למי יצא להיות חלק מקשר רע, מיחסים שרק פגעו בו

למי יצא להיות חלק מקשר רע, מיחסים שרק פגעו בו

והוא עדיין ניסה לגרום לו להצליח? ובאותה מידה התאמץ, אחרי שהקשר נגמר, לשמור על יחסי ידידות למרות שגם זה רק עשה לו רע? מדובר ביחסים רעים מהסוג שלא ברור מה משאיר את שני בני הזוג(או הידידים) בקשר... הם רבים על כל שטות והגישות שלהם לדברים כמעט תמיד מובילות אותם לאי הבנות מסוגים שונים... אישית יצא לי להיות חלק משני קשרים כאלה, ומוזר שהשני התחיל מיד אחרי שהראשון נגמר... בשני המקרים היתה משיכה הדדית כזאת או אחרת שבשמה, למרות אי ההבנות והמריבות, שנינו עשינו הכל כדי לשמור על הקשר... זה היה מתיש ומתסכל ובכל זאת שנינו המשכנו בזה, וזה אומר למשל(בדומה למקרה שווסאפ העלתה אתמול) שיחות ארוכות מדי ביוזמת שני הצדדים כדי שבכל זאת תימצא איזו פיסת הבנה הדדית... וכך בכל פעם... שוב ושוב... ואני שואל, למה לא הצלחתי להבין שלמרות המשיכה אין שום טעם לנסות לפתח קשר שכזה? מה, אני איזה מק'גייוור של יחסים שמכלום ואיכשהו יכול ליצור הבנה במקום שהיא לא נמצאת? בכל מקרה, (ושוב, בדומה בצורה כזאת או אחרת לסיפור של ווסאפ) בשני הקשרים גם דובר על מין מההתחלה באופן הדדי ובצורה חופשית ופתוחה, והיה ברור לשני הצדדים שהצד השני מעוניין בזה באותה מידה, אלא שחוסר ההבנה המובנית ביחסים הגיעה גם לתחום הזה... וכך בשני המקרים היה מגע מיני כזה או אחר(שלא התקדם יותר מדי, תודה לאל) ושוב, גם כאן מסתבר בדיעבד שאלו היו נסיונות למצוא איזו הבנה שמבוססת על אותה משיכה הדדית שבגללה שני הקשרים הרעים האלה בכלל התחילו... מה זה? זה מזוכיזם(אפרופו ההצלפות הוירטואליות ההיתוליות שרצות פה על חשבוני בימים כתיקונם...
)? זה איזה צורך לחפש את הנקודה המשותפת ולהתמקד בה למרות כל אי ההבנות והמריבות? מה שכן, הקשרים האלה נגמרו בצורה סופית ומוחלטת וזה כולל חרטה על שהנחתי להם להתקיים אי פעם(ועוד פרט חשוב, שניהם התחילו בתקופה שממש לא רציתי קשר זוגי ובכל זאת נגררתי לתוכם) ומוסר ההשכל שלי הוא ברור, ותודה לקשרים הטובים והיפים שהיו ויש לי: אם אתה מרגיש לא מובן בקשר וההרגשה הזאת חוזרת על עצמה שוב ושוב, מוטב שתפרוש וכמה שיותר מהר, ולא משנה מה עושים כדי לשכנע אותך שזה כן יכול להסתדר, כי כנראה שאין כימיה וגם לא תהיה... כן, מסתבר שאו שיש כימיה או שאף פעם לא תהיה... אז מי היה אי פעם בקשר זוגי או ידידותי מהסוג הזה? ומה המסקנות אליהן הגיע לגבי עצמו בפרט ולגבי קשרים בכלל? בראיין תמיד רציתי לכתוב מגילה, והנה, הצלחתי...

טובי10

New member
מכירה את זה, וזה קשה!

מכירה את זה, כשייש משיכה ... ב-100% התאמה - אבל זהו! רק זה. תקשורת, חייבים תקשורת בקשר. וכשאין תקשורת טובה ו... רבים הרבה על כלום.... אין סיכוי לקשר הזה. אוף, מכירה את זה וזה קשה. צריך להמשיך הלאה, כי משיכה וסקס זה לא הכל בחיים. חייבים לדברררררר.. תקשורת! ובאמת חבל על הזמן שלנו, הזמן יקר ולא צריך להתבזבז על קשר לא בריא עם מריבות וחוסר תקשורת והבנה.

1Shir

New member
כן.

זה מזוכיזם. אתה פשוט נהנה לסבול
. (מה ז"א הצלפות וירטואליות?!
) שיר. תמיד רציתי לכתוב הודעה קצרה. (קבל
על המגילה...)

