למי יחסרו פלסטיני 48 בחגיגות ה-60 למדינה?

למי יחסרו פלסטיני 48 בחגיגות ה-60 למדינה?

יורשי המופתי בהנהגת פלסטיני 48 'מחרימים' את החגיגות ל-60 שנה למדינה. ובאמת, הם אינם חלק מהמדינה והמקום היחיד שראוי להם לחגוג בו הוא בחמאסטן. הציבור הישראלי יודע זאת מזמן ולכן הוא מחרים מצידו את המגזר - לא קונה אצלם, לא משקיע שם, במידת האפשר לא מעסיק אותם. והחרם הזה רק יילך ויגבר. הם יורקים על המדינה, היישוב היהודי יורק עליהם חזרה בשפה שהם מבינים. שהמופתים הקטנים מהוועד הערבי העליון עם הבל"דים, החד"שים והרע"מים ידאגו להם. לא ירחק היום וחלקם יהיו גם פיזית מחוץ לגבולותינו. מצטער בשביל אותו חלק לא גדול במגזר הרוצה להשתלב במדינה, אבל כמו ב-47/8 הפאשיסטים החוסייניים הורסים לכם את החיים. http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/668/029.html

מוחמד5

New member
מה חדש כאן !!

מי שלא אהב ערבים אף פעם אני לא מצפה ממנו שיתעורר בוקר אחד יאהב אותם, מי שמחרים את הערבים אלה אנישם שמעולם לא קנו אצל ערבים, ואם יש כאלה שקנו , הם קנו בגלל שזאת הייתה המודה ,מי שביקר ומי שהתחכך בחברה הערבית ימשיך, שום אירוע לא השפיע עליו. כנראה מי שלא היה ולא נמצא בישוב ערבי לא יודע על טיב היחסים בין שתי האוכלוסיות. בישוב בו משפחתי מתגוררת, אתה יכול לראות אנשים (לא ערבים() שמחכים בתור בקופת חולים,בבנק, בדואר, מסתובבים בחנויות... חיים בדו קיום מופתי (על אף שחלקם מתגורר בהתנחלות ). מה מצפה מדינה מאזרחיה כששרת החוץ שלה, ועוד שרים בממשלה המכהנת , וקולם עולה בזמן האחרון לטרנספר אותה אוכלוסיה, מה אתם מצפים מאוכלוסיה שהשקם וערב מכנים אותה גייס חמישי, סרטן בגוף המדינה..... מדינה שלא דאגה לחבק את המיעוט שחי בתוכה, מדינה שבאופן עקבי דואגת להפלות את המיעוט שחי בתוכה ומתיחסת אליו כאויב מבפנים. נזכרים במיעוט הזה רק כשרוצים לעשות טקסים ראוותניים !! אנו מעדפים שישקיעו את הכספים האלה בסגירת הפערים שיוצרו ביד מכוונת ומוח מתכנן מאשר לבזבז אותם על הופעה של נינט!! . חוצמזה נניט תופיע בכפר קאסם !! בחיאת.. באמת.... כשמדינה אומרת למיעט שחי בתוכה אתם לא חלק מאתנו אתם איום דימוגרפי המאיים על קיום המדינה אך היא מעיזה לבוא ולבקש ממנו לחגוג איתה !! זה יותר גרוע מאונס ,לאחר שרשרת של מעשים מגונים. די לצביעות ופיזור השקרים רק בכדי לתפוס עוד כותרת .מי שצריך לעשות את חשבון הנפש אלה רשויות המדינה ,60 שנה הם דאגו להנצחת הגזענות וההפליה , במקום לחגוג את האפליה והגזענות הזאת , צריך לפתוח סוכת אבל. ולא לעלות על במות של חגיגות. את חגיגיות הנצחת הגזענות והאפליה נשאיר למי שתומך ובעד העמקת הקרע בין המדינה למיעוט שחי בתוכה.

