למיי יש יומולדדתת?

einatit4

New member
יאאאא../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo55.gif

אני אכתוב לך ברכה בסביבות 00:00 + אמאא אני גרועה בברכותת

יקיר15

New member
הדסייייייי ../images/Emo24.gif

סוף סוףף היום הולדת שלך הגיעההה .... אני זוכר שלפני איזה חצי שנה כבר התחלת לספור את הימיםם במסנגרר חחח
ואמרתי לךך מה את מתחילה לספור מעכשיו יש לך עוד המון זמןן ... והנה זה עבר כזה מהר והגיעה היום הולדת ש-ל-ך
אני רוצה לאחל לך שתהיה לך שנה מדהימה כמוךך מלאה בכל טובב בבריאות אושר ועושר הגשמת חלומות ושאיפות הצלחה ואהבה ובכלל כל מה שאת מאחלת לעצמך אני מאחל לך גם ... תמיד תדעי שאני כאן לצידך לכל דבר שתצטרכי אני יודע שהרבה פעמים את מקלבת התקפים של זה לא אוהב אותי ואני מבואסת וכל זה ואני תמיד זה שמועדד אותך אז אני תמיד כאן אם את צריכה אותי וגם אם לא כי את אוהבת לדבר הרבה ושאני ירדים אותךך חחח
וזהוו אני מתחיל קצת לחפורר ושכחתי את הברכה החרושה
מזל טוב עד 120
לוב יווו
חומצי

חומצייייייייייייייי../images/Emo204.gif

מאמי שלי אני אוהבת אותךךךךךךךךךך:] תודה רבהההההההההההההההההההההה איזה כיף לקרוא את זה

הדסססססססססססס../images/Emo12.gif

יש לך יומולדת ולא ידעתיי
יואוו מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
הברכה מחר!!!!

oorlyy1

New member
ברכה מחרר../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

יעל 13

New member
טוב נו אני ארשום עכשיו../images/Emo3.gif

הדסי יפה שליי!! אני כל כך גרועה בברכות...אני גם לא חושבת שצריך לכתוב כמה אני אוהבת אותך כי את יודעת את זה. רק לפני פחות משנה הכרנו וכבר הפכת להיות אחד האנשים שהכי חשובים לי. את אחת החברות הכי טובות שלי. המון המון מזל טוב! אני אוהבת אותך. יעל

כתבתי לך באמ"ל../images/Emo204.gif

אני אוהבת אותך כל כך
הכל פה כנ"ל אלייך חוץ מהמזל טוב: מווווווווווווווווווואה

למעלה