למה??????????????????

אבי בן 1231

Well-known member
הדתיים "חייבים" להכניס שינאת חינם|תוהה|
האם יעלה על הדעת שחילוני יכנס לבני ברק בשבת בלבוש פריקי, מכנסיים קצרים וחולצה קרועה למחצה
עם בת זוג בשמלת מיני(מלית) בעלת מחשוף מקסימלי??
או אולי למודיעין, מאה שערים או כל ישוב בעל צביון דתי/חראדי.
מיצי|רמקול| אנא ממך אל תאפשרי לחרטטנים להגיב!!|תודה|💋💋👄

Harrington

Well-known member
מנהל
האם יעלה על הדעת שחילוני יכנס לבני ברק בשבת בלבוש פריקי, מכנסיים קצרים וחולצה קרועה למחצה
כרגיל בשאלות כאלו, הטעות היא באקסיומה. העיר תל אביב היא לא ההיפך מבני ברק. בני ברק היא אכן עיר דתית, אך תל אביב היא עיר לכולם. כך בכל אופן היא אוהבת להצהיר על עצמה :). למקרה שאינך מודע, התפילות ההמוניות לא מיועדות לקהל דתי שומר מצוות. אלו רק עורכים את התפילה. התפילות מיועדות לציבור הכללי, החילוני אם תרצה, של העיר תל אביב.

יותר מזה; אלו שעתרו לבג"צ נגד החלטת העירייה לא היו רק ארגון 'ראש יהודי', אלא סדרה של עותרות (רובן נשים משום מה) חילוניות מתל אביב שביקשו לבטל את החלטת העירייה ולאפשר להן, כן, להן, להתפלל בהפרדה כמנהג המסורת היהודית.

אז נחמד, דחפת את המילים "שנאת חינם" במשפט אחד עם המילה "הדתיים". אבל רק עיוור שטוף שנאה יגדיר כך את מה שהדתיים (המעטים שבעניין) ביקשו לעשות כאן. שנאת החינם היא של העירייה, שלא קלטה שזה הציבור שלה שמבקש את התפילה ובחרה לכפות את דעתה (מה שלגיטימי כמובן מבחינה משפטית ודמוקרטית). שנאת החינם הנוספת מצויה אצל אלו שלא מסוגלים שלא לפתוח עוד שרשור רעל ופילוג פתטי, על אף שיש כבר כמה שרשורים ודיונים בנושא :). אבל זה כבר דיון אחר.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אשאל אחרת, מדוע חילוני מרגיש את עצמו נמוך מחרדי?
ואענה לשלאתך, אם לחילוני יש מה לעשות בבני ברק, הוא יגיע לב"ב.

משתפרת1

Well-known member
לא, חילוני איננו מרגיש עצמו נמוך מחרדי. אלו החרדים שמחשיבים את עצמם נעלים על החילונים. "עגלה ריקה" הם קוראים לנו, שהתרבות שלנו איננה מוגבלת רק להלכה ולמה שכלול בה. רוב החילונים מגחכים על כך.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
לא, חילוני איננו מרגיש עצמו נמוך מחרדי. אלו החרדים שמחשיבים את עצמם נעלים על החילונים. "עגלה ריקה" הם קוראים לנו, שהתרבות שלנו איננה מוגבלת רק להלכה ולמה שכלול בה. רוב החילונים מגחכים על כך.
יפה למגחכים :-): .

אבי בן 1231

Well-known member
קבלי |גביע| על תשובתך!!!

אבי בן 1231

Well-known member

לא טענתי שחילוני מרגיש את עצמו נמוך אך ה|חרדי| מרגיש את עצמו מורם מעם!!
בשבת ברכב להגיע לבני ברק|תוהה| גם אם יש לי מה לעשות שם!
האם קרה מקרה שחילוני נכנס לעיר חרדית וניסה להפוך אותה לחילונית!!
למה לחפש או לגרום לשינאה עם תרוץ ש"אני חייב לעשות צרות ולעורר שינאת חינם"??

