למה?

shelycat

New member
למה?

למה כשנורא בא לכם לפנק את עצמכם, ולקנות לעצמכם איזה בגד חדש או נעל חדשה או אפילו סתם פריט קוסמטיקה אף פעם, אבל אף פעם לא מוצאים מה שמחפשים? למה תמיד אם הדגם מוצא חן בעינכם מגוון הצבעים מחריד או להפך? למה אם כבר יש מה שאתם רוצים אין את המידה שלכם? למה? למה כל המבחר בחנויות הביגדים העונה (וכבר כמה עונות בעצם) הוא חסר טעם ומשעמם ואפילו מכוער ברובו? כמה פעמים אפשר לקנות אותם בגדים בווריאציות שונות? ושאלה אחרונה: מישהו שם לב לאופנה ה"חדשה" של בגדים שהשראתם היא האינדאנים וקאובויים? לא סיפרו לאנשים שהדברים הללו ברובם המכריע לא ממש יפים ובטח לא שווה לשלם כל כך הרבה בשבילם שלא לדבר על כך שרובם נראים כמו סמרטוטים?

שמופית

New member
מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

מזדהה עם כל מילה
לפיכך, כבר הרבה שנים שפשוט לא בא לי לפנק את עצמי כי אני יודעת שזה תמיד נגמר בעוגמת נפש
אני אוהבת סוג בגדים מאוד מסוים, לא אוהבת כל צבע ולא כל צבע מתאים לי ובנעלים אני מאוד מאוד שמרנית (מתי בפעם האחרונה ניסיתן למצוא נעל נוחה על עקב ?
) והכי אני שונאת את החנויות האלה, שמתגאות בעובדה שהן מוכרות בגדים במידה XL, אבל אין לי מושג מאיפה הם לקחו את המידה הזו כי XL היא בטח שלא ! אולי אקסטרא סמול... ולרוב גם אין הרבה הבדל בין ה XL וה M בחנויות האלו. רק ה XL טיפה יותר ארוך

אתי@

New member
גם אני לא מבינה למה חייבים לחזור

לאופנת הפרנזים האיומה, ובגדי העור המכוערים, ובכלל אופנת "המערב הפרוע"
מסכימה איתך שזה ממש ממש ממש מכוער
האמת היא שהשנה עוד לא הספקתי להתעדכן באופנות החדשות, חוץ מאופנת "המערב הפרוע", שאותה פשוט קשה לפספס, ואני מקווה שזה לא יהיה גרוע כמו שזה נשמע
בד"כ אני לא אוהבת לקנות פריטים אופנתיים מידי כי הם נעשים פאסה אחרי חודש וגם ככה הם לא יפים במיוחד. לכן אני משתדלת לקנות במנגו, מורגן, וכו´. בחנויות האלה יש גם בגדים סולידיים יותר, או בסגנון הרומנטי שאני אוהבת. ובקשר שאלותייך הראשונות - זה תמיד ככה
כשאני מחפשת משהו ספציפי אני אף פעם לא מוצאת, אבל הרכישות הכי מוצלחות שלי הן תמיד במקרה.

fila

New member
אני אף פעם לא הולכת במטרה

"לפנק" את עצמי, אני פשוט הולכת ואם אני מוצאת משהו נחמד אז אני קונה... כי אם אני מחפשת משהו במיוחד אני לא אמצא ואני סתם יהיה שבוזה מזה אח"כ......, אני ממש שונאת את הטראנדים האופנתיים האלו! את נכנסת לחנות בגדים ולא מוצאת שום דבר לטעמך, וגם אם את כבר במיטב מחלצותייך ומרגישה מליון דולר אז באה איזה מוכרת אנורקסים עם בלונד הרבה יותר בלונד משלך... ומשקל כמו שהיה לך כששיחררו אותך מבית החולים אחרי הלידה שלך- עצמך...ומשכנעת אותך שמה שת לובשת זה פאסה לחלוטין! אני לא אשכח איזה מוכרת אחת שניסתה "לארוז" אותי בחליפה דמוי עור - או "המראה הרטוב" כמו שאני קוראת לזה כי אני גם נראיתי כמו מישהו ששפכו עליה דלי מים עם המבריק הזה וגם לא ממש נשמתי בחליפת הגומי- לחץ הזאת!

צילולה

New member
כל כך מוכר..

דווקא שבאמת מחפשים משהו..לא מוצאים... דוקא שממש מרגישים רע ורוצים לקנות משהו קטן, הכל נראה כל כך פשוט וכל כך המוני...

