למה!!!!

למה!!!!

You ask me to enter Well then you make me crawl מישהי יכולה להסביר לי אולי מה הקטע הזה של הבנים המטומטמים האלה? למה לעזאזל כל הבנים שאני פוגשת כל כך מחזיקים מעצמם? יש 2 , שהתחילו איתי ושוב אני אדגיש: הם!!! התחילו!!! איתי!!!! ודיברו איתי בטלפון בשבת ואז אתמול אני התקשרתי לכל אחד מהם והם לא ענו!!! מה לעזאזל הם חושבים להם? שהם עושים לי טובה שהם עונים? מה הקטע? להתחיל איתי , לרצות אותי , ואז להתנהג אליי ככה? זה מעצבן!!! אחד מהם חזר אליי רק עכשיו בSMS שאל אם חיפשתי אותו אתמול , אז אמרתי לו שכן ותודה באמת שהוא עושה לי טובה וטורח לענות, אז הוא כתב שהוא ראה שהתקשרתי רק מאוחר בלילה וכבר לא עניתי! וזה בדיוק הSMS שאני הולכת לשלוח עכשיו לשני כי אני עצבנית
ואני לא הולכת לרדוף יותר אחריי אפאחד מבחינתי הם מ-ח-ו-ק-י-ם

Betterfly

New member
אני חושבת

שהגזמת בתגובתך- שיצרה כאילו ציפייה מאוד גדולה, וזה התנהגות של מכורה, כמו אצל כולנו פה. אז הבנאדם לא חזר אלייך יום אחד, so what? אתם לא מכירים, אם את מרגישה שאת רודפת כבר על ההתחלה זה לא מצב תקין. ואגב, כדי לא לרדוף, פשוט אל תתקשרי ולא תרגישי שאת רודפת. זה מוציא את הנשמה אבל זה יעיל.

אבל זה מעצבן שמשחקים איתי משחקים

על ההתחלה למה זה לא יכול לזרום וזהו למה הם חושבים שזה בסדר לייבש אותי יום שלם ולא לחזור אליי?

Betterfly

New member
זה בסה"כ יום

לא הייתי מחשיבה את זה אפילו כמשחק. התגובה שלי לדעתי ממחישה כמה את צמאה לקשר וקופצת ישר על ההזדמנות, זה לא מקום טוב להגיע ממנו.

מיכלי, חוק מספר אחד!

אל תתנהגי מהמקום המוצף שלך. ברגע שאת מוצפת רגשות שליליים - אל תעשי כלום! בטח לא לחפש לך התקשרויות אחרות , כמו שאמרה לך בטרפליי, ממקום כל כך כועס, פגוע ונמוך.

E D G Y

New member
את יודעת, מיכלוש, פעם שמעתי מגבר

הסבר על עניין ההתחלות האלה. לפי ההסבר, באותו רגע הוא לגמרי בעניין, באותה המסיבה או פאב או איפה שזה לא יהיה, ורגע אחרי שהוא יוצא מהמקום או הסיטואציה הזאת, הוא כבר לא שם. זה כאילו לא היה. זה היה קיים רק בתוך הסיטואציה ההיא, בתוך הקונטקסט הספציפי ההוא. ברגע שהוא הלך משם, הוא כבר ממשיך לחפש לו בחורות אחרות שבאותו רגע מתאים לו להתחיל איתן ואם הן יזרמו איתו במיידי, אז אולי יקרה משהו, אבל אם יתנו לו טלפון, אין לזה משמעות להמשך מבחינתו... נשמע רע מאוד, אבל עושה רושם שבמציאות שלנו, של סיפוקים מיידיים (בעיקר אצל גברים) ככה עובד הראש שלהם, כמה שזה לא נעים לשמוע את זה...

ineni

New member
מיכלוש, קחי אוויר

באמת יום אחד זה לא נורא... ולפעמים באמת בנים מתחילים איתך ובזה זה מסתכם. לא בא להם להמשיך מעבר לזה, להתאמץ להרים טלפון (וזה הרי כרוך בהמון מאמץ פיזי וריגשי), לזכור כמה זמן עבר מאז שנתת את הטלפון. מבאס מאוד, אבל מה תגידי על חברתי שכבר חודשיים מנהלת מערכת יחסים בטלפון ובSMS?? 3 ימים אין אות חיים מהבחור, ואז יש הודעה "מותק אני מתגעגע. עובר עלי שבוע מטורף. נדבר." וכל פעם מחדש היא מחליטה שזהו, נשבר לה ממנו, ואז עוד הודעה ושוב היא נותנת צ'אנס. הפלאפונים הרסו את הרומנטיקה...