Harrington

Well-known member
מנהל
האם קרה מקרה שחילוני נכנס לעיר חרדית וניסה להפוך אותה לחילונית!!
אולי לא ברמת עיר אך בהחלט כן ברמת שכונות. לא פעם ולא פעמיים.
למה לחפש או לגרום לשינאה עם תרוץ ש"אני חייב לעשות צרות ולעורר שינאת חינם"??
שאלה מצוינת, אך רק אתה תוכל להשיב עליה.

אבי בן 1231

Well-known member

שאלה מצוינת, אך רק אתה תוכל להשיב עליה.
ביקשת אז אשיב!!
החראדים במשך כל השנים דואגים להרוס את המדינה שהחילוניים בנו, החראדים אינם שונים, עדיין במאום מהמוסלמים,
אך אל דאגה הם ישתנו ויתחילו, בעזרת השם, גם לפגוע באופן אקטיבי בחילוניים.
אם החילוניים לא יתעוררותהיה פה קטסטרופ|פטיש|

לא מחר, לא מחרתיים אך אני משאר ובטוח שתהיה!!!
|רמקול| מיצי בואי לסיים את הדיון!!!

Harrington

Well-known member
מנהל
ביקשת אז אשיב!!
חחח, לא ביקשתי מאומה :). רק אמרתי שאתה היחיד כאן שיכול לענות על השאלה, מאחר ואתה היחיד שמבצע את האמור בה.
החראדים במשך כל השנים דואגים להרוס את המדינה שהחילוניים בנו
סיסמה יפה. אגב למקרה שתהית, להוסיף את האות א' לא באמת מוסיפה לך תדמית חכמה או מצחיקה במיוחד. היא בס"ה די מגחיכה את דבריך וחבל.
, החראדים אינם שונים, עדיין במאום מהמוסלמים,
בוודאי שלא. שתי טיפות מים ממש :).

אם כבר את טועה (שלא במדויק) ש"ביקשתי" ועל כן אתה טורח ו"משיב", אשמח אם תשיב באמת ולא בסיסמאות ריקות מתוכן. כך ניתן יהיה להתייחס לדבריך עניינית. עם סיסמאות נבובות מה לעשות, זה לא עובד.
אך אל דאגה הם ישתנו ויתחילו, בעזרת השם, גם לפגוע באופן אקטיבי בחילוניים.
אם החילוניים לא יתעוררותהיה פה קטסטרופ|פטיש|
האמת שלא יקרה שום דבר מיוחד. המדינה תתקיים כפי שהיא מתקיימת כבר 76 שנה והיא תמשיך אי"ה להתייצב ולהתפתח, עם או בלי "התעוררות חילונית" (שכלל אינה נדרשת כמובן).

לא מחר, לא מחרתיים אך אני משאר ובטוח שתהיה!!!
אז אתה "בטוח". So what :)? אתה הרי מנבא כך כבר שנים והלכה למעשה הדבר לא קורה ואף לא נכנס למסלול להתרחש. למה שלא תודה על האמת, שלא מדובר בשום נבואה ואף לא בתחזית מבוססת או מושכלת, אלא בס"ה בקריאה סיסמתאית שאתה מקדם ומשמיע כדי לקדם את האג'נדה האנטי-דתית/חרדית שלך (ואם נחזור ל"שאלה" מלמעלה, כדי לפזר רעל ולנסות לפלג את הציבור, לצערך, ללא הצלחה יתרה :cool:).
|רמקול| מיצי בואי לסיים את הדיון!!!
זה נשאר מצחיק הא :)? שמח שאתה שמח יקירי.

אבי בן 1231

Well-known member
חחח, לא ביקשתי מאומה :). רק אמרתי שאתה היחיד כאן שיכול לענות על השאלה, מאחר ואתה היחיד שמבצע את האמור בה.