שמופית

New member
והבאסה היא שרוב החנויות

הן רשתות ומייצרות את אותם בגדים במאסות. כבר קרה שקניתי חולצה ב FOX ואחר כך ראיתי אותה על מישהי (בדיוק כשאני לבשתי את שלי)... אפרופו פאדיחות
אני אישית שונאת את זה !

צילולה

New member
../images/Emo5.gifאני שונאת את זה

בשביל זה אני משתדלת לא לקנות בגדים שיש לכולן... בזמנו היה ב FOX סריגים שמאד אהבתי אבל לכל בחורה שניה ברחוב היה אותם אז ויתרתי..

shelycat

New member
אישית אני......

משתדלת לא לקנות דברים "מיוחדים" שאחר כך יצא לי לראות אותם על מישהו אחר, אני מעדיפה לקנות פריטים נייטרליים שאני הוסיף להם את ה"טוויסט" ע"י איבזור. כמה פעמים יצא לכם לראות את טי-שירט מאוד מיוחדת עם הדפס חמוד/מדהים/יחודי שלא ראיתם אצל אף אחד בסביבתכם? (כבר חמש דקות בערך?) אני מאוד משתדלת לא ללבוש דברים (בייחוד לארועים) שיש סיכוי שעוד מישהי תגיע איתו, לכן אני משתדלת לא לקנות בחנויות/רשתות של "שטאנצים". והרי האופנה הזאת המתמחזרת מתחלקת לשניים בגדים למבוגרות שרוצות להיות צעירות אז עושים להם כל מיני הכלאות מוזרת של דברים למשל עם פסים/דוגמאות מסאטן מבריק/חרוזים שאף צעירה בעלת טעם טוב לא היתה לובשת, או מיכנסי 7/8 למשל שלא מתאימים לאף אישה מעל גיל 7, איך מצליחים לשכנע נשים מבוגרות ושקולות בדעתן שהבגדים הללו צעירים ויפים? ושאר הבגדים שייכים לנישה השניה בגדי ילדות שרוצות להיות גניפר לופז (גירסת הפרחה החדישה) ולמזלנו הרע או שמא הטוב (?) כל הבגדים הללו מגיעים במה שאני קרואת "מידות ילדות" מצטערת אני מכירה את המידות שלי די טוב אבל כל פעם מפתיע אותי מחדש ההגדרת של המידה שלי ברשתות השונות (42=40=38=44? )

מילא 44

איפה אני אדחף ת´צמי כשבחנויות מסויימות ה-40 = 38 והטוסיק שלי כבר לא ראה מזמן מכנס במידה כזו ... ובכלל למה מידות גדולות עולות יותר???? בגלל שיש שם יותר בד??? עוד 5 דקות תפירה ??.. העיצוב האסלוסיבי..
מה??? והגישה של המוכרות כשנכנסים לחנות שהן יודעות שכלום לא יעלה או שהן לא ניגשות או שהן שואלות אם אני מחפשת מתנה (כי ברור שאני לא מתכוונת לנסות להדחף לבגדים שלהם..) אבל אז אני עונה להם שהבגדים פה מכוערים ואני לא שונאת אף אחד כדי להביא לו מתנה כזו

כל כך באנלי החזרה בזמן הזו

מצידי זה דיבילי לחלוטין אני מוכנה להשאר עם המכנס הרגיל החולצה היומיומית שלי בלי כל הפוזות האלו

kisses

New member
עכשיו אני גם יכולה להסכים

אתמול הלכתי עם אחותי לקניון בשאיפה למצוא מלתחה חדשה לחלוטין וכל מה שמצאתי היה את ביגדי הבוקרים האלו שהם ממש לא הסטייל שלי ומה שעוד מוזר זה שיש את הגינסים החדשים האלו שניקראים how low can you get אני אישית ממש לא רוצה ללכת נמוך ואני מוצאת שזה נורא קשה עכשיו למצוא משהוא שהיה עד לפני שנה. זה פשוט מכה

kisses

New member
תראי מבחינת מחירים זה מינוס

פלוס אותו הדבר אבל מבחינת אופנה, לדעתי אין כמו בישראל.

אני למשל מחפשת כרגע מכנסיים...

