קודם כל אני בחורה שנית הייתי רוצה לדעת איך זה הולך? אני מבינה שאני לא יכולה להביא עו"ד האם אני צריכה לאסוף ראיות? להלן הסיפור: אני כיום בהריון בחודש רביעי, התחלתי להתאמן ולאחר חודש וחצי גיליתי שאני בהריון, הודעתי למכון כושר והם ביקשו אישור מהרופא על כך שאני בהריון אמרתי להם שיש לי רק עוד חודשים תור והם אמרו אין בעיה ברגע שהיה לך תבואי ותעשי הקפאה. לכל אורך הדרך הטעו אותי בנות הקבלה ולא אמרו לי שתהיה בעיה עם המנוי נגמר ההפך הגמור נתנו לי הרגשה שהכול יהיה בסדר ברגע שאני אביא את האישור מהרופא נשים בלבד. יש לציין שהודעתי מראש שאני בהריון. המנהלת שרות לקוחות חסמה אותי בכל אפשרות לדבר עם מנהל מכון כושר כל פעם מחדש. באנו לשם ודיברנו והיפתרון היחיד שלהם זה: תעשי מנוי לשנה ונוסיף לך את החודש וחצי. אחרי היחס שלהם אני לא רוצה לחזור לשם בכלל למרות שהיה לי מאוד כיף שם. אם בדקנו את האפשרות במידה שאני אלד כמה הקפאה הם ייתנו לי? לא יותר משבועים. התקשרתי אני וחברה לשם סתם לשאול יעני מתעניינות על המכון הסברתי להם שחברה שלי עוד 5 חודשים יולדת.. אמרו לה שבעינן הקפאה יש גמישות מרובה... רק צריך לרשום הערה בחוזה. חשוב לציין שבחוזה שלי לא רשום שום דבר על ענין הקפאות . רציתי לדעת לפי דעתך האם יש לי סיכוי לנצח פה ? כי אני למרות שהם בטח חושבים שהם נתקלו במשהי שקטה אני הולכת להגיש תביעה. גיסתי עו"ד והיא תרשום להם מכתב "יפה"