סיסמה יפה. אגב למקרה שתהית, להוסיף את האות א' לא באמת מוסיפה לך תדמית חכמה או מצחיקה במיוחד. היא בס"ה די מגחיכה את דבריך וחבל.

בוודאי שלא. שתי טיפות מים ממש :).

אם כבר את טועה (שלא במדויק) ש"ביקשתי" ועל כן אתה טורח ו"משיב", אשמח אם תשיב באמת ולא בסיסמאות ריקות מתוכן. כך ניתן יהיה להתייחס לדבריך עניינית. עם סיסמאות נבובות מה לעשות, זה לא עובד.

האמת שלא יקרה שום דבר מיוחד. המדינה תתקיים כפי שהיא מתקיימת כבר 76 שנה והיא תמשיך אי"ה להתייצב ולהתפתח, עם או בלי "התעוררות חילונית" (שכלל אינה נדרשת כמובן).

אז אתה "בטוח". So what :)? אתה הרי מנבא כך כבר שנים והלכה למעשה הדבר לא קורה ואף לא נכנס למסלול להתרחש. למה שלא תודה על האמת, שלא מדובר בשום נבואה ואף לא בתחזית מבוססת או מושכלת, אלא בס"ה בקריאה סיסמתאית שאתה מקדם ומשמיע כדי לקדם את האג'נדה האנטי-דתית/חרדית שלך (ואם נחזור ל"שאלה" מלמעלה, כדי לפזר רעל ולנסות לפלג את הציבור, לצערך, ללא הצלחה יתרה :cool:).

זה נשאר מצחיק הא :)? שמח שאתה שמח יקירי.
מה שלמינהל מותר גם לעמך, לכן העתק הדבק
"למקרה שתהית (כאן בא שינוי קטן) גם תגובותיך לא מוסיפות
לך תדמית חכמה או מצחיקה במיוחד. הן בס"ה די מגחיכות את דבריך וחבל.
מבחינתי כלל וכלל לא חבל!! כך נכיר אותך טוב יותר!!!

Harrington

Well-known member
מנהל
מה שלמינהל מותר גם לעמך, לכן העתק הדבק
"למקרה שתהית (כאן בא שינוי קטן) גם תגובותיך לא מוסיפות
לך תדמית חכמה או מצחיקה במיוחד. הן בס"ה די מגחיכות את דבריך וחבל.
מבחינתי כלל וכלל לא חבל!! כך נכיר אותך טוב יותר!!!
זה אולי יבוא לך כהלם, אך התדמית שלי בעיניך לא עומדת בראש מעייני :). גם לא שלא בעיניך, קרי בכלל. מסתדר מצוין וחי נהדר עם כל תדמית שלדעתך נוצרת לי בעקבות כתיבת דעתי. אז... ככל שאתה עדיין זקוק להכירני טוב יותר אחרי כל השנים האלו, חזק ואמץ ידידי! אכתוב את דעתי כפי שהיא גם אם בעיניך היא מגוחכת, בין אם זה מוסיף לידיעותיך אותי ובין אם זה מקשה. אמתין בסבלנות למועד בו אזכה לראות ממך התייחסות עניינית לדברים עליהם אתה מתיימר להגיב. עד אז, מבין את קשייך בנושא ומכבד אותם, אבל מאמין לחלוטין שאתה מסוגל ליותר :). גם אם אתה אישית כבר לא מאמין בעצמך עד כדי כך ;-).

חזק ואמץ.