גידעון1

New member
אפילו סלטעון אמר ששרת החוץ לא התכוונה לטרנספר

אבל אתם חייבים סיבה למסיבה. הפואנטה שלה היתה שלערבים בישראל תהיה תחושת שייכות למדינה פלשתינית קיימת. משהו בסגנון של יהודי התפוצות שיודעים שתמיד יש להם נקודה אדמה להיות בה.

mike00

New member
"העברתי לבשארה בחשאי 390,000$"

"חלפן כספים מירושלים הודה בבימ"ש שהעביר כספים לח"כ לשעבר.הודאתו של החלפן עומדת בניגוד להכחשתו הגורפת של בשארה הטוען שלא קיבל כספים מעבר למשכורת הח"כ." מוחה,כשהמיעוט שבתוכנו בוחר לפרלמנט ונותן גיבוי לבוגד שמכר את המדינה שלו לאחד האוייבים הכי גדולים שלא יתפלא אחר כך שחושדים בו ומתייחסים אליו כאל גיס חמישי.... אתה רוצה עוד דוגמאות למה קיימת הבעיה הזאת??אני מוכן ללקט לך מהעיתונות....תנצל אותי כל עוד אני כאן... ממחר אני בקושי יתחבר למחשב... ושלא תבין לא נכון,אלה לא סיבות לאפליה שאכן קיימת בחלק מהמקומות,לא בסדר גודל שאתה מנסה להציג אבל בהחלט קיימת. אלה רק סיבות ל...." כשמדינה אומרת למיעט שחי בתוכה אתם לא חלק מאתנו אתם איום דימוגרפי המאיים על קיום המדינה" ואת " אך היא מעיזה לבוא ולבקש ממנו לחגוג איתה !! זה יותר גרוע מאונס ,לאחר שרשרת של מעשים מגונים"....אתה יכול לנסות למכור למישהו שעובד באו"ם,אולי לתושבי מדינות ערב שלא יודעים את האמת על המציאות בארץ אלא ניזונים מהחרא שההנהגה והמדיה שלכם מפרסמת.... "די לצביעות ופיזור השקרים רק בכדי לתפוס עוד כותרת ." ו-"את חגיגיות הנצחת הגזענות והאפליה נשאיר למי שתומך ובעד העמקת הקרע בין המדינה למיעוט שחי בתוכה." אתה צריך לומר להנהגה המדהימה שלך בכנסת ולשאר "האליטות" שמייצגות או מתיימרות לייצג אותך....תהיה בטוח שאתה ושכמותך לא תורמים בכלום לשינוי המצב... יום טוב

מוחמד5

New member
שבוחריו יתנו את הדין והחשבון

עוד לפני שהתפרסמה הידיעה על עזיבת בשארה ,אי ידעתי דרך חבר שהוא ברח בגלל מעילה כספית (עוד הרבה לפני שפורסם בתקשורת ). את הדין וחשבון צריך לתת בשארה לציבור בוחריו ולא לי , כי לא בחרתי בו. קל ונוח להיות חכם אחרי מעשה, בשארה בתקופה ההיא היה מחוזר לא רק ע"י התקשורת הערבית אלא ע"י התקשורת היהודית גם כן. הבחור היה מהאליטה לא רק הערבית אלא היהודית גם. איש לא חשד בו , איש לא חשב שהוא עושה משהו בלתי חוקי . מי שטוען אחרת שיקום ויגיד זאת. כל ראשי הממשלה, כל ועדה , כל שר, אפילו הקיצוניים ביותר , שונאינו הגדולים שיותר אומרים בפה מלא שקיימת וישנה אפליה. אם יש מישהו שלא רואה את זה , אז שירכיב משקפיים. אני לא מנסה ולא מוכר דבר שאני לא אמין בהם,כלל ראשון במכירות , אם אתה לא מאמין במוצר שלך אל תמכור אותו אפילו , אני מאוד מאמין במוצר שלי . כלל שני במכירות , מי שמכר גפרור יודע למכור גם מטוס, ומכרתי בחיי יותר מגפרור , החוכמה היא לפנות לקונה פוטנציאלי,ויש מספיק כאלה, ובמקרה הזה הם בעלי המצפון . את תרומתי בחיים לא תוכל לדעת עליה, כי אתה לא מכיר אותי, אבל תהיה בטוח שהתרומה שלי הרבה יותר גדולה מהתרומה שלך בכל מה שקשור לדו קיום, ולחיים משותפים
, יש אפילו מכתבי תודה והוקרה .

mike00

New member
אתה לא הבנת את ההודעה שלי מוחה...

