למישהו/י רעיון למתנה למאמנת מקסימה?

solsad

New member
כן

אם היא מקסימה סימן שהיא נהנתה, ולפיכך המתנה הטובה היא שתציע לה לעבוד במשרדך ולהיות חלק ממנו (שותפה לעבודה). מה דעתך ?

ובכן:

זה בהחלט נושא שעלה כמה וכמה פעמים... אבל אני חשבתי על מתנה קצת יתר אישית, במיחד שיש לך יומולדת בקרוב.

solsad

New member
אז משהו בסיגנון

סלסלה עם שוקולדים, אוזני המן, .... לדעתי כשברקע אתה מציע הצעות גדולות לקידום, אז מתנה קטנה כמו משהו בסיגנון הסלסלה יכולה להיות יפה ונעימה גם ליומלדת וגם לחג פורים. מה דעתך ?

משהו למשרד יכול להיות נחמד

זה גם משהו שיזכיר אותך. תראה אולי תמונה, או משהו להניח על השולחן. אם אתה רוצה משהו יותר אישי אז אולי באמת שוקולדים ממש איכותיים, אבל אני חושבת שעדיף משהו שיגרום לה להזכר בך. מה היא אוהבת?

אז ככה..../images/Emo8.gif

1. כל אישה, כמעט, אוהבת לקבל זר פרחים. 2. יש היום זרי שוקולדים מדהימים עם סוכריות גומי והמון דברים טובים. 3. מראה יפה לחדר עם חריטת הקדשה ממך (ועם הטלפון, לא ישכחו אותך). יש מיליון רעיונות, לא מכירה אותה..

ומה עם "רק אל תקנה לי ורד..."?

אבל לקחתי לתשומת ליבי. במקרה שלה - היא באמת אוהבת פרחים....

יש היום זרים ממתקים

או פירות יבשים, שזה ממש יפה. אבל הכי כדאי בעיני משהו למשרד שישאר לה כמזכרת למשל מחזיק לכרטיסי ביקור, או אפילו קופסא לכרטיסי ביקור ששמים בתיק עם חריטה אישית.

../images/Emo141.gif לי כן תקנה ורד!!

הכוונה בשיר היא לגברים שלא קונים ועושים מכל הלב, אני בטוחה שאתה כן!

תודה! ../images/Emo140.gif

הייתה בחינה ממש אכזרית מבחינת אחוזי ההצלחה, אבל.... יומיים אחרי הטקס התחלתי לעבוד במשרד פרטי שעוסק במשפט מסחרי. עובדים עד 18:00, כך שתמיד עייפים אך מרוצים
אני אוטוטו יוצאת הבייתה!

6 זה בכלל לא רע... :)

ובהתחשב שיש לך גם זמן לבקר בפורום אז....(טוב אני לא צריך להמשיך, את בטח מבינה)

למעלה