למוטי ולכולם
מי ער
משחק הלילה

למוטי ולכולם../images/Emo70.gif מי ער../images/Emo35.gif משחק הלילה

שלום לכולכם
איך עבר עליכם היום
מתיש
טוב, אז יש לי תרופה, שרשור הלילה של התאומות
שימו
האייקון של הלילה הוא:
והנושא של הלילה הוא: מחיר הפרסום. מה לדעתכם המחיר של כל ההערצה, המסיבות והפרסום של התאומות
זכרו לפתוח כל הודעה באייקון הלילי שלנו.
השתדלו לא לשרשר יותר מדי תמונות.
נא לא להוסיף תגובות לאחר השעה 9:00 בבוקר.
נא להגיב על הנושא הלילי. בבקשה.......
לילה טוב

Summer Spirit

New member
../images/Emo72.gif אני עדיין ערה! :).

אני חושבת שזה שהן צריכות כל הזמן להיות יפות כלומר, לסדר את השיער, להתאפר, להוריד שעווה (לפעמים זה ממש לא נעים) וכל מיני דברים כאלה שזה בהחלט מעצבן לדעתי! הן הפסידו את הילדות שלהן בזה שהן גדלו לעיניי עשרות צופים וקשה לגדול ככה (מתוך השערה). הן התנשקו בפעם הראשונה (עד כמה שידוע לי) בציבור, במסגרת סרט וזה פשוט קילקל את הרגע הרומנטי של הנשיקה הראשונה וכאלה.

Mary Kate14

New member
../images/Emo72.gif אוקי.....

אני קראתי פעם בראיון עם לואיסנה... שהיא קמה כל בוקר הולכת לביה"ס חוזרת מביה"ס והולכת ישר לצילומים עד 9 בערב אז חשבתי שזה די מבאס... כאילו אין סמן להיות בבית וחברות וכאלה.....

Alexis14

New member
../images/Emo72.gif שעווה?

דבר ראשון- שעווה זו לא הדרך היחידה, ודבר שני- זה ממש לא קשור! את לא מורידה שיער?

Summer Spirit

New member
במקומות שהן לא עשו לייזר...

הן עושות שעווה. או שהן מגלחות, מה שלא ממש נראה לי.

Summer Spirit

New member
הן עשירות! למה שלא יעשו??

ראית פעם שיש להן שפם? לא- כי הן עשו שם לייזר (כנראה).

../images/Emo72.gif אני ערה ../images/Emo6.gif

אני חושבת שמחיר הפירסון הוא:
לא לגמרי להחמיץ את הילדות אלא לחוות אותו בצורה שונה לגמרי מהנורמלית.
כמו שאמרו לפני: להקפיז להיות מאוגנים ומסודרים. תמיד להיות "יפים" בציבור, אפילו שמורידים את הזבל.
תמיד להיות בזמן הנכון במקום הנכון (צילומים, סרטים, טקסים וכו´.)

../images/Emo72.gif יופי../images/Emo70.gif תודה על התגובות, עוד

הייתי רוצה לשמוע עוד תגובות.
החלק הבא מיועד בעיקר לבות. אלא אם כן הורדת שערות מאיזורים שונים בגוף מעניינת את חברי פורום
ממין זכר......
בקשר לשיער: זה לא משנה
קחו אותי לדוגמא: אני לא שעירה (ויש לי עדות ראייה) אין לי גבות עבותות למשל, אבל בכל זאת סידרתי אותן בפעם הראשונה לפני שבוע. הרגליים שלי לא שעירות ממרחק אבל מקרוב זה כמו יער גשם בהתפתחות ובגלל זה עשיתי שעווה רק לפני חודש.
מה שאני מנסה להסביר: זה לא משנה אם התאומות שעירות או לא
הן משחקות בסרטים ותוכניות טולוויזיה נכון
והן לובשות בגדים שמראים רגליים נכון
אז זה לא משנה
אם יש להן זרזיף שערה, צריך לתלוש אותה. הגבות שלהן עוד לא זזו מהמקום וכבר סידרו אותן לצורת דוגמניות. הן צובעות מגיל 10, בטח מורידות שערות מגיל 11 או יותר או פחות וגבות לא יודעת מתי (את מי מעניינות הגבות, נו באמת......).
ובקשר לשיטת ההורדה: עם כל כבוד למכונה, לסכיןם, לקמים, לסוכר החום וכל שאר החומרים, שעווה שולטת.
היא משאירה טיפה אדום לכמה שעות אבל הרגליים חלקות כמו טוסיק של תינוק, זה לא כל כך כואב כמו שאומרים, אפשר לעשות את זה בבית או אצל קוסמטיקאית בזול וזה משאיר את השערות דקות יותר ממה שהיו והרגליים חלקות לאורך זמן (מנסיון
). אבל באמת, העיקר שתגיבו ותחשבו על המחיר שהן משלמות (לא על הטיפול על הפירסום).

