למי הכי מגיע לזכות במיליון? תגיבו כאן.

זברה17

New member
רנין חלקלקה כמו צלופח.מעוררת גועל.

רנין לא אמינה . בעלת אלף הפרצופים. אין לה בעיה לתקוע סכין ואחר כך לחבק. לא אוהבת את הדמות שלה .זורקת פצצות עשן וריכולים. לא הייתי רוצה להיות חברה של אחת כזאת.

אבל אתם שוב שוכחים את שלושת התזכורות שציינתי

לא אנחנו הצופים קובעים מי יודח. דיירי הוילה, קרי: המתמודדים עצמם קובעים זאת בינם לבין עצמם. ורנין נתפסת טוב בעיני רוב הדיירים בוילה, חוץ מאולי, וגם זה לא בטוח, בעיני ארבעת החדשים. אבל אני במקום אינה למשל, לא הייתי ממהר לשרוף את רנין, שכן רנין היא שחקנית חשובה במשחק, ויכולה אפילו לשמש לה כשחקנית חיזוק בשבועות הבאים. גם שפרה וצבר ולאון לא נגד רנין, עינב בכלל חברה טובה שלה ויוסי חולה לה על התחת. גם איתי ווינסה לא רואים בה עדיין איום. ואם לא די בזה, נראה לי אם אני קורא נכון את המשחק, שגם שלושת החדשים האחרים לא רואים ברנין איום. שכן ודאי תסכים איתי שיש להם שחקנים הרבה יותר קשים וכבדים להתמודד מולם... כך שלרנין בהחלט יש סיכוי גבוה להגיע לגמר. עוד שעל פי מה שהבנתי אמורים להגיע חמישה מהם לגמר.

ingel

New member
מזה השטויות האלה:אינה מתחרה רצינית ליוסי

היא תעוף מהר מאוד.היא לא חיננית ולא סימפטית. אין לה חן.זו בעיה מאוד גדולה.

Prime Time

New member
../images/Emo5.gif אני באמת מקווה שתתעוררי ותתפכחי כמו

שהחתימה שלך מבטיחה...

../images/Emo2.gif סקר - מי הכי חם בהאח הגדול? הנה התוצאות:

תוצאות מאתר סקרים - 615 הצבעות: 1. יוסי בובליל (332) 2. עינב בובליל (79) 3. שפרה קורנפלד (69) 4. לאון שניידרובסקי (41) 5. ונסה אלוש (25) 6. צבר גדיש (23) 7. איתי זיו (14) 8. רנין בולוס (13) 9.אינה ברוורמן (9) וחגית, שחר ויוני קיבלו רק 3 הצבעות.. נראה כאילו המשחק הזה כבר סגור חודשיים לפני הסוף.. הורס את המתח קצת אבל זה המצב..

ליאון נחלש כי הוא התלכלך..

בהתחלה הוא הראה את עצמו כתמים ומצחיק אבל עכשיו מסתכלים עליו אחרת..כאחד שהוא ממש לא תמים ,משקר לפעמים ומשחק ברגשות.

קופנגן

New member
אני עם יוסי

אבל אני חושב שעדיף לו שעינב תודח לפני הגמר, כי סביר להניח שחלק גדול מהמצביעים שלה יעברו ויצביעו עבורו. חבל שיבזבז קולות, ממילא את הכסף הוא יחלק בין הילדים.

השלישייה שלי: יוסי. עינב ואינה

לגבי יוסי כולם כבר מכירים ויודעים אין מה להוסיף פשוט "מלך" עינב...אמנם עדיין לא מתקרבת ליוסי אבל היא אמיתית והקהל אוהב אותה. אינה.. נכון עכשיו כולם יגידו שהיא תעוף ראשונה כשהחדשים יכנסו למשחק.. אבל תזכרו דבר אחד. שהדיירים רק ממליצים ואנחנו בבית קובעים ובגלל שהיא עושה הרבה רעש מהומות ותמרות עשן הקהל יאהב אותה ולכן היא תגיע רחוק. זכרו מה אמרתי. אבל יוסי לוקח בגדול אין ספק בזה בברכת שבת שלום לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.

hen96

New member
אני רוצה לציין או שהיא עושה את עצמה טיפשה

או שהיא יותר מזה - הכוונה לאינה-

naty18

New member
איתי לאון יוסי והימור נוסף שלי

שפרה כי אני בכל מקרה די רואה אותה בתור נציגה שם מי-ם אבל בקיצור מי שבאמת ראוי לזכות יזכה ואת זה כולנו נראה בגמר

למעלה