למוטי ולכולם
מי ער
משחק הלילה

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo121.gif הורדת שיער לצמיתות....

אפשר לעשות רק מגיל 18... נראה לי בלה.... כך שזאת לא הכי אופציה בשבילן... לא קראת בספר שהבאתי לך ש"אנחנו כמו כל בנות רגילות?!" בכל אופן, לא נראה לי שהן עשו לייזר. הן לא יכולות להרשות לעצמן ללכת לחנות כמו כל בנאדם רגיל (?) ולקנות שעווה, אז הן שולחות מישהו ביגגגגגגגג דיל.

Summer Spirit

New member
באמריקה מותר רק מגיל 18??

ילדה, כסף זה מה שצריך כדי שיאשרו להן לעשות לייזר וחוץ מזה מי שואל אותם אם לעשות לייזר או לא. הן רוצות לעשות לייזר הן יעשו.

*Ginny Weasley*

New member
OMG....

הגעתי לפורום מרי קייט ואשלי או פורום "שיטות להסרת שיער"......??? לא רק מפורסמות מורידות שערות ברגליים! מה הקשר בכלל?! *נסקלת ע"י שרה בגלל שכבר ערב...*

שלום אני חדשה ואגב אמא שלי קוסמטיקא

קוסמטיקאית ואני יודעת איך הם מורדיות שיער אם ספטצ´ כמעט כל העולם מוריד ככה בישראל זה דיי חדש אבל זה מזה יקר!!! טיפול אחד 1000 שקל ואני יודעת כי לאימא שלי יש את המכשיר וגם את לוח התשלומים. כל אחד משלם ככה אין פרוטקציות!!! למרות שאם אני רוצה לי יכולות להיות כי זו אמא שלי אבל אני לא מורדיה שיער.

RinRan

New member
אמממממ...... אוקיי....

טוב אז עכשיו אחרי החזרה מהולנד אני עונה על כל השרשורים... טוב אז בקשר להורדת שיער (למרות שזה בטח מה זה מעצבן את מוטי שהפכנו לפורום בנות חחחח........)- אני מורידה עם שעווה וזה כבר לא ממש כואב כי אחרי כמה פעמים השורשים נחלשים...... ד"א- אני הולכת לקוסמטיקאי..... לא לבד
פעם נתתי לאמא שלי להוריד לי לבד עם שעווה והיא הכאיבה לי מוות
ופעם גם נתתי לה לנסות להוריד לי עם המוכנה הזאת- כאבים
טוב אז בזאת אני מפסיקה את פורום הבנות
חחחחחח......

omer wild

New member
סליחה ספט´צ ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה