סליחה, אני דרגון מאמ גאה
אני לא אוהבת להתנסח בצורה גסה (לא בחיי הפרטיים ולא מול המסך) אבל סלח לי המאמר הזה הוא בולשיט אחד גדול.
אין לי כוח להכנס ללמה אני חושבת את זה כרגע, אם יצא לי אני יביא אולי קישור ולמאמר נגד בהמשך הסופ"ש
אני מסכימה איתך שלא כל תלמיד בנוי לצורת הלמידה המסורתית, ויש היום דרכים אחרות ללמוד, שמלמדות את כל מה שבית הספר לא מלמד... אבל אתה שוכח שהדור של היום, זה שנולד לימי האינטרנט, זה דור שצמא ללמוד...
אתה באמת חושב שאני רציתי שהבת תלמד תאטרון כל ימי היסודי והחטיבה? נראה לך שזה היה יוזמה שלי? אתה מבין כמה שעות שרפתי על הכביש עם החוגים האלה? אבל הילדים של היום אוהבים ללמוד... לפחות חלק מהם...
השכנה שלי לא דרגון מאמ' היא מאמינה במה שכתוב במאמר שהבאת... היא פסיכולוגית שמטפלת באנשים עם התמכרויות...
כשהבת שלי הייתה בכיתה ה' עבדתי מהבית כי הייתי צריכה להיות פנויה להסעות לחוגים... עבדתי בלילה כי במשך כל אחר הצהריים הסעתי לחוגים... באחת בלילה בערך, הייתי יוצאת להוציא את הכלבה לטיול הלילה שלה, והייתי רואה את הבן של השכנה, הפסיכולוגית, שהיה אז בכיתה ד', נוסע על הסקטבורד שלו באמצע הכביש (מדובר על רחוב עירוני, לא מדובר על פרברים, בהחלט עוברות מכוניות על הכביש הזה גם ביום וגם בלילה). הילדים שלי ישנו בשעה הזאת לפחות שעתיים ואולי אפילו 3 בכיתה ה'... לפני שנתים, כשהבת הייתה סיניור בתיכון, היה ערב אחד שישבתי בפטיו בין הדירות שלנו, ומצד אחד שלי ישבו חמישה ילדים ולמדו לבחינת AP בביולוגיה ומצד שני שלי ישבו 5 ג'וניורים ועישנו מריחואנה... הבחור לא רק מעשן אלא גם סוחר, ואני ממש לא בטוחה אם זה רק מריחואנה או גם סמים יותר קשים...
אז כן, קרא לי דרגון מאמ... אבל אני ניסיתי להיות האמא הכי טובה שיכולתי... וניסיתי לעזור לילדים שלי למצא את מה שהם רוצים ללמוד, כי הרצון ללימוד הוא שלהם.
הדור התקדם חבר... בעולם המסכים הילדים לא רוצים ללכלך את הטישירט בבוץ... היא נקנתה ONLIN