למחלוקת שבין מירי בוהדנה לנינט טייב

shipper heart

New member
I'm sorry dear *LOL* but it might

be true גררר וגיזזז
CB במגעים על החוזה שלה כי הוא נגמר אחרי העונה ה9 וDJE כבר חתום ל10. היו שמועות שנה שעברה *לפני שדיוויד חתם* שאם הוא לא יחתום ימשיכו את הסדרה בלעדיו ובגלל זה העונה הסתיימה בנשיקה של מאק וקליי *גרוסססססס איכס איכס איכס...אני צעקתי כל כך...גרר* ובהתרסקות מטוס...ככה שאם הוא לא היה חותם היו יכולים להרוג את הארם *don't you dare touch my Harm!!!* ולהמשיך את הסדרה.... עכשיו החוזה ל DJE עלה להם הרבה...חח הוא קיבל העלאה במשכורת *לא כי עד עכשיו הוא לא קיבל הרבה כסף...מסכן...חח* ועכשיו שהחוזה של CB נגמר היא כנראה גם תבקש...ודי נגמר להם התקציב...הם אפילו מקצצים מהתפקידים של שחקנים משניים יותר *סטרג'יס, הארייט, ווב (למרות שזה לא נורא ווב הכוונה)*....ככה שאם היא לא תחתום הם ימשיכו את העונה האחרונה בלעדיה....אני רק מקווה שהיא תחתום...אני לא יודעת איך אני אוכל לראות את הסדרה בידיעה שאין מאק והארם בסוף....גרר

SG412

New member
דווקא.....

דווקא איך שראיתי את שרון איילון היא נראתה לי דומה לה יותר מנינט ומירי בוהדנה...............

shipper heart

New member
בואו נסכם את הנושא ככה....היחידות

שדומות לקת'רין הם דיאן ומאק *חחחחח מעניין למה* ואפחת אחרת לא יפה כמוה פסדר??? חיחיחי ועכשיו נחזור לנושא ג'ורדן וכמה מושלמת התמונה של הארם ומאק....

cjharm

New member
יש עוד שדומות לה...../images/Emo58.gif

מתוך TVTOME She has actually played 5 different characters on JAG. She played Harm's old girlfriend Dianne Schonke, Mrs. Alexander Mackenzie in the episode Mutiny, Jenny Lake in Ghosts of Christmas Past, Ensign Beverly Tromatore in Each of Us Angels and of course Lt. Col Sarah Mackenzie. תרגום: (לא ממש) קתרין שחיקה את דיאנה ב"משמרת מוות, גברת אלכסנדר מקנזי ב MUTINY ׁ(עונה 6) ג'ני לייק ב GHOSTS OF CHRISMAS PAS (עונה 5) בוואלי טרומאור ב EACH OF US ANGELS ( עונה 8) ובעצם כל זה אומר שאני מסכימה עם גל - רק קתרין דומה/יפה כמו קתרין!!!!

shipper heart

New member
נו פסדר...אבל חצי מהם עדיין לא

שודרו בארץ...בעצם חוצמ-מאק ודיאן אפחת לא שודרה בארץ....אז זה לא כזה משנה בנתיים...חחחחח ואני שמחה שאת מסכימה איתי חחח

למעלה