למיי יש יומולדת...??

שירקי 1

New member
למיי יש יומולדת...??../images/Emo41.gif

מחר יומולדת ליעלושששששששש מזלל טובבב:)) הרגשתי צורך לכתוב גם פה...:]] תעשיי חייםם יעלו'ש הרבה אושר,עושר,הצלחה,יושר,אהבה וכל מה שתרצי יתגשם... ושתלכי בדרך הנכונה והטובה ושיהיה לך הכי טוב שיש למרות שאנחנו מכירות קצת ממה שהספקתי להכיר את ילדה מדהימה ומקסימה ושמחה שהכרנו:) שיהיה לך הכי טוב שישש...והמוןןןןןןןןן מזלל טובבב:]] -שירק'י-

יעל 13

New member
שירושששששששששששש!!! תודה רבה יפתייי!!

הצלחת לרגש אותי
המון המון המון תודה!!

מזל טובבבב../images/Emo65.gif

יעלושש שיהיה לך המון אושר ועושר בריאות יושר וכושר
המון בהצלחה ועד 120
ושכל משאלותייך יתגשמו

יעלה שלייייייייייייייייייייייי../images/Emo24.gif

יומלללללללללדתתתתתתתת שמחחחחחחחחחחחחחחחח יעלייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
בלון|
בלון|
מה אני יכולה לאחל לילדה כמוךךךך?? אחת ה-בנות!!! שיהיה לך המון המון המון המון המוןןןןןןןןןןןןןןן מזל טוב עד 120... שתמיד תמיד תמיד תיהיה עם חיוך על הפנים... אף אחד לא שווה שתבכי בגללו... באמת! המון בריאות והצלחה בהכלללל.... שתמיד תלכי בדרך הישרה והבטוחה לך....
אמןןןןןן שיתגשמו כל משאלותיך...!
את יודעת שאני תמיד תמיד תמיד יהיה בשבילך... בכל זמן (ואני רצינית!) את אחת הבנות הכי חמודות והכי אמיתיות שאני מכירה... אוהבת אותך כל כך אל תשכחי את זה בחיים
אה ותודה על הכלללל
רעות
ותרשי לי להוסיף משהו קטן קטן: עדי סתמי!

יעל 13

New member
רעותיייייי!!!!!!!!!!!!!

המון המון תודהה!!! דברי איתי יותר מאוחר
עדי באמת תסתמי

Koala Girl

New member
מה את מחממת../images/Emo3.gif

נעל
אני רק רוצה להבין מה לעזאזל עשיתי?!

צוף בו

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

עד 120
המון המון אושר
בריאות והצלחה
ושכל משאלותיך יתגשמו גליה

אמרתי לך כבר על הבוקר אבל....

מותק! שיהיה לך יומולדת מקסים. והרבה מזל טוב . הרבה כיף וצחוקים כמו שרק את יודעת לעשות . . . . . אוהבת המון המון קרן

לווולללללללהההההההההההההה../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

כולם יודעים שאני גרועה בברכות אז אני נורא אקצר
[[חוץ מזה כבר דיברתי איתך
אז אולי אני לא אכתוב לך? שיהיה אני כתוב לי {מחשוב עם עצמי אנוכי ואני:]] } .............]] אז שיהיה לך המון המון המון המון המון המוווווווווןןןןןןןןן מזלטוווובבייםם:]] ויומולדת מדהים כמוךך
שתמשיכי להיות כזאת קרועה,מצחיקה,נעלולית,גנובה,מקסימה,חמודה, והככללל:]]]]]]] ושיהיה לך המון בריאות,אושר,יושר,כושר,צחוק,אהבה [[**חייל**חייל**]]נממ וזהו
מקווה בשבילך שלא יעשו לך באלגן במשרד הפנים
אוהבתותך המוווננננננננניייםםםםם
עינב

למעלה