נכון, השמרנים של איילת המנוולת.בישראל שופטי עליון הם פוליטיקאים לכל דבר.
נכון, השמרנים של איילת המנוולת.בישראל שופטי עליון הם פוליטיקאים לכל דבר.
אהרון ברק גדול הפוליטיקאים מישראל שמעולם לא כיהן אפילו כחבר כנסת, אבל היה פוליטיקאי גם כיועץ משפטי וגם כנשיא העליון.נכון, השמרנים של איילת המנוולת.
אתה מושפע מהבוטים המפגרים.אהרון ברק גדול הפוליטיקאים מישראל שמעולם לא כיהן אפילו כחבר כנסת, אבל היה פוליטיקאי גם כיועץ משפטי וגם כנשיא העליון.
כולם פוליטיקאים.בישראל שופטי עליון הם פוליטיקאים לכל דבר.
תגיד, בלימודי הליבה אצלכם לא לימדו מה זה שוויוני וכיצד ועדה שוויונית אינה נשלטת בידי אף צד? כאילו, לתקוף את הרעיון אוקיי, זאת חובת המחנה וחלק מהמשחק. אבל לפחות אפשר לנסות לעשות זאת בהגיון (ככל שקיים)? בלי העיוותים המגחיכים האלה?כולם פוליטיקאים.
אתה רוצה ועדה פוליטית שתמונה על ידי פוליטיקאים כשכל צד יבחר את אנשי אמונו. כמו שאתם נוהגים לומר, אם אני לא שולט על זה אז זה לא טוב.
ועדה שנועדה לשמור על שולחיה לא יכולה להגיע למסקנות ששוות משהו.תגיד, בלימודי הליבה אצלכם לא לימדו מה זה שוויוני וכיצד ועדה שוויונית אינה נשלטת בידי אף צד? כאילו, לתקוף את הרעיון אוקיי, זאת חובת המחנה וחלק מהמשחק. אבל לפחות אפשר לנסות לעשות זאת בהגיון (ככל שקיים)? בלי העיוותים המגחיכים האלה?
זאת שאלה אחרת לחלוטין. כאמור מעלה, אני לגמרי יכול להבין התנגדות לוועדה (על אף שהיא אוטומטית לחלוטין ומגיעה מצרכי תעמולה בלבד). אבל מה שכתבת למעלה פשוט לא תואם את ההצעה המדוברת. בכל אופן, לא על-פי לימודי הליבה החשבונאיים הנהוגים בישראל.ועדה שנועדה לשמור על שולחיה לא יכולה להגיע למסקנות ששוות משהו.
יופי. דחפת את עקיצת ההשמצה. רלוונטי למשהו? שנסמן V ונחזור לנושא?את המינויים של אמסלם ורגב ראינו.
ודאי שרלוונטי כשאתה רואה מי אלה שנותנים את הטון במפלגת השילטון.זאת שאלה אחרת לחלוטין. כאמור מעלה, אני לגמרי יכול להבין התנגדות לוועדה (על אף שהיא אוטומטית לחלוטין ומגיעה מצרכי תעמולה בלבד). אבל מה שכתבת למעלה פשוט לא תואם את ההצעה המדוברת. בכל אופן, לא על-פי לימודי הליבה החשבונאיים הנהוגים בישראל.
יופי. דחפת את עקיצת ההשמצה. רלוונטי למשהו? שנסמן V ונחזור לנושא?
טוב. מה שתגיד. עושה רושם שאין לך שמץ של מושג מה הקואליציה הציעה ולמה האופוזיציה סירבה. או זה, או שסתם חשקה נפשך להתכתב קצת בשטויות להעברת הזמן? כאילו, עלי הכל מקובל. אני זורם כידוע. רק נחמד לדעת.ודאי שרלוונטי כשאתה רואה מי אלה שנותנים את הטון במפלגת השילטון.
הקואליציה הציעה סידור שיגן עליה מחקירה אמיתית .טוב. מה שתגיד. עושה רושם שאין לך שמץ של מושג מה הקואליציה הציעה ולמה האופוזיציה סירבה. או זה, או שסתם חשקה נפשך להתכתב קצת בשטויות להעברת הזמן? כאילו, עלי הכל מקובל. אני זורם כידוע. רק נחמד לדעת.
תודה על אישור דברי לפיהם מסתבר שפשוט אין לך מושג מה הייתה הצעת הקואליציה.הקואליציה הציעה סידור שיגן עליה מחקירה אמיתית .
אכן. מה שמלמד אנשים אובייקטיביים שאינם שטופי שנאה או מונעים אג'נדה, שאכן רצונה של הקואליציה בוועדה שבכוחה להגיע למקסימום אמון ציבורי, ולא לוועדה שלא תהנה מכך (כמו למשל ועדת חקירה ממלכתית על-פי נוסח החוק הקיים). אשריך שאישרת גם את עמדת הקואליציה וראש הממשלה הנבחר.אגב, לקואליציה יש מספיק מנדטים להעביר חוק ו\או החלטה על איזה ועדת חקירה שתרצה בלי שהאופוזיציה תוכל להתנגד.
אנשים אוביקטיבים קיימים בבית המשפט ובאגדות.תודה על אישור דברי לפיהם מסתבר שפשוט אין לך מושג מה הייתה הצעת הקואליציה.