1Shir

New member
אבל עניתי! ../images/Emo12.gif

לא זוכרת שהייתי בסיטואציה כזאת... אני די חד משמעית בשיפוט שלי, או שבנאדם מתקבל אצלי או שלא. כדי להביע דעה אני צריכה להבין יותר, מה לא התאים ומה גרם בכל זאת להמשיך לנסות... אני מהאופטימיסטים שמאמינים שהכל אפשרי, השאלה מה באמת מתאים לנו. לפעמים אנחנו לא רואים ישר שהבנאדם שמולנו לא מתאים לנו. נדמה לנו שכן. ואח"כ אנחנו מגלים שבעצם לא. זהו. עכשיו אפשר לחזור להצלפות.

כן, מסכים...

וזה בטח נכון לגבי קשרים וירטואלים שהם הכי נוראיים בקטע הזה, ובמיוחד כאלה שנשארים וירטואלים במשך זמן ארוך ואז מפתחים איזו אשליה גדולה וחזקה שבשמה סובלים אחד את השני כי מצפים לכל מיני דברים שלא קיימים, וכמובן שהיא גם מתנפצת לה אחרי שנפגשים... בראיין היט מי...

1Shir

New member
היט מי בייבי וואן מור טיים

אף פעם לא היה לי כזה... אם מתלהבים בוירטואלי - לא כ"כ מבינה למה לא להיפגש ישר.... אם מישהו לא יביע רצון לפגוש אותי, זה סימן לא טוב. אולי הוא לא ממש מעוניין. טוב נו, אתה בעצמך תיארת שנכנסת לקשרים הללו בלי הרבה מוטיבציה לקשר. אולי זה השפיע על המוטיבציה שלך להתגבר על הקשיים? אולי ציפית למשהו מושלם?

כן, זה מה שקורה במצבים האלה...

עם כל הצער שבדבר... מרגישים חופשיים ופתוחים בכל תחום כמעט עם אדם שלמעשה אמורים להיות מאוד עצורים וסגורים איתו, וכשמבינים את זה זה כבר מאוחר מדי ולא נעים בשביל אף אחד מהצדדים...

זה קרה

אומנם לא חד כמו אצלך, זה קרה עם האקס, בחודשים האחרונים ליחסים בנינו היינו רבים המון. ממש המון. לא היתה שם הבנה ואפילו לא חברות ובכל זאת המשכנו עד שאמרנו די. נראה לי שאנשים נמצאים בקשר כזה כדי לא להגיע למצב שהם יכולים להגיד לעצמם "חבל שלא ניסיתי" ו-"מה היה קורה אם הייתי מנסה ככה או מנסה אחרת" וגם לוחמנים למיניהם, שלא מוכנים לוותר כל כך מהר עד שהמצב באמת כבר אינו נסבל. אז בראיין, תקח את זה בתור מחמאה, כי כשאני מסתכלת לאחור על יחסים שהייתי בהם אני רואה שויתרתי מהר מדי. ואגב, ראיתי בחיי מגילות יותר גרועות משלך, אז אל תתלהב....

../images/Emo24.gif

כן, יש לי נטייה לא לוותר ולנסות לפתור את מה שאפשר כדי שלא ישארו משקעים ויהיה אפשר להיות אפילו סתם ידידים, או לפחות לא אויבים... בשני המקרים המדוברים לא נתנו לי את האפשרות הזאת... חבל לי על כך, אבל אני מקבל את זה...

מה שמוזר בעיני...

