כמה שזה נשמע מוזר זה נכון) ואני יכולה לעזור לך..... אני פה ובאיי סי בשבילך תמיד

כפי שאתה רואה..אולי לא הגיבו פה אבל

אבל...אני רק עכשיו הגעתי וכמעט יצאתי...אבל רציתי לכתוב לך... מתוק גם לי זה קרה במשך שנה שעברה... אבל זה קרה לאחר שהתחלתי להבין שאני לא כזו שמנה או מכוערת או בלי חברות או לא טובה בלימודים או ענייה או כל משהו אחר שהיה גורם לי לחסר ביטחון... היום למשל...אני נמצאת מוקפת בחברות שבלי לשים לב בעבר חשבתי שהן לא אוהבת להיות איתי והיום כשאני מפגינה יותר ביטחון (ויש כאלה שמבטאים את זה בשחצנות...אבל אני לומדת לשמור על עצמי..אולי לפעמים זה עולה אבל לכל אחד יש את זה) אני שמה לב שקוראים ל בשישי לרדת או ללכת לכל מקום או מסיבות...אני רוצה שיש בנות שכשהן רואות אותי בבית ספר הן ישר קופצות עליי לומר לי שלום! מה שהיה גם בעבר אבל העין לא היתה נראת ולא שמתי לב...אפילו הגעתי למצב שחבשתי להתאבד..אבל חשבתי על החיים ועל המשפחה שאוהבים אותי וגם אם הם לא אמרו...זה היה בין השורות...בין המילים...פשוט בין הדברים...כשהם הביאו או קנו או שאלו ואמרו... הערכתי את החים אחרת והיום אני לומדת לחיות איתם ואני שלמה עם עצמי...אולי אני לא מלכת יופי אבל אני גם לא קוף! אני מודעת לזה שהרבה אומרים לי או שאני יפה או נחמדה או סקסית או כל דבר אחר...וגם מכוערת או לא יפה...אבל לא שמתי עליהם...למדתי לחיות ולהשלים למה אף אחד לא מושלם! וכל אחד וה "פאק" שלו! תלמד לחית עם החיים...לי למשל עוד לא היה בחיים חבר אבל היו מלא הצעות...וכן אני מדברת עם השתחצנות! מה לעשות כי אם לא הייתי מזכירה את זה הכל היה נראה אחרת... אולי אתה בנוי רק בשביל האחת ולא יותר מזה..אז אתה מחכה ובסוף תמצא! אל תדאג הסוף הזה יגיע! גם לחי הייתה חברה טובה מאוד מאוד שתמיד היה משהו שלא אהבתי אצלה וזה היה היחס שלה ללימודים ולפעמים שהיא עם חברות אחרות...היום שמרתי מרחק כדי לא להידרדר והכרתי חברות חדשות שברמה שלי שמתאימות לי! ומה שאני אוהבת..לא טוב לי אז עוזבים! אל תתקע במקום!

אופס והכי חשוב שקשור לכדורסל!

אני למשל חולה על סלסה! זה אצלי בדם ואף אחד לא יגיד אחרת! אחי הוא בין הרקדנים הכי טובים בארץ! והבת זוג שלו היא אלופת הסלסה (בארץ!) (הם רוקדים יחד) אני למדתי ממנו וממנה ובקרוב עוד כמה חודשים אני יתחיל להופיע ולרקוד וללמדת במועדון בית שלהם... אני כל שבוע הולכת לרקוד כמה פעמים (שני שלישי רביעי חמישי שבת) ולפעמים שישי וראשון...כמעט כל השבוע! וכמובן שגם בבית! אני חולה על זה והגשמתי את חלומי! עדין לא אבל בדרך... תחשוב על משהו שאתה כל כך אוהב כמו הכדור סל תשקיע בזה...ותראה שאם תצליח..גם אם יש טובים ממך אתה יכול להיותל יותר מהם! כמו שיום אחד גם אני יוכל להחליף את הבת זוג של אחי וככה גם מישהו יחליף את אחי... (לא בזן הקרוב חיחי) :)))בהצלחה רבה!

kisi

New member
מתוקונת ?../images/Emo92.gif

מתוקונת את יכולה לדבר איתי רגע בבקשה.