אכן. מה שמלמד אנשים אובייקטיביים שאינם שטופי שנאה או מונעים אג'נדה, שאכן רצונה של הקואליציה בוועדה שבכוחה להגיע למקסימום אמון ציבורי, ולא לוועדה שלא תהנה מכך (כמו למשל ועדת חקירה ממלכתית על-פי נוסח החוק הקיים). אשריך שאישרת גם את עמדת הקואליציה וראש הממשלה הנבחר.
מיצינו.
כלומר, אתה מאכיל בוט שלא תצליח להיפטר ממנו כל עוד תמשיך להאכיל אותוכלומר אתה מסכים שזאת ועדה פוליטית שממונה על ידי פוליטיקאים במטרה לשמור על מי שמינה אותה.
והעובדות מתנגשות עם יכולת ההבנה שלך.
אבל האופוזיציה רוצה להעביר את האשמה לממשלה, ובמקרה הספציפי הזה הממשלה רוצה להעביר את האשמה לאופוזיציה, כך שאיזון כזה מונע או אמור למנוע הטיה. ובאותה מידה אפשר לטעון שהשופטים לא רוצים שיחקרו את החלטות בג"צ לאורך השנים ולכן וועדת חקירת ממלכתית תפיל את האשמה על הממשלה או/ו הצבא ותתעלם מהחלק של החלטות בג"צ אם יש לעניין.כל בר דעת יסרב לועדת חקירה פוליטית שבמקום לחקור את העובדות יהיה כל צד עסוק בהעברת האשמה על האחר.
עוד אחת מהדרכים שנתניהו רוצה להרחיק עצמו מאחריות.
אז אתה בעד ועדת חקירה פוליטית?אבל האופוזיציה רוצה להעביר את האשמה לממשלה, ובמקרה הספציפי הזה הממשלה רוצה להעביר את האשמה לאופוזיציה, כך שאיזון כזה מונע או אמור למנוע הטיה. ובאותה מידה אפשר לטעון שהשופטים לא רוצים שיחקרו את החלטות בג"צ לאורך השנים ולכן וועדת חקירת ממלכתית תפיל את האשמה על הממשלה או/ו הצבא ותתעלם מהחלק של החלטות בג"צ אם יש לעניין.
אני חושב שגם שופטי עליון הם פוליטיקאים, ולכן היא תהיה וועדה פוליטית בכל מקרה. אבל אני חושב שבמקרה הזה להורי התצפיתניות ולתצפיתניות ששווה יש יותר זכות לקבוע איזה וועדה תהיה מאשר לאזרחי ישראל שלא נפגעו ישירות מהשבעה באוקטובר, ואם הורי התצפיתניות ומשפחות החטופים ושורדי השבי מתעקשים על וועדה חקירה ממלכתית, אז זה מה שצריך להיות.אז אתה בעד ועדת חקירה פוליטית?
לא,אני חושב שגם שופטי עליון הם פוליטיקאים, ולכן היא תהיה וועדה פוליטית בכל מקרה. אבל אני חושב שבמקרה הזה להורי התצפיתניות ולתצפיתניות ששווה יש יותר זכות לקבוע איזה וועדה תהיה מאשר לאזרחי ישראל שלא נפגעו ישירות מהשבעה באוקטובר, ואם הורי התצפיתניות ומשפחות החטופים ושורדי השבי מתעקשים על וועדה חקירה ממלכתית, אז זה מה שצריך להיות.
הכל תלוי איך אתה שואל אותם בדיוק. מבטיח לך שאם אני מנסח את השאלה כולם כאחד משיבים בשלילה. אם אח מהערוצים הממסדיים ינסחו את השאלה, 99% מתושבי ישראל יענו בחיוב.אני חושב שגם שופטי עליון הם פוליטיקאים, ולכן היא תהיה וועדה פוליטית בכל מקרה. אבל אני חושב שבמקרה הזה להורי התצפיתניות ולתצפיתניות ששווה יש יותר זכות לקבוע איזה וועדה תהיה מאשר לאזרחי ישראל שלא נפגעו ישירות מהשבעה באוקטובר, ואם הורי התצפיתניות ומשפחות החטופים ושורדי השבי מתעקשים על וועדה חקירה ממלכתית, אז זה מה שצריך להיות.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההההההההההההההההההההכל תלוי איך אתה שואל אותם בדיוק. מבטיח לך שאם אני מנסח את השאלה כולם כאחד משיבים בשלילה. אם אח מהערוצים הממסדיים ינסחו את השאלה, 99% מתושבי ישראל יענו בחיוב.
אגב אפשר לכנות כל ועדה ממלכתית אם רוצים. זה בדיוק חלק מהמשחק המגוחך שמשחקים בסקרים חסרי המשמעות האלה.
אין אדם שהוא לא פוליטי. אבל שופטים הם קודם כל אנשים שמכירים את החוק ומבינים מהן ראיות.אני חושב שגם שופטי עליון הם פוליטיקאים, ולכן היא תהיה וועדה פוליטית בכל מקרה. אבל אני חושב שבמקרה הזה להורי התצפיתניות ולתצפיתניות ששווה יש יותר זכות לקבוע איזה וועדה תהיה מאשר לאזרחי ישראל שלא נפגעו ישירות מהשבעה באוקטובר, ואם הורי התצפיתניות ומשפחות החטופים ושורדי השבי מתעקשים על וועדה חקירה ממלכתית, אז זה מה שצריך להיות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.