אבי בן 1231

Well-known member
זה אולי יבוא לך כהלם, אך התדמית שלי בעיניך לא עומדת בראש מעייני :). גם לא שלא בעיניך, קרי בכלל. מסתדר מצוין וחי נהדר עם כל תדמית שלדעתך נוצרת לי בעקבות כתיבת דעתי. אז... ככל שאתה עדיין זקוק להכירני טוב יותר אחרי כל השנים האלו, חזק ואמץ ידידי! אכתוב את דעתי כפי שהיא גם אם בעיניך היא מגוחכת, בין אם זה מוסיף לידיעותיך אותי ובין אם זה מקשה. אמתין בסבלנות למועד בו אזכה לראות ממך התייחסות עניינית לדברים עליהם אתה מתיימר להגיב. עד אז, מבין את קשייך בנושא ומכבד אותם, אבל מאמין לחלוטין שאתה מסוגל ליותר :). גם אם אתה אישית כבר לא מאמין בעצמך עד כדי כך ;-).

חזק ואמץ.
חחחחחחחחחחחחחח ....................... רק לידיעתך אדון מינהל "מכובד" :devilish::poop: אך ............ באמת אך גם התדמית ה"חכמה" שלך אינה עומדת בראש מעייני :)

Harrington

Well-known member
מנהל
חחחחחחחחחחחחחח ....................... רק לידיעתך אדון מינהל "מכובד" :devilish::poop: אך ............ באמת אך גם התדמית ה"חכמה" שלך אינה עומדת בראש מעייני :)
מצוין :). אפשר אם כך לסגור את השיח הזה. שמחתי לשמוע, אשריך.

מיצינו כדבריך.

Harrington

Well-known member
מנהל
מיצי המינהל נעלב בואי לסגור את הזיון!!!
הודעה ניהולית:
אנא הימנע מדרדור השיח בפורום (לבחירתך אם לערוך את הודעתך תוך מספר דקות, או שהיא תיערך או תימחק על-ידי הנהלת הפורום). תודה מראש על שיתוף הפעולה.

ai27

Well-known member
הודעה ניהולית:
אנא הימנע מדרדור השיח בפורום (לבחירתך אם לערוך את הודעתך תוך מספר דקות, או שהיא תיערך או תימחק על-ידי הנהלת הפורום). תודה מראש על שיתוף הפעולה.
שמת לב שאנשים לא אוהבים את שיטת מיצנו?

ai27

Well-known member

Harrington

Well-known member
מנהל
הגבת לגולש שכמו גולשים רבים אחרים - כועס על שיטת מיצינו
בתגובה איימת עליו
אין שום קשר בין מחט לת_ת. תגובתי לא נגעה לשום התייחסות, ככל שהייתה, ל"שיטת מיצינו" (חדש לי שזה השתכלל לכדי שיטה, אבל סומך עליך :)). התגובה הניהולית שם נוגעת לעניינים אחרים לחלוטין.
נכון שיום כיפור עבר - אבל לא מאוחר לתקן
אף אחד לא מכריח אותך
יקירי, אתה פשוט טועה. כנראה שלא התעמקת יותר מדי. אין שום קשר בין תגובתי, לא זו כמנהל הפורום באחד המקומות ולא זו כגולש מן המנין (לא יודע למה מדברי בדיוק אתה מתייחס), לשום התייחסות למה שאתה מגדיר "שיטת מיצינו". לא התייחסתי לזה בשום מקום בשרשור הזה, לא תחת הכובע הזה ולא תחת הכובע הזה. כאמור, ה'צחוקים' כביכול על "שיטת מיצינו", לא מעניינים אותי מספיק כדי להגיב עליהם. אז... אשמח לתקן ואיני רואה את יום כיפור קשור לכך. אבל אין כל כך על מה לתקן. אתה פשוט טועה באבחנתך את האירוע.

משתפרת1

Well-known member
נהפוך הוא, אלה החרדים שמשתלטים על ערים והופכים אותן לחרדיות. זה קורה במהירות בבית שמש. ברמת השכונות- שכונות רבות שהיו מעורבות (בירושלים, למשל) הפכו לחרדיות עם השנים. רמות, למשל. ההיפך פשוט לא קורה. חילונים לא נכנסו לבית"ר עלית וניסו להפוך שכונות שלה לחילוניות.

למעלה