אביזר פשוט לכאורה?!... אבל כנראה שהשנה אמשיך ללבוש את מחלצותי העתיקות בלבד - כי כל מה שחדש בחנות מתרחב למטה לרוחב שניתן להפוך אותו למכנס שלם נוסף! מה זה פה?!?! אני רוצה מכנסיים! לא מפרשים!!! זה כל כך מכוער לטעמי! וגם ממש לא נוח ללכת עם ה"מתדלדל" הזה למטה... ממש לא ברור לי הקטע הזה... אה! ועוד משהו! המכנסיים כיום מתחילות נורא נמוך.... פעם זה היה בפופיק... אחר כך ירד קצת מתחת לפופיק... והיום?.... היום המכנסיים בחנות מתחילות במקומות שלא כאן המקום לנקוב בשמם מפאת כבוד לשאר משתתפות הפורום... האלו?!?! מה זה?!?! זה בדיוק חלק הגוף שמכנסיים אמורים לכסות!!! ממש אופנת האינסטלטורים... מכירות? אלו שבאים אליכן הביתה ובזמן שבודקים את צנרת הבית שלכן חושפים בפניכן גם את צנרתם האישית האחורית.... איכסה! לסיכום - המכנסיים "נזלו" למטה עם כוח המשיכה וכל הבד שהיה מכסה פעם את הגוף מסתובב לו כיום חופשי באיזור הנעליים... ממש טיפשי.... אני קוראת למרד ועכשיו!

יעלי2

New member
אפרופו אופנת הבוקרים, השטצנים והמכנ

והמכנסיים המתרחבים. אחרי שלא פינקתי את עצמי בזוג מכנסים חדש זמן רב, יצאתי לשופינג ספרי באחד הקניונים. חזרתי הביתה עם 4 זוגות מכנסיים שלדעת בעלי כולם נראו אותו דבר (רק בצבעים שונים ובחנויות שונות). אחרי שבועיים: אחד הזוגות הוחזר והוחלף בחולצה אחד הזוגות נלבש פעם אחת והרגשתי בו נורא לא נוח אז הוא מחכה לתורו (בפעם הבאה וכרגע אין לו"ז מתוכנן). 2 הזוגות האחרונים הם בעלי הגיזרה המתרחבת (מה עושים? מצרים?) והם נוחים עד מאוד. אך למרות ששולם עליהם מחיר מלא הם סוג ז´. הלולאות של החגורות נפתחו, צד המכנס נפרם ויש לי עוגמת נפש מזה. ועוד אנקדוטה בענין לחפש ולא למצוא: חגורה חיפשתם בזמן האחרון? רציתי חגורה סטנדרטית להחזיק את המכנסים לפני שאתן אותם לקיצור/הצרה וכו. עברתי בקניון חנות חנות ובכולם היתה אופנת חגורות הפרנזים, חגורות ברוחב של כביש חוצה ישראל וחגורות דקיקות ליופי שצריך זכוכית מגדלת כדי לראות אותן! בסוף מצאתי חגורה יפיפיה בקסטרו מן (כן, כן) והמשכתי שמחה וטובת לב הביתה.

rona25

New member
חושבת בדיוק כמוך ../images/Emo127.gif

אני גם לא סובלת את האופנה החדשה עם כל השוונצים המזעזעים ומגפי הבוקרים.... בקיץ האחרון חיפשתי בגדים לכל החתונות שהייתי צריכה ללכת אליהן\, ועברתי חנות חנות ובכל הקניונים חלונות הראווה היו זהים באותן דוגמאות של בגדים! לא מצאתי שומדבר בטעם שלי, ולבסוף לבשתי בגדים שהיו לי בארון מהעונות הקודמות...
בטח בחורף הקרוב זה יהיה אותו דבר... למזלי אני חולה על בגדי החורף והסריגים הכייפים שלי..

rinutza

New member
זה כל כך נכון. דווקא כשלא מתכננים

לקנות שום דבר אז בד"כ מוצאים (ומוציאים על זה בד"כ המון כסף) אבל כשממש צריך משהו - מכנס מסויים, נעליים - כלום - אפשר לחפש שבועות וכלום! אני למשל כבר שנתיים בערך מחפשת נעליים אדומות - ורק לפני חודש וחצי מצאתי - וגם לא ממש מה שרציתי אבל כבר הייתי מיואשת. ובאמת, פעם למשל מאד אהבתי לקנות דברים של פוקס (המידות שלהם בדיוק בשביל קטנות כמוני בגובה
) אבל אז את מסתובבת בקניון או בעיר וכולן לובשות את אותו הדבר - די מבאס.

danonit

New member
מהפח אל הפחת ../images/Emo6.gif

עוד לא השתחררתי מהזוועות הלטיניות של שנה שעברה ופתאום נפלה עליי הזוועה האינדיאנית! לא התאוששתי מהחולצות האלה עם הגומי אז מביאים לי פרנזים וחרוזים??? והכל חום. או חום בהיר או חום כהה, ממש מבאס. אני ממש אוהבת לקנות
וממש ממש מתבאסת כשכל החנויות עמוסות באותם דברים מכוערים...

למעלה