למישהי אחרי IVF בשבוע 6+4 לא היה דופק?

היא321

New member
אין לי מושג עד מתי מחכים..

בהריון הקודם הלכתי ב 6+1 והרופא ראה עובר בגודל 2.5 מ"מ ואמר שחושב שהוא רואה משהו זז אבל לא יכול להתחייב שזה דופק כי קשה לראות לב פועם בתוך פחות מ 3 מ"מ. שלח אותי הביתה ולחזור בעוד 3 ימים. כמובן שאלה היו 3 ימים מאוד ארוכים. בשבוע 6+4 חזרתי לרופא וכבר נצפה דופק ברור.
הפעם חיכיתי ל 7+1 כדי לא להתעלל בעצמי במידה ושוב היה משהו לא ברור. ב 7+1 כבר מצפים לראות דופק ברור. היה קצת קשה להמתין ל 7+1 אבל זה ממש שווה ביחס לפעם הקודמת כשמיהרתי.

צומבה1

New member
כצפוי לא תקין .... תודה לכל המתעניינות והמעודדות

תהיות האם אני לא הופכת לדמות בכל הכתבות האלו שרופאים מטפלים במטופלות פוריות זקנות וללא סיכוי ....בר חווה אמר שצריך להסתכל על החצי כוס המלאה כי אני מאוד פוריה לגילי והריונות נקלטים .... אני כרגע מוצפת מחשבות ממיליון כיוונים שונים...

היא321

New member
אוף, מצטערת לשמוע :(

מקווה שההריון התקין יגיע במהרה!
יש לך ילד בבית?
זה הריון שני שלא תקין?
זה סופי שזה לא תקין?

צומבה1

New member
יש לי ילדה בת 6.5.. זה הריון שני לא תקין ..

הקודם היה דופק והפסיק בשבוע 8/9. גיליתי בשבוע 12.הסתבך עם גרידא ושאריות והסטרו ניתוחית ....
בר חווה אמר שזה בטוח לא תקין. נוטה לסמוך עליו. לא היה אומר סתם ........
תודה בכל מקרה ;)

אני ממש מצטערת לשמוע

כל כך קיוויתי עבורך!בטוחה שהמחשבות מאד מציפות. האם את צריכה לעבור התערבות רפואית לסיום ההריון או שאת ממתינה להפלה טבעית? המון המון חיבוקים.

צומבה1

New member
תודה. ממתינה להפלה טבעית שבוע

ואם לא יזוז כלום אז המליץ ציטוטק. המח מלא במחשבות כמובן .. באופן מוזר אתמול בלילה היתה הקלה. כי איכשהו ידעתי והחוסר וודאות הזה משתק. בר חווה היה שופע אופטימיות על כמה אני פוריה לא כפי גילי וכמובן מתכנן את הטיפול הקרוב ... אני כמובן מתכננת להמשיך בינתיים אבל השאלה בראש של האם בגיל 43 למרות שהעוברים תקינים מעבדתית ויפים ויש לא מעט כל פעם והרבה ביציות , האם לא יתכן שכל העוברים פגומים ? אטלי זה בלסטו תקין מתוך 20 או 30 ואז לא אגיע אליו בכלל... עסוקה במחשבות על הזמן שבוזבז בשנים האחרונות ואיך אנחנו נשואים 10 שנים (מחר......;() וכל ה״ הספק ״ הוא ילדה בת 6.5. יכולנו להיות שבט. והכל כי אני דחיתי ממיליון סיבות. גם ילדה ראשונה וגם אחכ. אוי, אם היה לי לפני 10 שנים השכל של היום ......;(

a morph

New member

מאוד מזדהה עם תחושת ההקלה שתיארת. לי היה הריון שהדופק הופיע מאוד מאוחר (בשבוע 7, וגם גודל העובר היה קטן בשבוע מגיל ההריון) וכעבור שבוע נדם.
הבדיקות החוזרות התכופות, שלא הניבו תשובות חד משמעיות, פשוט חירבו לי את הנפש, וכשכבר קיבלתי תשובה סופית שאין דופק ולהפסיק תמיכה הרגשתי הקלה מסוימת.
הלוואי הלוואי שתזכי להריון תקין ובידיים מלאות, בקרוב.

riki2408

New member
חיבוק ענקי

ענק ענק ענק ענק
מבינה ללבך ;( אני בלי ילד אחד ואיכות הביציות והזרעים לא הכי טובים .. (בת 36 עוד חודשיים.)
לא מצליחה להתאושש מהחלום הרע שאני נמצאת בו מאז אתמול..

hatalya

New member
): אוף. מצטערת לשמוע

עצוב ומבאס.. הלוואי ויהיה פשוט יותר וטוב יותר בהמשך

למעלה