למיי יש יומולדת...??

מזל טובבבבבבבבבבבבבב../images/Emo24.gif

עד 53365665 שנה שהיהלך בריאותא ושר ועושר 55 שהיה לך יומלדת יפה כמו שאת מהממת מואאאאאאאאאאאאאאאאע ענקית

../images/Emo39.gifיעלוששש../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo99.gif

היום יומולדת היום יומולדת לילדה הכייי חמודהה
יעלושקההה
יעליי איזה פצצה שיש לך יומולדת חח מקווה שאת מנצלת אותה טוב בנתיים סומכת עלייך
לפני כל האיחולים תמשיכי לשמור על הקיים תמשיכי להיות,ילדה באמתת אמיתית,מצחיקה,מקשיבה,נותנת עצות מועילות,חברותית,שרוטה[במובן הטוב חח],כיף לדבר איתך,ומעניינת
מאחלת לך השנה וכל שנה ושנה:
מלאאא מזל טובים
ה=ר=ב=ה בריאותתת
אושר
עושר,:]
וכמובן ש.....-יושר
שכל מה שתרצי ותבקשי יתגשם על הצד הטוב ביותר
שיהיה לך הצלחה בכל תחום בלימודים,בחיים,עם החברים
מקווה שכל המתנות שתבקשי תקבלי
ושנמשיך לשמור על קשר ויותר ממה שעכשיו אני תאאמיד פה for u
ו..כ==ל מה שאני מאחלת לעצמי מאחלת --לך
אוהבת אותך המון המון המוןן.. -
-
נופר:]

יעליייייי!!

שיהיה לך המון המון מזל טוב!! עד 120 תהני, תחגגי, תעשי חיים!! חח אני לא יכולה לכתוב פה הכל.. אז ת'ברכה תקבלי במסר יותר מאוחר
(מצטערת על האיחור..) אני אוהבת אותך המונייייים

חופייי

New member
יעלוששששששששששששש../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

באיחור מטורףףףף מזל טוב מאמי, עד 120
את ילדה מדהימה, ועם הכי הרבה קריזות שאני מכירה חחח
כפרעלייך, אל תשתני לעולם
אוהבת

Koala Girl

New member
באיחור......

המון מזל טוווווווווווווב!!!
אושר,עושר,וכו וכו.....
את יודעת שאני לא טובה בברכות....אבל בדיוק חשבתי על שיר
אז- יום הולדת היום יום הולדת שמח היום זה יום כזה שבא לך לבכות משמחה, היום הוא יום בו המלאך לחש לך את שמך, איך עליך להנהיג כשתצא לדרך ויהיה מדאיג, היום גילו לך הכל היום אתה תבין הכל היום יום הולדת שמח היום זה יום כזה שבא לך לצעוק מבושה, היום הוא יום בו המלאך שאל אותך מה איתך, מה קורה לך היום כשאתה בדרך ואתה גדול, היום שכחת את הכל היום קרה לך הכל היום יום הולדת שמח היום זה יום כזה שבא לך לשכב בשלווה, היום הוא יום בו אלוקים בירך אותך והוא תמיד שומר אותך בזה היום והוא תמיד יעיר אותך מהחלום היום אתה תשכח הכל היום אתה תבין הכל היום יום הולדת שמח היום

למעלה