מה להעלב זה בדם ובנשמה אצלכם?? 1.בוחריו יתנו את הדין אבל בגללם גם שאר המגזר ייתן את הדין......ואתה יודע טוב מאוד על מה ולמה... ברגע שיהיה מי שיתנער ממנו אז אפשר יהיה להתחיל לדבר מחדש... ח"כ וואסל טאהא (בל"ד) אמר כי "בשארה הפך למטרה בשל דעותיו ונאומיו. ההאשמות נגדו הן בסך הכל פרשנות ישראלית לשיחות שניהל עם חבריו בזמן המלחמה". ח"כ ג'מאל זחאלקה, הכחיש את הדיווח. "אנו מכחישים את מה שפורסם", אמר בשיחה עם ynet. "בכוונתו של ח"כ בשארה לחזור ארצה". ח"כ מוחמד ברכה (חד"ש),"יש לדחות את העיסוק הפוליטי בעניין הזה" 2.מה זה משנה על ידי מי היה מחוזר?מצידי היה מחוזר על ידי הסבתא של ליברמן....ברגע שנתפס בבגידה היה צריך להתנער ממנו...בפועל עד היום הוא מקבל גיבוי מערביי ישראל... 3.גם אני אומר שיש אפליה,שוב..לא בסדר גודל שאתה מנסה להציג אבל בהחלט קיימת....וחבל מאוד שכך.. 4.אני שמח שאתה יודע את עבודתך.עשה חיל. 5.אני בהחלט לא יודע,אבל כמו שפתחתי את ההודעה כך אני מסיים....חבל שאתה לוקח אישית

מוחמד5

New member
../images/Emo26.gif

מזל שאתה לא שופט בבתי המשפט הישראליים....
בינתיים לא הכוח כלום, בינתיים הוא רק על תקן של חשוד... להעלב זה בדם ובנשמה אצלכם
אצלכם , אצלנו ...!!!! אמירה יפה .

mike00

New member
יש לך טעות....

תפתח ידיעות אחרונות של היום....קריאה נעימה
ואם אתה מרגיש צורך לספר על מכתבי התודה שקיבלת אז בוא אני אספר לך משהו קטן... מאז שאני ילד מסתובבים אצלי בבית ילדים ערבים בני 6-10.......ילדים לקויי למידה.. אמא שלי מלמדת ומאבחנת אותם מעל ל-30 שנה ומהרגע שהתחילה ללמד בבתי ספר אי שם בשנות ה-70 היא לימדה אך ורק בבתי ספר בשכונות ערביות...... כתוצאה מהביקורים הכמעט יומיים של אותם ילדים והוריהם בבית שלי יצא לי לשמוע כמה משפטים מזעזעים,ואחד הילדים ואמא שלו נזרקו מהבית שלי לפני כמה שנים אחרי שהילד "פלט" קצת אחרי יום השואה ש"חבל שמתו רק 6 מיליון".. יש הרבה דברים ששנינו לא יודעים אחד על השני

מוחמד5

New member
../images/Emo10.gif אני מודה

אין לי מנוי לאף עיתון ( הייה לי מנוי גם לידיעו וגם למעריב במשך כ 14 /נה ) אבל הפסקתי את המנוי בגלל המעבר לדירה החדשה, אומנם הבית חדש אבל לצערי אין מתקן למיחזור נייר או פלסטיק, ולכן לא חידשתי את המוני לעיתונים, בשיחה איתם אמרתי , אני אחדש את המנוי בכיף, בתנאי שתציבו בחדר האשפה מתקן למיחזור נייר. מחכה בינתיים להצבת המתקן. מקווה שאין לך טראומה מדברי הילד

mike00

New member
טראומה?ממש לא...

לצערי זה רק מוכיח את מה שהרבה ילדים ערבים ישראלים סופגים בבית....יש עוד הרבה התבטאויות דומות ששמעתי.. ואותם ילדים לא חיים ברשות,וגם לא באיזה כפר....הם חיים ביפו......עיר מעורבת אעלק... רק שתדע שאמא שלי היא ימנית בדיעותיה....אבל היא מאמינה שהשינוי יבוא מחינוך... היא טוענת שילד שיקבל את הכלים להשתלב בחברה הישראלית[לא הציונית ולא היהודית....הישראלית!!]יוכל להיות חלק ממנה כשיגדל... ובקשר לבשארה.....אותו חלפן כספים הגיע לעסקת טיעון והפליל את בשארה בצורה שלא משתמעת לשתי פנים... לצערי את בשארה בית משפט ישראלי לא יוכל להרשיע בצורה נורמלית אלא רק שלא בפניו... העובדה שהוא בחר לברוח מכאן שוות ערך להודעה באשמה,ולא יעזרו לו כל הראיונות שהוא עושה מחו"ל...

