למי הכי מגיע לזכות במיליון? תגיבו כאן.

למי הכי מגיע לזכות במיליון? תגיבו כאן.

לפי דעתי לאון צריך לזכות בגלל שהוא היחיד שלא טייל בעולם ולא היה לו מותרויות כל החיים ואני מרגיש שהוא היחיד שמתנהג כמו עצמו בבית,במשך כל שישים היום בבית, הוא הראה את אופיו האמיתי ולכן מגיע לו הכי לזכות, השאר בבית "הרוב" רוצים לזכות בכסף דוגמת (יוסי,עינב,איתי,ונסה,ואולי גם צבר) אבל לגבי צבר אני לא בטוח כי אם הוא היה יכול לבחור מי יזכה, אז הוא היה אומר לאון וכך גם שפרה ורנין לגבי עינב ויוסי איתי וונסה הם יותר מדי מרוכזים בעצמם כדי לחשוב שמישהו אחר לוקח להם את הכסף. השלישיה שלי לגמר היא: לאון,יוסי,צבר או שפרה בתקווה שלאון יקח תמיליון.

MEYTAL 14

New member
כמובן שיוסי

למרות שלא אכפת לי גם אם ונסה תקח, הם שני הפייבוריטים שלי.

jaycom

New member
אני חושב שחגית צריכה לזכות

כי היא אף פעם לא הייתה בבית שאן. ושמעתי שזה מקום מזה יפה... בגלל זה מגיע לה לזכות.

עינב תחגוג חופשי

לא נראה לאף אחד שליוסי יש מספיק כסף כדי שהוא יצטרך את המיליון הזה,במיוחד שעינב תחגוג לו על הכסף שהוא הרוויח והיא תבזבז כאילו אין מחר.

../images/Emo60.gifיוסי/עינב/לאון..

3 הפייבוריטים שלי שמקווה שיהיו השלישייה

אינה. אם זה היה משחק ש"ח אינה היתה קספרוב

הצעדים שהיא הזיזה מאז שהגיעה לוילה, הם פשוט גאוניים. שימו לב איך היא גם הצליחה לחולל שינויים אדירים בוילה, להפריד כוחות, ליצור מתח ואינטריגות, ואף להציג את זה בעיני הדיירים הותיקים כאילו לא היא אחראית לשינוי הזה. שהרי אף אחד לא סופר את אינה, שרבים רואים בה טיפשה סתומה ואהבלה. ככה משחקים את המשחק, ככה שיחק אותו בובליל, ועכשיו משחקת אותו אינה ובגדול. ורק מי שיודע לקרוא את המשחק ולשחק אותו נכון, ינצח בו בסופו של דבר.

oritr69

New member
השאלה לא למי מגיע אלה מי יזכה באמת!!!????????

אולי איתי יביא אותה באנדר דוג בגדול??????????????????????????????עד עכשיו ונסה סחבה אותו אולי לגמר יוסי יסחוב אותו ושם הוא יפרוץ, כי הוא לא ביזבז כוחות עד עכשיו, ככה זה ניראה ונכון שהוא שטף כלים!!

למעלה