קצת יותר מתקדם האבא הביולוגי שלו יקח אותו מכריסטיאן
T The GereV New member 1/8/05 #22 ../images/Emo58.gif קצת יותר מתקדם האבא הביולוגי שלו יקח אותו מכריסטיאן
M moofi New member 31/7/05 #17 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif למישהו יש במקרה את התמונה של זאתי שמאט דרס אותה... אבל אחרי התאונה..? פשוט פיספסתי את הפרק הזה.. לצערי..
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif למישהו יש במקרה את התמונה של זאתי שמאט דרס אותה... אבל אחרי התאונה..? פשוט פיספסתי את הפרק הזה.. לצערי..
M moofi New member 31/7/05 #20 ../images/Emo58.gif מישהו מוכן להסביר לי מה בדיוק מריל עושה לכריסטיאן שם????
M moofi New member 1/8/05 #23 תרשמי*** ואין לי מושג מאיזה פרק הספויילר... אם הייתי יודעת הייתי כותבת..
M moofi New member 1/8/05 #26 ../images/Emo58.gif מישהו מוכן להסביר לי מה בדיוק מריל עושה לכריסטיאן?!?!?! התמונה מתוך פרק 13 בעונה השנייה של הסדרה. שיווו ראיתי בתמונות את הבית של ג'וליאן... פשוא ארמון!!!
../images/Emo58.gif מישהו מוכן להסביר לי מה בדיוק מריל עושה לכריסטיאן?!?!?! התמונה מתוך פרק 13 בעונה השנייה של הסדרה. שיווו ראיתי בתמונות את הבית של ג'וליאן... פשוא ארמון!!!
R RenanaD New member 1/8/05 #27 yaelz22-ההודעה שלך נמחקה ../images/Emo131.gif אסור לכתוב ספוילר בכותרת ההודעה! את תוכן הספוילר יש לכתוב בגוף ההודעה בלבד ולסמן בכותרת. עכשיו נהרס לי הכל!
yaelz22-ההודעה שלך נמחקה ../images/Emo131.gif אסור לכתוב ספוילר בכותרת ההודעה! את תוכן הספוילר יש לכתוב בגוף ההודעה בלבד ולסמן בכותרת. עכשיו נהרס לי הכל!
R RenanaD New member 1/8/05 #29 את יכולה לקרוא באדמין ../images/Emo131.gif אבל אל תהרסי לעצמך, זה ספוילר ע-נ-ק! המשך הסדרה ממש נהרס לי!
את יכולה לקרוא באדמין ../images/Emo131.gif אבל אל תהרסי לעצמך, זה ספוילר ע-נ-ק! המשך הסדרה ממש נהרס לי!
R Rachel47 New member 2/8/05 #31 ...../images/Emo15.gif 1. וואלה אפשר לקרוא באדמין 2. טוב תודה מאמי אני לא אקרא ושוב סופרננע הצילה את היום....
...../images/Emo15.gif 1. וואלה אפשר לקרוא באדמין 2. טוב תודה מאמי אני לא אקרא ושוב סופרננע הצילה את היום....