למי יחסרו פלסטיני 48 בחגיגות ה-60 למדינה?

גידעון1

New member
האמת רעיון מעניין

יש לך הצעה לנציג לגיטימי ערבי שידליק משואה?

THE WIZARD 55

New member
לא, כי עכשיו חשבתי על זה

אבל יש הרבה ערבים שיוכלו לספר את סיפורם האישי.. לקרוא לדו קיום, שזה יהיה הנושא השנה ביום ההעצמאות. אפשר לשלוח את ההצעה למי שמטפל בחגיגות יום העצמאות בכנסת... לתת לערבים להרגיש חלק.. וחוץ מזה, אולי להכריז על איזה עיר חדשה שתקום לערבים? . לתת הרגשת שייכות, תאמין לי גדעון, שזה יעזור

mike00

New member
לי יש

מוחמד משארקה מנצרת....בעיני הוא יותר ישראלי מהרבה ישראלים[יהודים] שחיים פה..... מוחמד החליט לתרום עשרות אלפי שקלים למען חבילות מזון לאנשי הצפון בזמן מלחמת לבנון השניה.. בנוסף קיבל את אות יקיר עמותת ידידי מרכז רפואי העמק ,בנדיבותו וברוחב ליבו תורם למרכז הרפואי ורותם תורמים נוספים מהמגזר הערבי. הלוואי ויהיו עוד הרבה כמוהו...

THE WIZARD 55

New member
אנשים כאלה תמיד מצליחים לרגש אותי!!!!

אנשים שמעל השנאה.. אנשים עם אהבה גדולה לזולת ורצון לעזור. כל הכבוד!!! להבדיל מגאידמאק, שפתח בזמנו מחנה פליטים, והצהיר שזה רק ליהודים.

THE WIZARD 55

New member
אני דווקא הייתי ממליצה על מוחמד5

הרבה לא יודעים מה הוא עושה, וחבל האדם צנוע מאוד!!!!!

mike00

New member
כל מי שתורם בדרך כלשהי כדי שיהיה פה יותר טוב

יבורך,הלוואי והיו לנו הרבה כאלה....

גידעון1

New member
וויזרד, צריך מישהו שלא שונא את ישראל

את מסוגלת לדמיין את מוחמד אומר "ולתפארת מדינת ישראל"?

זה לא יעזור, ויז

בשנות ה-30 'יעץ' היטלר לגרמנים-הסודטים בצ'כיה: תעלו תמיד דרישות כאלה שהצ'כים לא יוכלו לקבל אותן מבלי להתאבד. הסודטים 'סרבו להכיר' במדינה הצ'כית, למרות שכיהנו בפרלמנט הדמוקרטי שלה בזמן שבגרמניה מילאו את מחנות הריכוז במתנגדי הנאצים. הם דרשו 'אוטונומיה' בכל תחומי החיים, שרפו את הדגל הצ'כי וירקו עליו והניפו את הדגל הגרמני (עם צלב הקרס). לצערי, החוסיינים בהנהגת פלסטיני 48 נוהגים בדיוק כך, בדיוק כמו רבם המת חג' אמין אל-חוסייני, בעל בריתו של היטלר: תמיד להעלות את הדרישות כדי שהיהוד לא יוכלו לקבלן בלי להתאבד: 'מדינת כל-אזרחיה', 'מימוש זכות השיבה', אוטונומיות מכל הסוגים, שינוי הדגל וההימנון, ביטול חוק השבות. אבל הם אפילו יותר קיצוניים בתביעותיהם מהגרמנים-הסודטים: הללו רצו רק שחבל הארץ שלהם ייקרע מצ'כיה ויסופח לגרמניה ולא שללו עקרונית את קיום המדינה הצ'כית באזורים אחרים של הארץ (כמובן, כמדינת חסות - פרוטקטוראט - של גרמניה). הפלסטינים, אלה שבפנים ואלה שבחוץ, לא רוצים להסתפח לרש"פ - פלסטין בעתיד - אלא לחסל את כל מדינת ישראל היהודית ולהפכה לפלסטין.

THE WIZARD 55

New member
אהרן

אחת הטענות שלי היא בדיוק כמו שציינת.. הבקשות המוגזמות מהעם היהודי..כאילו בקשות שיודעים מראש שלא תהיה להן הסכמה. אבל, האנשים שכותבים את כל המסמכים האלה לא מבטאים את כלל הערבים. כל עוד האפליה לא תפסק, יותר ויותר אנשים יתמכו במנהיגים אלה, במידה וישראל תראה נכונות לפתור בעיות במגזר הערבי, תעשה מחווה האנשים יתרחקו מאותם מנהיגים ויבינו שהם מובילים אותם בדרך לא נכונה ככה אני חושבת בכל מקרה.

מוחמד5

New member
לא לשכוח !!

המפלגות האלה לא קמו מהיום הראשון של הקמת המדינה. אני מציע לקרוא את הספר ערבים טובים, בכדי לדעת יותר על בחירות, ובחירתמנהיגים. המפלגות הערביות הן יחסית מפלגות צעירות. מלבד חד"ש ,כפי שידוע לחלקכם לה היה תפקיד מאוד חשוב ומרכזי בהעצמת צי המטוסים הישראלי ,לאחר שרבות ממדינות העולם לא הסכימו למכור לישראל כלי טייס, ולכן הממשל נעזר בחברי הכנסת מחד"ש בגלל הקשרים שלהם עם צכ'הי בכדי לרכוש מטוסים שהביאו להכרעה במלחמות נגד הערבים.

