למישהי אחרי IVF בשבוע 6+4 לא היה דופק?

צומבה1

New member
למישהי אחרי IVF בשבוע 6+4 לא היה דופק?

למרות האופטימיות הזהירה שנשבה מקופרמינץ אתמול, כי השק גדל יפה ונוסף שק חלמון , ככל שאני קוראת זה לא תקין שלא נצפה עובר ולא דופק ! מחר אני אצל בר חווה אבל ככ חוששת ...איכשהו כל הסיפורים על דופק מאוחר הם טעות בחישוב זמן ההריון, לא משהו שקורה בהפריה .... אוףףף משתגעת

a morph

New member
אוף, איזה סיוט זה

יקירה, אני ממליצה לך בחום לא ללכת מחר לבדיקה... זה צפוף מדי, וגם אם לא יימצא דופק מחר יגידו לך לבוא שוב בעוד כמה ימים.
אני ממליצה לך לגייס את כל כוחות הנפש שלך ולהמתין עוד שבוע, או לפחות לשבוע 7+1, כדי שתוכלי לקבל תשובה חד משמעית.
בדיקות תכופות מדי הן מורטות עצבים, גם בהריון תקין וגם בהריון לא תקין.
תחזיקי מעמד.

צומבה1

New member
תודה לא בטוחה שמסוגלת לחכות.....

ותכלס, מה בדיוק הסיכוי שיהיה כבר תקין ??

giraffelle

New member
רגע, אם זה בטני זה עוד יותר אופטימי

כי הרזולוציה נמוכה יותר וקשה לראות עוברים קטנים או את הדופק שלהם

צומבה1

New member
קופרמינץ טען שזה לא משנה שבטני

ואם היה דופק היה רואה. כמו כן בדק זרימת דם ואמר שלא ראה.

טלי963

New member
לדעתי זה מאוד משנה

במיוחד בשלב הזה.
אני אגיד לך יותר מזה, אצלי בסקירה שניה (שעובר כבר גדול) הרופא לא היה בטוח במשהו וכדי לוודא עשה לי בדיקה וגינלית כי רואים בה יותר טוב.
אני גם לא יודעת מה איכות המכשיר אצך קופרמינץ, אבל אצל בר חוה מדובר במכשיר מאוד מתקדם.
מחזיקה לך אצבעות, חוסר ודאות זה הכי גרוע.
המון בהצלחה

צומבה1

New member
הלוואי שזו הסיבה ...

קופרמינץ רופא מהשורה הראשונה ואין לי ספק שהמכשור שלו מהמתקדמים. כן יש בי איזו תקווה שאולי רופא אחר כמו בר חווה מומחה לאולטרסאונד וגם עם מכשור טוב יצליח לתת תשובות קצת יותר ודאיות .... ההתנה הורגת אותי. בת 43 והסיכויים לא לטובתי .../:

קשההההה !

צומבה כמה כוחות את צריכה, מצטערת על הדרך הארוכה והמייסרת. כל כך כל כך מקווה שיופיע הדופק המיוחל. ככל שאני יודעת את בנקודת זמן גבולית, ואין ברירה אלא להמתין. אני בטוחה שאם לא יימצא עובר עם דופק מחר, זו תהיה ההנחיה. מצאתי סיפור של מישהי שאחרי הפריה לא נצפה עובר או דופק בשבוע 6+3 ושבוע לאחר מכן היה דופק תקין (כרגע היא בשבוע 17), ואני בטוחה שיש סיפורים נוספים. מחכה איתך במתח. שולחת חיבוק על ההמתנה מורטת העצבים.

צומבה1

New member
תודה על נסיון העידוד ....סיפור אולטימי

אכן הדרך מייגעת .. ועוד לא התחלנו ..... אני לא מבינה איך זה שלא רואים עובר ואז אמורים לראות דופק. אבל קופרמינץ התעקש וחזר ואמר שככה זה. לא רואים עובר ובשניה שרואים , רואים דופק. אין עובר בלי דופק. שמעת על כזה דבר?

a morph

New member
כן, זה אכן ככה

הסיבה לכך היא שהדופק למעשה מתחיל מוקדם יותר, בשבוע 5, בשלב שהעובר עוד כל כך קטן שלא משנה באיזה מכשיר ובאיזו גישה יבדקו - לא יראו אותו. ברגע שהוא מספיק גדול כדי להיראות - רואים גם עובר וגם דופק.

giraffelle

New member
אבל מעשית זה בהחלט קורה שרואים עובר בלי דופק

אם כי זה אכן נוטה יותר לקרות במכשירים פחות טובים, במכשיר חדש עם רזולוציה גבוהה באמת פחות סביר שיראו את העובר בלי שיראו את הדופק.

היא321

New member
אני בדיוק בשבוע שלך 6+4

אולי באמת כדאי להתאפק ולעשות ביום חמישי כשכבר תהיי 7+1?
אני מחזיקה את עצמי מ 5+1 (שק) עד 7+1. ודווקא בגלל שיודעת כמה התשובות הלא וודאיות מחרפנות בחרתי להמתין הפעם.

צומבה1

New member
יום חמישי אני נוסעת לחופשה.......

לא מסוגלת נפשית לדחות לכמה ימים אחר כך.... מאחלת לך דופק ושהכל תקין ! עדכני

צומבה1

New member
בר חווה טוען כל הזמן שזה תקין ואין מה להלחץ

מופיע אצלו בעלון שמחלק לכל הריונית. תראי אם זה מתחזק והופך לדמי ממש אבל הכתמות לדעתי לא אמורות לרגש... רק להיות בצד הבטוח, אם את מקבלת תמיכה אולי שווה לבדוק אם צריך ?

היא321

New member
אני עם אנדומטרין

בהריון הקודם דיממתי 3 שבועות. לכן נשארתי יחסית רגועה עכשיו והלכתי לישון בשקט בלילה. התעוררתי בלילה לפיפי ולא ראיתי כלום, אבל אולי זה כי הייתי במצב שכיבה הרבה זמן. דברים כאלה באים בדרך כלל בעמידה חח

riki2408

New member
למה לחכות ל7+1?

אני עם סיפור דומה לצומבה
6+6 אחרי הפריה ,אתמול הרופא בדק ואמר שיש שק חלמון ושק הריון בגודל 4 מ"מ,יש עובר קטן 2 ממ ,אך לא נצפה דופק.לחזור עוד כמה ימים ,כי לפעמים העובר עם משקל קטן ומתפתח לאט יותר.אני גרה בחול ושלחתי את זה לבר חוה שהוא מטפל בי בישראל והוא אמר שהסיכוי קלוש..
אחכה ליום שני 7+4 מקווה שיראו משהו..השאלה עד מתי מחכים לראות דופק??

למעלה