ידעת והסתרת מאיתנו, מוחמד5?

במילים אחרות: בשארה גנב מבני עמו ורימה אותם. לא חדש ולא מפתיע: גם המופתי ומרעיו וגם הראיס ערפאת גנבו מעמם הפלסטיני המסכן.

שינוי ריבונות הוא אינו טרנספר! על אחת כמה

וכמה כאשר מדובר בציבור שאינו מזדהה עם מדינתו, רואה ביהודים בתור פולשים זרים, מתנגד ללאומיות היהודית, תומך בלאומיות הפלשתינית והכי חשוב מתנגד לזכותם של היהודים כאן להגדרה עצמית ולאומית משלהם. לגבי החרמת חגיגות ה60 לעצמאותה של ישראל ע"י פלש/תינאי ישראל - שיחרימו!, למי אכפת? אני באופן אישי לא ציפיתי שפלשתינאי יחגוג יום עצמאות שאינו שלו, זכותו "להחרים", לא שזה משנה משהו... מה זה לחבק מיעוט? איך אני יכול לחבק מיעוט שחושב שאין לי זכויות לאומיות כאן וראה בי כפולש זר? קודם כל שאותו מיעוט יסכים לרעיון 2 מדינות לאום נפרדות ל2 העמים, קודם שאותו מיעוט יזנח את השאיפות הלאומיות שלו כאן, שיזנח את הרעיון להציף לי את המדינה במיליוני פלשתינים. אחר כך נדבר על לחבק. על מי אתה עובד? כאילו שסגירת פערים היא זו שתביא את ערביי ישראל להפסיק לציין את יום העצמאות של ישראל כ"נכבה", הכל מתחיל ונגמר בלאומיות ואתה יודע את זה...אז אל תמכור את הבולשיט הזה כאילו אם רק ישראל היתה משקיעה יותר כספים במגזר הערבי הכל היה נפתר, זה מעולם לא היה אישיו, אני בעד סגירת פערים כי ככה מדינה מתוקנת צריכה לפעול, ללא קשר לנאמנות של מיעוט כזה או אחר, אך אני לא בונה על זה שאם אני אתן יותר כסף לחינוך ותוכניות מתאר בישובים הערבים פלשתינאי ישראל ישנאו אותי ואת מדינתי פחות, זה לא יקרה. כל דבר שנתפס כבעל פוטנציאל לשנטות את הסטטוס קוו של רוב יהודי במדינת ישראל נתפס או ייתפס כ"איום דמוגרפי", זה לא אישי!, זה לא כי אתם ערבים, גם אם הייתם פינים או שוויצרים, זה היינו הך, לא מדובר באיום פיזי, לא מדובר בכם, מדובר באנו, ברוב שלנו, אבל מה...אתם תמיד לוקחים הכל אישי וממהרים להעלב... אני אישית הולך לחגוג את יום העצמאות בשיא הפומביות, במיוחד באוניברסיטה ליד כל הסטודנטים הפלשתינאים שמציינים להם את הנכבה, ואם זה לא מוצא כן בעיניהם - בעיה שלהם!.

THE WIZARD 55

New member
כשאני חושבת על זה

זה כמו משחק בין 2 פעוטות.. אתה עשית לי אני אעשה לך בחזרה.. זה כמו לופ של כאפות.. אחד מהצדדים חייב להתבגר כדי לסיים את הסכסוך הזה ופשוט להושיט יד... כבר דנו בזה אלף פעם, האום חילק את השטחים ל-2 מדינות הערבים התקוממו, בדיעבד טעות, במלחמה יש גם מפסידים או שחיים עם זה, ולומדים להסתדר בחכמה, או שחיים בתסכול מתמשך.. אני חוגגת את יום העצמאות, תמיד חגגתי.

THE WIZARD 55

New member
מייק, הגיע הזמן שגם ישראל תתבגר..

כמו שאני קוראת למגזר הערבי להתעורר.. צריך לתת, שמישהו יעשה את הצעד הראשון כבר..כי אם לא..זה רק יחמיר.. בוא נגיד שלרגל יום העצמאות ה-60 ישראל עושה מחווה כלפי ערביי מדינת ישראל.. נותנת להם הרגשה טובה.. שהשנה הנושא של יום עצמאות יהיה, מיגור האפליה והגזענות..יזמינו ערבים להדליק משואות.. לא יודעת רבאק, שיהיו יצירתיים.. חייבים לעשות מעשה...

למעלה