(ואני מזכיר לך הרי ש"מוזר" זה לא מילה שיפוטית חלילה) שאיכשהו הצלחת "להגרר" לתוך לא אחד, אלא שני קשרים לא מוצלחים, אחד אחרי השני, "בק-טו-בק" כמו שזה נקרא באנגלית, בתקופה שבה לא רצית בכלל להיות בקשר זוגי (לפיכך נגררת. הגדרה שלך, דרך אגב, אני רק מצטט) אבל בכל זאת ניסית, בכל הכוח ממש, שוב, לדברייך, להחזיק ולחזק את הקשרים (ממש כמו מקגיוור. וואו, כמה זמן שלא חשבתי על הסדרה הזו), והדרך שלך לחזק ולתחזק קשרים שלתוכם נגררת שלא מרצונך הייתה, שאני אמות אם אני מופתע, בשיחות על... כן ילדים וילדות, אתם מנחשים נכון, סקס. (לפחות בנקודה הזו אתה צודק. מי הטמבל הזה שהגדיר שיזיזות היא גם סוג של מערכת-יחסים זוגית? אה, כן, אני. נו, אמרתי, טמבל). אני מתעניין, לא שופט, "מוזר" היא הרי לא מילה שיפוטית (אם, לא לשפוט, לפי התגובה שלך בשרשור האחר), כי בעיני מה שאתה תארת זה מוזר. כל הסיטואציה של קשר לא טוב אחד שמתחיל בדיוק ברגע שהשני קמל, שלשניהם אתה נגרר ואז במו ידייך, עשר אצבעותייך, אתה מנסה בכוח להחזיק אותם על ידי הפנית הקשר לאפיק המיני... שאני מודה לא מזיק לקשר, אבל לא עליו בונים קשרים (וגשרים, אבל זה סתם בשביל החרוז)... אני גם אומר לך למה אני מתעניין... כי כמו במקרה של וואאאאססספפפפ, גם אני הייתי עד ללפני שנה, פחות או יותר, בקשר לא טוב. כמו במקרה של חברתנו לפורום, גם הקשר שלי התחיל באופן וירטואלי. גם אני התאהבתי בצד שמנגד עם כל שיחה ששוחחנו בעוד שהיא, מהצד השני של האפרכסת, הפגינה כלפי יחס פושר, במקרה הטוב. אבל הנקודה הייתה שכמו וואאאסספפ, גם הבחורה שאיתה אני הייתי בקשר הייתה במקום שבו היחס שלי היה משהו מנחם עבורה (ולא, אני לא נותן פה טפיחה על השכם לעצמי, זה בדיוק מה שקרה שם). וכן, למרות שלהבדיל ממך אני דווקא ניסיתי להמנע מהפניית הקשר הנבנה לסקס הוא הגיע (ואני חייב להודות שברגע שזה התחיל לא בדיוק דחפתי אותה מעל פניי). אבל זה היה קשר לא טוב, בראיין, קשר של שני אנשים שיש להם בעיה גדולה מאד, כל אחד והבעיה שלו אבל בעיה. וכשאני הבנתי שהקשר שלי לא טוב אני חתכתי, חד, חלק, ומהר. בלי לחשוב פעמיים אם יש לי "רשת ביטחון" (קשר זוגי זה לא עבודה שאתה עוזב אחת רק אחרי שמצאת אחרת), תוך ויתור על הסקס (שהיווה הלכה למעשה את הבסיס לקשר, ממש כמו הקשרים שאתה מתאר. אין מה לומר, הזדקקות נפשית, לא רק פיזית, אחד לשניה עושה את החיבור הפיזי למשהו מדהים), מתוך כאב אמיתי של לעזוב מקום שבו יש מישהי שאכפת לה ממני (הגם שבצורה לא טובה, זו הרי הסיבה שעזבתי)... עזבתי כי ידעתי שאני לא נמצא במקום שטוב לי להיות בו. אני חושב עליה עד היום, כמעט כל יום. אפשר לומר שהיא המיתולוגית שלי, אם כי זו הגדרה קצת מוזרה עבורה בהתחשב באופי הקשר שהיה שם, אבל כשהייתי צריך להחליט, זה הגיע כמו סכין מנתחים: בום וגמרנו. אז כן בראיין... הסיפור שלך נשמע לי קצת, ממש טיפה, מוזר. אבל זה בסדר... "מוזר" זה לא מילה שיפוטית הרי. זה התעניינות בריאה. איזה מזל עבורי שאני לא חתול... אותי הסקרנות לא תהרוג.

נו בסדר, מהיכרותי אותך כאן...

אני לגמרי יכול להבין למה קשר שמעורב בו גם סקס הוא מוזר בעיניך... מובן לחלוטין... זה שאתה מנסה לומר שרק בזה התרכזתי רק בגלל שאתה לא מתרכז בזה כלל, זה פשוט לא נכון, כך שאולי כדאי לך לברר כמה דברים עם עצמך לפני שאתה עושה השוואות עם אחרים... וכן, כך יצא, עם הראשונה עדיין היינו בתהליך התרחקות והשנייה יצרה איתי קשר ידידותי לגמרי, ואחרי שהוחלט עם הראשונה שאנחנו עוברים להיות ידידים זה התקדם מידידים לפוטנציאל זוכי עם השנייה... מקווה שזה בסדר מצידך שכך הדברים קרו...

איך אומרת הג'ירפה...

אתה צריך קורס קצר באנטי(!) קריאה סלקטיבית, אבל ניחא. וכרגיל עבורך פספסת את הנקודה. זה מההיכרות שלי איתך. מתפספס לך לא מעט בזמן האחרון הייתי אומר. אבל זהו, את האמירות שלי אלייך אמרתי. לך על זה... תגיד את המילה האחרונה. זה הרי מדגדג לך באצבעות.

חמוד אתה, מנסה להתחמק מתגובתי...

ע"י קשקוש משו על המילה האחרונה... בקיצור, זה מה שמצאתי להגיב לך, אתה לא צריך להיעלב ואני לא חייב לקרוא כל מילה שלך ולהתייחס אליה...

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif אני מחבבת אותך יותר ויותר...

תגיד, למה בעצם אתה לא בא ליומולדת שלי?! סתם, בקצב הזה נראה לי שלא יהיה שם אף אחד שאתה מכיר- חוצ מה
אה, וה|ג'ירף| שלמרות הכל עדיין חברתי הטובה...

למעלה