לא מאמין, ויז

העמדות של הפלסטינים היום הן אותן העמדות כמו לפני 70 ו-60 שנה: נגד עלייה יהודית, נגד מכירת קרקעות ליהודים, נגד מדינה יהודית *בכל תנאי ובכל גבול*. המופתי חג' אמין אל-חוסייני אמר לוועדת פיל הבריטית ב-1937 שהציעה לערבים 82% משטח א"י המערבית וליהודים 14% שהוא לא יסכים אפילו למתן שעל אחד ליהודים וזה בזמן שבן גוריון אמר לוועדה שהוא יקבל מדינה יהודית אפילו בגודל של מפת שולחן כדי להציל את יהודי אירופה. אחיינו ג'מאל אל-חוסייני, שייצג את הוועד הערבי העליון באו"ם, אמר ב-24 בנובמבר 1947 שאם החלוקה תתקבל פלסטין תתבע בדם ואש. לפני שבוע החרימו יורשי המופתי בהנהגת פלסטיני 48 את ישיבת הכנסת לציון 60 שנה להחלטת החלוקה שאותה הם דוחים גם היום. שום דבר לא השתנה: זה דור ההמשך של אמין וג'מאל אל-חוסייני המוליכים את פלסטיני 48 לאסונות נוספים. קחי את הדוגמא של מג'אדלה: כל הזמן אמרו למה לא ממנים ערבי לשר. עכשיו מינו ואזיר ערבי בתפקיד מכובד ורגיש (שר המדע בין הייתר) אז הפכו אותו לבוגד ולמשת"פ של היהוד עד שהוא מנסה 'לנקות את עצמו' ע"י השמעת הכרזות לאומניות קיצוניות. הינה טיבי, 'סגן יו"ר הכנסת' של מדינת ישראל, מופיע במופע הצדעה לטרור הפלסטיני ברמאללה וצורח צריחות קרב נגד ישראל כשמחבלים חמושים יורים באוויר: "טיבי, שלרגע שכח כנראה באיזה פרלמנט הוא חבר, הצליח להלהיב את ההמון: "יאסר ערפאת, בעל הכאפייה שעדיין עמנו", קרא, והאלפים הריעו והחמושים פתחו בירי. חבר הכנסת שטבע בעבר את המונח "אינתיפאדת אל-אקצה" ניצל עד תום את הבמה והרייטינג הגבוה (שידור חי בתחנת הטלוויזיה אל-ג'זירה) לנאום שכולו פתח: "ברכותי לאנשי הפתח שמקרבם נפלו השהידים הראשונים ונעצרו האסירים הראשונים", זעק בקול נרגש. "הם (ישראל, א"י) רוצים לחסל את פלשתין, אך אנו נמשיך במאבק עד להקמת מדינה שבירתה אל-קודס". ואז, כמיטב המסורת הדמגוגית של ערפאת, חזר על כך שלוש פעמים. הקהל הגיב מיד: "לירושלים צועדים מיליוני שהידים"." http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=812747&contrassID=2&subContrassID=21&sbSubContrassID=0 הבעייה של הערבים השפויים היא שאין להם כוח פוליטי כי הם חוסלו פוליטית ע"י דור ההמשך של החוסיינים בהנהגה הערבית בישראל כמו שחוסייני ואנשיו חיסל את הערבים השפויים בשנות ה-30 (ע"י רצח המוני שלהם כמו שהחמאסניקים רצחו את אנשי פת"ח בעזה). וכך לציבור הערבי השפוי אין אלטרנטיבה פוליטית לקיצוניים ואנשים כמוך מנסים להסתדר בתחומים הלא-פוליטיים.

mike00

New member
בקשר למג'אדלה.....

עם כל הכבוד לשר המדע,מה בדיוק הקשר שלו למדע?? האיש הוא בעל השכלה תיכונית,פעיל למען זכויות ערבים ובעיות באזור באקה אל גרביה.למה לא יכלו למנות אותו לתפקיד שתואם את כישוריו?

זאת בכלל לא השאלה

מג'אדלה מתאים לתפקידו לא פחות ולא יותר מצרת החינוך האפסית הנושאת בתואר פרופסור או הנוכל העומד בראש הממשלה או עבריין המין המורשע המשמש 'משנה לראש הממשלה'. זאת מציאות חיינו, למרבה הצער והחרפה.

THE WIZARD 55

New member
הכתבה על טיבי ישנה

אבל אני מניחה שדיעותיו נותרו בעינם, אל תשכח שהיה יועצו של יאסר ערפאת. אני נגד ההתבטאות הזאת, בכלל המילה שאהידים עושה לי צמרמורת.. ואם ישראל רוצה לראות מנהיגים שפויים, היא צריכה לטפח אותם אהרן.

שוב ישראל אשמה, ויז?

כל מי שישראל 'תטפח' ילכלכו עליו כ'משת"פ ציוני'. כמו על ג'אדלה, כמו שקוראים לצעירים הפונים לשרות לאומי 'מצורעים'. הכוחות הפוליטיים הרוצים דו-קיום במסגרת המדינה היהודית ולא על חורבותיה צריכים לבוא *מתוך החברה הערבית* - בדיוק כמו שהחוסיינים באים מתוך אותה החברה. זה שהם לא באי אומר רק שהם לא קיימים ושהחברה הערבית לא מרגישה צורך בהם. זאת הטרגדיה שלכם.

למעלה