למישהו יודע אם מקפליי סיימו לצלם תס

just jenny

New member
באמת?!? חחחח

מוזר זה נראה כאילו זה הקול שלו
בכל מקרה הקליפ מצחיק.. אבל גם קצת דפוקXD

beyonce3

New member
אמ...

לי יש הוט..וזה בערוץ 7.ביס אני לא יודעת באיזה ערוץ זה..ומאי תשימי לב להבדל...זה ב-ביביסי פריים.....

DesertRose7

New member
זה בדיוק הקטע!

מי שראתה את כל הרד נוז דיי או אפילו חלק .. זה משם! פשוט אמרו שאם יצליחו לגייס ככה וככה או משהו כזה גם יוציאו את זה בתור סינגל של רד נוז דיי בנוסף לסינגל של מקפליי וגם ההכנסות של זה ילכו לצדקה אז פשוט השאירו את אותו קליפ שהיה שם. אנחנו לא ממש מבינים מה הולך שם כי זה בריטי וכל מי שבקליפ איתו גם וכנראה שאלה בדיחות פרטיות של בריטניה.

PunK RocK 1o1

New member
חחח הקליפ של פיטר וטוני

פשוט ענק.. חחחחחחחחחחח אני הכי אוהבת בקליפ את האיש הזקן הקטן שנופל מהמסלול בסוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא מצחיק אותי כל פעם מחדש!!

DesertRose7

New member
וגן הבובה המוזרה הזאתי!

אני בכלל אוהב תאת הקטעים שמוחאים כפיים!! אוי זה שיר נחמד ומצחיק

beyonce3

New member
אוי נכון!

בכלל זה שיר חמוד...אבל איך ג'ונתן צחק עליו...שהוא אמר משהו על זה שהוא נפל..ועשו את זה בהילוך חוזר פעמיים!לא אנושי!!!!!!חיחיחיחיח...אבל הבובה נפלה בכוונה..כי יאנו זרקו עליה כדור שלג...אבל הוא נפל בלי כוונה..ולכן זה היה מצחיק!...ואכן כל שאר האנשים זה כנראה הסלבס שהם מכירים ובדיחות פרטיות שלהם...אבל הכי אהבתי בכל הרד נוז שהיה..זה הקטע שהם צעקו במוזיאון..ודיק ודום משחקים ואתה בסוף....חחח...אבל זה היה מצחיק עם הילדה הזאת שניגשה עליהם,ולא יודעת מי מהם אמר לה כזה היי,ונתן לה "מכונת" על הראש?חיחיח...אבל עדיין...בחל שמקפליי הדרדרו למקום ה-17......(!!!!!!!!!!!!)....אה..ובנוסף לצעקות במוזיאון...ג'ונתן..מהזה היה אמור להיות הפס האדום הזה?!הכי מצחיק היה הראיון שלו עם באסטד...חח.אחריי שהם חזרו מיפן...חח.איך הוא לא הפסזיק לרדת על ג'יימס...יוווווווווו...חחח..טוב..כתבתי מגילה שלא מעניינת אף אחד...

just jenny

New member
עלע לאט מי טל יו סומטינג../images/Emo26.gif

לפעמים יש לך הודעות כל כך ארוכות שאין לי כח לקרוא
חחחחחח במיוחד עם הצבע המודגש
קחי זאת במתמטיקע

beyonce3

New member
לקחתי...אבל......

אני לא מאמינה שככה את וגאדי הולכים להפוך אותי לסבתא.אחריי השיחה,התינוק שלי הולך לכתוב בטוסיק!אני לא מאמינה שאותך הוא הכניס להיריון גנ'ע..ומאי הכניסה אותו להיריון!אתם שניכם החלטם להפוך אותי בשלב הזה כשאני עובדת על האווירונים שלי עם הארי?!גרעעעעעעעעע

mayoosh4

New member
גמני הכנסתי אותו להריון!

מסכן. הולכת לצאת שלישיה!

just jenny

New member
מה דאגי הולך ללדת?!?../images/Emo2.gif

אז... אז... אז.. הוא בגד בי המנייק!!

just jenny

New member
חחחחחחחחחח זה לא

אמור להפריע לך ולהארי לעבוד על האווירונים
בכל מקרה גאדי יהיה בהריון.. מה הוא ארנולד שווארצנגר?!? חחחחח כי היה איתו איזה סרט שהוא נכנס להריון

beyonce3

New member
מה?!

קודם כל מיי..איך את הכנסת אותו?!או את או מאי!אני דורשת עכשיו שאחת מכן תיקח אחריות על התינוק שנמצא בביטנו של גאדי הקטן שלי!וג'נע...זה כן אמור להפריע לעשיית האווירונים שלי ושל הארי!כי אני אצרטך לעזור לך לגדל את תמר!את עוד לא מנוסה,ואני כן!גרעעעעעעעעע

just jenny

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

עלע יום אחד תהרגי אותי!!! כבר החלטת סופית על תמר?!

למעלה