Miss Choco1

New member
הי הי

דבר ראשון לא שווה להתעצבן בגלל זה. ועובדה היא שאחד כן חזר אליך אחרי הכל, סימן שכן מעוניין לדבר. בכלל, תני לזה זמן, מעטים האנשים שכן מתקשרים ישר (מאיזושהיא סיבה מטומטמת שעדיין לא הצלחתי לפענח, כאילו זה מראה שהם מתלהבים מדי). אם כבר, תני להם לרדוף אחריך ולא להיפך, תראי איך הם יתאמצו.

spooni

New member
כגודל הציפיות גודל האכזבות ..

את מצפה מהם ליותר מידי כבר מהרגע שהכרת אותם. את לא חייבת לחזר אחריהם או להתקשר, תני להם לעשות את העבודה הזו. גם אם את מאד רוצה אותם , את אפיו לא יודעת למה את רוצה אותם, הם בסה"כ מצאו חן בעיניך ויש מצב שאת סתם לוקחת ללב והם בכלל לא מתאימים לך או שווים את העצבים. את צריכה להיות מחוזרת , נקודה. תפקידם של הגברים לחזר, עם כל הכבוד לפמיניזם שרק דפק אותנו מכל החורים. אז ...תהיי סבלנית, תצפי לפחות מהרגע הראשון. אם הוא רוצה הוא יחזר. בהצלחה.

הפמיניזם דפק אותנו מכל החורים?

תראי לי בדיוק את המקום שבו הפמיניזם טוען שגבר לא צריך לחזר. אשמח להשכיל.

spooni

New member
הפמיניזם דורש שיוויון בין המינים

לא בכל מצב שיוויון בין המינים מתבקש , יש דברים שהשיוויון לא צריך להתקיים כי גבר זה גבר ואישה זו אישה , ומטבע הדברים , העולם או מה שלא נרצה יש תפקידים שהם עדיין תפקידי האישה ותפקידים שהם עדיין של הגבר. אבל מכיוון שבקשנו שיוויון אז אנחנו מקבלות אותו, ולדעתי כן זה דפק אותנו. אנחנו לפעמים יותר גבריות מנשיות.

spooni

New member
שיהיה לכולנו ערב טוב ...נראה ש...

כולנו זקוקות לזה.

מחקר אנתרופולוגי מעניין

אחד הבנים האלה : סגרתי לו את המסנג'ר בפרצוף , אחריי שקטלתי אותו בציניות כשהוא ניסה לקבוע איתי להפגש איתו. ואתן יודעות מה היתה התוצאה? הוא התקשר אליי....
מה נסגר עם הבנים האלה? הם אשכרה אוהבים את הביצ'יות החלטתי שכל פעם שבא לי לעשות משהו - אני עושה ההפך ממה שרציתי <כדי לא לפעול מתוך הצפת הרגשות , כמו שאמרתן> ויוצא לי להיות מניאקית אליהם ככה
שיחפשו

מאשרת את תוצאות המחקר שלך

אין לי הסבר לזה אבל מהנסיון שלי זה עובד כמו שעון. בגלל ההמנעות יצא לי לדחות כמה הצעות - אל תדאגנה - הן לא היו רציניות. הדבר המדהים היה שבהתחלה דחיתי בעדינות, ושוב ניסו, שוב דחיתי מעט יותר בתקיפות , ושוב ניסו.... אחרי כמה פעמים כאלה, כבר התחלתי להתעצבן, ויצאה ממני הפרחה WITH IN ואז פשוט ניצתה האהבה בפיגורות הגבריות התמוהות הללו. החיזורים היו מנדנדים ואינטנסיביים. המסקנה שלי? אם אהיה עדינה והומאנית: גברים אוהבים לחזר ולא כדאי לקחת להם את המקום הזה, זה כנראה חלק מהעונג שלהם. סוג של משחק מקדים. אם אהיה "שונאת הגברים" שמצפים ממני להיות: הם אוהבים ביצ'יות , סבתא שלי צודקת, ואסור בשום אופן להתייחס אליהם יפה!

../images/Emo6.gif

פעם מישהו אמר לבת דודה שלי : את ממש רודה בי - כשהיא עשתה לו משהו ממש מגעיל שאני יודעת שאני בחיים לא הייתי עושה לבנזוג ואז הוא הוסיף ואמר: אבל זה טוב , כי אני לא אוהב בנות סמרטוטיות להקיא עליהם

האמת היא שלא נוח לי עם התופעה

הזאת. ואני באמת מנסה להבין אותה ברצינות. כאילו, מה באמת קורה פה? מה דעתכן?

למעלה