לדבר איתך? על מה?!

מה קרה...כנסי לאיי סיי קיו שלי 127773502 אני מחכה או שתרשמי פה...

No Doubt

New member
שמעו שניכם....

לך הכדורסל, לך הסלסה, זו בריחה..... לשניכם אין הרבה ביטחון עצמי (ממה שאני קוראת) את טובה בסלסה, זה נותן לך ביטחון, אתה אותו דבר עם הכדורסל....אז אתם הכי אוהבים את זה והכי נהנים בזה ומרגישים אתם כי שם יש לכם ביטחון, אתם יודעים שאתם טובים... בכל אופן, אתם צריכים לנסות להרגיש ככה בכל דבר לדעת שאתם הכי טובים!!! וככה תשתפר ההרגשה שלכם אני יודעת, זה אנוכי ומגעיל, אתם לא חייבים להראות את זה שאתם חושבים ככה, רק לדעת את זה בלב....כי ככה יהיו לכם חיים כ"כ טובים אנחנו כולנו נמצאים בגיל הכי יפה שאיי פעם נהיה בוא, וחבל סתם בעוד כמה שנים לשבת ולחשוב שישבנו כל הגיל הזה בדיכאונות במקום לנצל אותו....

Black Cat15

New member
אני מבינה אותך מאוד...

לעזאזל... כתבתי לך הודעה ענקית ומשום מה היא נמחקה לי...
אז אחזור על עיקרי הדברים בקצרה... אני בטוחה שיש הרבה אנשים שאכפת להם ממך. בתור אחת שהייתה במצב שלך לפני כמה שנים, תן לי לומר לך שהביטחון העצמי יגיע רק ממך, רק אתה יכול לשנות דברים, רק אם תקום בבוקר עם גישה של: "אני שם פס על כולם!!" האנשים האלה פשוט לא שווים את העצב ואת הדמעות שלך. הם ממש לא. ויהיו לך עוד המון הזדמנויות להכיר אנשים חדשים, תאמין לי. סורי... ההודעה הקודמת הייתה ממש ענקית אבל היא נמחקה
ואין לי כוח לכתוב אותה שוב... מקווה שתתעודד במהרה. אם בא לך לדבר - אייסיקיו 40998909

No Doubt

New member
שמעי מותק....

לשים זין על כולם, לא יעזור בכלום, רק יחליש את הביטחון העצמי... צריך להתמודד עם דברים, כי אם לא תתמודדי את תשארי חסרת ביטחון... צריך לדעת להתמודד עם הדברים הנכונים ולשים פס על הדברים הסתמיים ברגע שתלמדי לסנן אותם, תראי איך החיים הרבה יותר טובים ויפים

Black Cat15

New member
אממממ... תשמעי...

זה מה שעזר לי להצליח בחיים. יכול להיות שזה לא נכון לגבי כולם. אם ה"מגילה" שכתבתי קודם הייתה משוגרת לפורום, היית מבינה אותי יותר. (תפוז הז*** הזה!! כל ההודעה נמחקה לי!! איזה עצבים!!
)

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי עם התפוז הז*** הזה! היית צריכה לראות אותי מול המחשב נקרעת מצחוק!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רשמת על ההודעה ש

היא נמחקה לך ובגלל התפוז הז** הזה! אז קרעתי ונקרעתי (מצחוק!) הבנת?!

Black Cat15

New member
אממממ... מה מצחיק בזה בדיוק?? ../images/Emo2.gif

שההודעה נמחקה לי??? פשוט הייתי בסוף ההודעה ופתאום הדף שלי נעלם... והכל נמחק...
למשך כמה שניות הייתי בהלם ובאלם... מה זה התעצבנתי!!!!! זה לא פעם 1 שזה קורה לי , אבל לא בפורום הזה... ועוד כשעשיתי BACK ההודעה לא הייתה!!!!! נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה!! חכי חכי שזה יקרה לך, גם את תתעצבני... זה הכי מעצבן שבעולםםםםםםםם!!

למעלה