אף אחד לא טוען שבית המשפט השלום ובית המשפט המחוזי נגועים בשמלאנות, הטענות רק לבית המשפט העליון.אבל
לנאווה רוזליו אסור לדווח לציבור על מה החזירה מוציאה את כספנו.
העיקר שבית המשפט נגוע בשמאלניות .
חחחחחחחחההההההההההההההה
הצחקת אותי .אף אחד לא טוען שבית המשפט השלום ובית המשפט המחוזי נגועים בשמלאנות, הטענות רק לבית המשפט העליון.
תראה מה כתבתי בפוסט נפרד. לא אצביע לבנט אם הוא יילך איתה שוב. לדעתי נתניהו במקרה צדק, הוא מנהל עם הפשיסטית רומן.הצחקת אותי .
בית המשפט העליון נגוע בשמרנות ובימניות בגלל הכלבה איילת שקד.
גם אם הם מנהלים רומן (וקשה לי להאמין ) זה עניינם הפרטי .תראה מה כתבתי בפוסט נפרד. לא אצביע לבנט אם הוא יילך איתה שוב. לדעתי נתניהו במקרה צדק, הוא מנהל עם הפשיסטית רומן.
ברור כי ההבדל היחיד ביניהם שלה היה עור של פיל והיא יכלה לסלוח לביבי יותר משהוא היה מוכן, אבל ההבדל שלהם היה רק ביחס לביבי.גם אם הם מנהלים רומן (וקשה לי להאמין ) זה עניינם הפרטי .
אבל בפוליטיקה הם מהווים זוג בלתי נפרד וזו בעייה לכשעצמה.
בעיקר השמרן יצחק עמית שיריב לוין לא הצליח למנוע ממנו להיות נשיא העליון, והממשלה מסרבת לוועדת חקירה ממלכתית כי הוא צריך לקבוע את הרכב הוועדה.הצחקת אותי .
בית המשפט העליון נגוע בשמרנות ובימניות בגלל הכלבה איילת שקד.
סולברג , כנפו, מינץ , אלרון, שטיין , וילנר ויחיאל כשר - כל אלה ימנים ושמרנים שילכו לעזאזל.בעיקר השמרן יצחק עמית שיריב לוין לא הצליח למנוע ממנו להיות נשיא העליון, והממשלה מסרבת לוועדת חקירה ממלכתית כי הוא צריך לקבוע את הרכב הוועדה.
7 מתוך 15 זה לא רוב.סולברג , כנפו, מינץ , אלרון, שטיין , וילנר ויחיאל כשר - כל אלה ימנים ושמרנים שילכו לעזאזל.
והם מהווים את הרוב בבג"ץ.
אז די ליילל.
תוסיף את7 מתוך 15 זה לא רוב.
כל עוד בכוחו של נשיא ביהמ"ש (אמנם במינוי עצמי) לקבוע את ההרכב ומתוך כך פעמים רבות את התוצאה, זה בכלל לא משנה מה החלוקה מקרב כלל שופטי בית המשפט. מעבר לכך שכמובן הנטען למעלה רחוק מלהיות מדויק. רק השבוע שונה הרכב בדיון עקרוני (כמדומני בפרשת הרוגלות) מהרכב שנחשב שמרן להרכב שלא נחשב כזה (על אף ששניים משלושת שופטיו מוזכרים כאן למעלה כשמרנים כביכול) מסיבות עלומות.7 מתוך 15 זה לא רוב.
אין 15 בזכותו מחריב לוין.7 מתוך 15 זה לא רוב.
הממשלה מסרבת לועדת חקירה ממלכתית נקודה. הם לא היו מוכנים גם לאפשרות שסולברג בתמונה.בעיקר השמרן יצחק עמית שיריב לוין לא הצליח למנוע ממנו להיות נשיא העליון, והממשלה מסרבת לוועדת חקירה ממלכתית כי הוא צריך לקבוע את הרכב הוועדה.
לעומת זאת האופוזיציה מסרבת להקמת ועדה שוויונית שכן יש בכוחה להגביר את האמון הציבורי בה. סירוב מוזר ודווקני.הממשלה מסרבת לועדת חקירה ממלכתית נקודה. הם לא היו מוכנים גם לאפשרות שסולברג בתמונה.
כל בר דעת יסרב לועדת חקירה פוליטית שבמקום לחקור את העובדות יהיה כל צד עסוק בהעברת האשמה על האחר.לעומת זאת האופוזיציה מסרבת להקמת ועדה שוויונית שכן יש בכוחה להגביר את האמון הציבורי בה. סירוב מוזר ודווקני.
לא מתכוון חלילה להיכנס לדיון ביניכם, כך שאפשר כבר כעת לומר שמיצינו (שכן התייחסות עניינית אינני מצפה לקבל ממילא, אבל תרגיש חופשי להפתיע). רק חשבתי שיהיה נחמד אם גם העובדה הזאת תופיע כאן.
די לסיסמאות הנבובות ספי. ועדה שחציה מורכבת מנציגי האופוזיציה לא מורידה ולא צפויה להוריד כמובן שום אחריות מראש הממשלה. טענה נחמדה לרפי השכל שבקוראיך, אבל בחייאת, נסה להעלות את הרמה ולו בקצת.כל בר דעת יסרב לועדת חקירה פוליטית שבמקום לחקור את העובדות יהיה כל צד עסוק בהעברת האשמה על האחר.
עוד אחת מהדרכים שנתניהו רוצה להרחיק עצמו מאחריות.
כלומר אתה מסכים שזאת ועדה פוליטית שממונה על ידי פוליטיקאים במטרה לשמור על מי שמינה אותה.די לסיסמאות הנבובות ספי. ועדה שחציה מורכבת מנציגי האופוזיציה לא מורידה ולא צפויה להוריד כמובן שום אחריות מראש הממשלה. טענה נחמדה לרפי השכל שבקוראיך, אבל בחייאת, נסה להעלות את הרמה ולו בקצת.
המצאה חביבה, אבל כמובן (ולצערי כצפוי) אפילו לא קרובה למה שכתבתי.כלומר אתה מסכים שזאת ועדה פוליטית שממונה על ידי פוליטיקאים במטרה לשמור על מי שמינה אותה.
עזוב. פשוט תעדכן כשתתבגר וזהו.והעובדות מתנגשות עם יכולת ההבנה שלך.
ועדה פוליטית ממונה על ידי פוליטיקאים. זאת עובדה.המצאה חביבה, אבל כמובן (ולצערי כצפוי) אפילו לא קרובה למה שכתבתי.
עזוב. פשוט תעדכן כשתתבגר וזהו.
רות סוף.
בישראל שופטי עליון הם פוליטיקאים לכל דבר.ועדה פוליטית ממונה על ידי פוליטיקאים. זאת עובדה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.