למה?

שמופית

New member
ואפרופו השירשור הזה.....

חזרתי עכשיו מקניון רננים. כל מה שרציתי היה לקנות חולצה. פשוטה... אז חוץ מהזוועות שמנינו למעלה ומהצבעים המזעזעים (בבג´ אני נראית מתה, מה לעשות). חוץ מזה, לכל חנות שנכנסתי אליה, הוצמד מיד מעקב - עין הנץ נפקחה ותוך 5 שניות התייצבה לימיני מוכרת. לא עזר שאמרתי שאני לא צריכה עזרה... היא הרי יודעת יותר טוב, לא ? כל חולצה ששלפתי - "כן, זה צבע מאוד יפה" או "הגיזרה תתאים לך" ו "קחי גם את זו, זה באותו סגנון". וזה לא נגמר בזה כמובן. נכנסתי למדוד וכל פעם שיצאתי - קריאות התפעלות מצד המוכרת "וואו ! איזה סקסי זה" ו "זה ממש מתאים לך"
כאילו די !!! אי אפשר לקנות ככה !!! ואני עוד צריכה אחר כך להסביר לה למה אני לא לוקחת את החולצה עם הפסים והפרחים שישבה עלי כל כך יפה (כי זה כבר באמת יותר מדי - גם פסים וגם פרחים בחולצה אחת ? מילא אם היו מוסיפים גם פרנזים....
) בקיצור - יסולקו מוכרות מעיקות לאלתר !

ayush

New member
../images/Emo5.gif שיטת השיווק שלהם נהיתה נוראית !

אני בד"כ לוקחת איתי את תומר שישמור עליי מפני אותן עלוקות

shelycat

New member
בהחלט../images/Emo45.gif

למה כשרוצים קצת "לבד" בחנויות לא עוזבים אותך לרגע או יותר גרוע במידה ועוזבים את לפעמים מרגישה את העיניים שלהן עושות לך חורים בגב, אבל כשצריך מוכרת או דיילת מכירות אי-אפשר למצוא אף אחת? וסיפור קצרצר על כמעט פאשלה מאתמול: אתמול חיפשתי לי במחלקת הקוסמטיקה כמה פריטים ואפילו דיילת המכירות לא הציקה לי עד שהייתי צריכה את עזרתה (כן, כן היא חיכתה), בכל מקרה אחרי שנסגרתי עם עצמי על ליפסטיק רציתי תוחם מתאים והדיילת הציעה לי 2 גוונים, אני כמובן מעדיפה תוחם קרוב לצבע של הליפסטיק שבחרתי עם העדפה לכיוון הבהיר יותר(שיטת התיחום סטייל פנינה רוזנבלום לא מוצאת חן בעיני מה העיניין של תוחם כהה יותר? נראה כאילו שכחת למלא בצבע בתוך הקוים), ובדיוק באתי ל"רדת" על השיטה הכהה יותר כשהרמתי את הראש ושמתי לב שכמובן גם הדיילת מאופרת בשיטה הזאת אז ברגע האחרון הצלחתי לא לפלוט את הירידה הברורה על השיטה ההיא.

למעלה