../images/Emo72.gif מוטיייייייייייייי

התפקששה לי ההודעה, משהו לא בסדר במחשב. לחצתי על הוסםת תגובה ולא על הוספת הודעה. בכל אופן אתה יכול להוסיף את ההודעה שלמעלה לשרשור הלילה???

Alexis14

New member
בואי נהפוך לפורום בנות לרגע...

אני מגלחת על סכין וזה באמת לא כזה חלק, אבל שעווה? זה מביך ללכת לקנות שעווה/ללכת לקוסמטיקאית... וזה נראה כואב! בקיצור- אני הייתי שמחה אם מגיל 11 כבר היו מטפלים לי בבעיות שיער ובטח דואגים לכמה שפחות כואב אצלן. חמודות.

../images/Emo72.gif צודקת../images/Emo70.gif

אני הורדתי עם שעווה בפעם הראשונה לפני שבוע, וזה בסדר, אמנם זה קצת כואב, ולא הרגשתי את הרגליים שלי לקצת זמן, אבל סה"כ זה שווה את זה..
גם הגבות שלי לא "עבותות"(WTF??) במיוחד ואני מסדרת אותן....

ענבר 2002

New member
שעווה?

אוקיי לאן הגענו? טוף אני חושבת שזה בכלל לא מביך לקנות את הנו שכחתי איך קוראים להם נו הדברים האלו שקונים כדי להוריד עם שאווה זה בכלל לא מביך כולם קונות זה כמו שאתן קונות טמפונים ותחבושות זה לא מביך ואם כבר זה מביך אז תבקשו מאמא שתקנה לכם!!!!! זה בכלל לא בושה לגלח רגלים מה היתם מעדיפות שיהיה לכם רגלים שחורות ומגעילום זה לא נשי!!!!!!!!!!

זה לא שרשור הלילה אבל בכל אופן....

או קיי, אז הבנו שרגליים הן עושות מאז שהן היו קטנות אבל בקשר למסכין, זה לא עוזר, תוך יומיים הרגליים שלך שעירות שוב, ובשעווה הן חלקות לאורך זמן. אבל שכחנו את האפשרות הבאה: הורדת שער לצמיתות
אמנם הטיפול לוקח נצח ויקר כמו הגיהנום עצמו, אבל הן עשירות
הן עושות חצי מליארד $ בשנה
|
לסיכום: תודה ששירשרתם לפורום הלילה, נתראה שוב בחצות עם האייקון החדש
רמז: אחת הבנות בפורום אוהבת אותו מאוד
נ.ב. באמת לא צריך להביך אותנו איך אנחנו מורטות את שערות גופינו, אחרי הכל הנשים הישראליות הן הנשים הכי מורטות בעולם
אבל את ענייני המחזור אולי כדי שנשמור לעצמנו.....

היחידה1

New member
ואו...

את מזה צודקת כאילו שאין בנות שקונות תכשירים לתיפוך העצמי שלהם אין זה ברגליים ואיןזה במקום אחר... אבל נחזור לעיניין אנחנו לא רוצות להישמע רעות אבל חשבנו... מה תאומות בנות נגיד שהם יגדלו והיהו בנות 25 אז מי ביכלל היה מעוניין ליראות תאומות בנות 25 שמשחקות בסרטים כאילו טיפשיים... אל תהרגו אותנו זו הדעה שלנו...

אני חושבת...

שאתן תואות בגלל שהתאומות דפקה נחמדות וגם מושלמות. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ יש לי שאלה: אם אתן לא אוהבות את התאומות אז למה אתן בפורום הזה?????????????

היי אני יכול ליהיות חוזרת לפורום אב

ל אני לא ממש מעריצה אותם רק קצת וגם למי שלא מעמין לי שאני באמת נוף נתנזון האמיתי אז שלא יאמין לי אבל זאת באמת אני

למעלה