למה!!!!

Betterfly

New member
אני חושבת שזה פשוט טירוף וטמטום

ואני לא מתכוונת לשחק משחקים כדי לקבל יחס. לא מתכוונת להיות כלבה. לחזר צריך לבוא משני הצדדים ובמידה- לא רוצה לחזר כמו מטורפת אחרי מישהו, גם לא רוצה שיחזר אחריי כמו מטורף. שתהיה זרימה טבעית. כל קשר שלי התחיל ככה- ב"חיזורים" משני הצדדים והרגשת נוחות.

הדילמה היא זאת

נראה שגברים אוהבים ביצ'יות. וזה עושה לנו כמה שאלות: א. האמנם? ב. מה זה אומר? ג. האם אנחנו מוכנות לשחק משחקים אידיוטיים כאלה? זו התופעה.

spooni

New member
כן ..אבל לא לאורך זמן.

זה ידוע, ככל שאת יותר קשה להשגה בעיניו כך הוא ירדוף אחריך יותר. ככל שאת החלטית וחזקה ומראה לו שאכפת לך פחות כך הוא ירצה אותך יותר. ברגע שאת לא מושגת יש סיכוי גדול יותר שתלכדי אותו. יש ספר כזה ..שעוסק בנושא של גברים וביצ'יות. מה זה אומר ? שאנחנו צריכות להיות יותר חזקות ופחות רגשניות. כן צריך לשחק את המשחק ..לצערי ואני גם לא שחקנית,כשאני אוהבת אני נותנת את כל כולי. בדיוק היתה לי על כך שיחה עם בן דוד קובי בן ה 31. הוא שאל מה קורה עם הבחור וספרתי לו ששוב אנחנו בהתנתקות וספרתי לו שאני חושבת שהוא כן מאוהב אבל ...אומר שלא. והוא אמר לי חד משמעי, שאני צריכה להעיף אותו,לתת לא להרגיש שהוא מאבד אותי,להיות אליו רעה גם אם הוא מתקשר ואפילו לספר לו שיש לי מישהו אם הוא יתקשר. תהיי ביצ'ית הוא אמר לי. הוא גם סיפר לי על זוג חברים שאני מכירה (הבחור חתיך ממש והיא לא)הבחור דילג בין שתי בחורות בתקופה שהוא הכיר את אשתו ולא שם עליה בכלל והיא אמרה לו שהיא לא מעוניינת ושלא יצור איתה קשר. אחרי כמה זמן הוא התחיל לחזר אחריה, הם נשואים. המסקנה ? להיות ביצ'ית.

או קי

אז אני מחכה כאן בקוצר רוח שתעדכני אותנו כמה זה מצליח. אחר כך נסכם את הניסוי והתוצאות.... בנתיים אני מוציאה מהארון את האישיות הנאחסית שלי...

למעלה