למישו יש מושג?

התעוט

New member
קודם כל שוב אם יש להם דעות אחרות

מהחילונים זה לא אומר שהם מסוממים גם לא בנפש,דבר שני כתבתי `תעוט` כמו התעויוט,ואם תקרא נגיד להראל בן עמי לא תגיד לו בואי שניה תעוט...

חחחח

יש לנו תעויוט עם שריטות... וואלה יצאת שפיץ בחיי... אני כבר בעבודה אז לא יכול להאריך אבל אחלה אתה חחחחחח

bati77

New member
זה לא קשור לדעות..

זה קשור לאמונה העיוורת שהיא כמו סם.

bati77

New member
לא שמעתי שהוא התחרט

אבל אם כן אז תשאל אותו למה לא אותי..

התעוט

New member
הוא התחרט בפירוש בראיון לשלי

יחימוביץ בטלויזיה ב2004,היא שאלה אותו אתה מתחרט על איזה שיר שכתבת?אז הוא ענה כן,בשיר אלימות יש שורה וכו` וכו`,זה נכתב בטיפשות,הוא לא פירט למה,תשאלי אפי` את ליאורנר

bati77

New member
אין לי בעיה שהוא יתחרט...

כולה אמרתי לך מה השורה אומרת

התעוט

New member
כולה הסברתי לך איפה הוא התחרט,

כי אמרת שלא שמעת שהוא התחרט,לא כעסתי ולא התעצבנתי...

הוא התכוון לחרדים פנאטים.

הוא אמר פעם בהופעה שהוא מצטער שהוא הכליל ואמר דתיים ושזה נאמר מתוך בורות והוא התכוון בכלל לחרדים.

בצילו של יום קיץ (ענבים)

אם אתה שואל מה זה פנאטים... פנאטים זה הורים שלא נותנים לילד לאכול ארוחת שבת כי הוא לא הלך לבית כנסת... פנאטים זה הורים שנועלים ילד מחוץ לבית רק כי הוא בא 15 דקות מאוחר מהזמן שהקציבו לו... פנאטים זה הורים שבכל רגע נתון השתמשו באלימות מילולית... וגם פיזית!!! ועברתי את זה.....אז לא לספרר לי על הבדלים פנאטיות ועיורון לאלוהים ודת...

ולא שאני מתלונן...

אני מאושר היום....חופשי כמו פרפר... מרויח במשרד חקירות מה ש 2 הורים שלי לא מרוויחים.... אבל אני בסך הכל ילד... ילד שרצה שהורים שלו יאהבו אותו כמו כולם... ולא רק את אלוהים שלהם...

אני חושב ש...

קודם כל - אין קשר בין שני המשפטים האלה. הגאון הגרמני (איזה מדען או משהו) המציא יוד בלי צבעים.. כאילו זה סוג של עידוד אלימות, כאילו אנשים מנסים להסתיר את הפגיעה שלהם מאלימות. (משום מה אני חשבתי שזה דיו בלי צבעים, כאילו מרמים אנשים תמימים). והכבוד נאבד לאנשים חלשים. מרביצים להם...

Hosh17

New member
קראתי תקישור שליאורנר שם

ושם הניתוח למשפט נראה הכי נורמלי... כאילו העולם מתעסק בדברים הפחות חשובים- גאון (גאון בציניות) גרמני המציא יוד בלי צבעים... כאילו אתה ממציא יוד בלי צבעים, ממש הצלת תעולם... "גאון" בזמן שהחלשים,שגם ככה הם חלשים, הכי פחות נחשבים...

למעלה